Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mid lesz jövőre? Mesélj csak!
DucAty(s) Hypermotyó S verzion. 08"
Mi múltkor emeltünk a tűn, kisebb, 42-es alapjárati fúvókát tettünk be és beállítottam a keverékképző csavart (alul- elöl a karburátoron, meleg motornál, amikor a legmagasabbra szökik a fordulat kb 2-2,5 csavarás) illetve bekötöttem a gázállás mérőt és jó lett. Nekem most 172,5 főfúvóka van bennt.
De neked az összes beállítás más lesz, mert más karburátor és kipufogó rendszer van fennt.
A hideg levegő oxigéntartalma magasabb. Nekem is elkezd durrogni, ha fogy a benzin (tartalékra váltás előtt) és kevesebb benzint- ugyanannyi levegőt kap a motor.
Nézz egy gyertyaképet, mielőtt belekezdenél, mindent elárul!
Tegnap megvolt az olajcserém
na mentem mert itt van már Teszt Elek....
köszi...
láttam a motorodat a promotoban, szép verda,
Van benne Kati is
De a tiéd az 2t,az teljesen más tészta állítás szempontjából is
Próbálkozz
Hi All,

Olasz motor fóbiások ne olvassák.
Lett egy új vasam, amit itt szerintem csak Zrider és Duke barátom néz valamibe.
Infók hamarosan! De addig is a jelszó: DESMO
Ezt komolyan gondoltam.
Mástészta:
nekem fuldoklott a motor(2t mondom mástészta!) tettem a tűt fel is le is semmi aztán levegőcsavar állit majd ugy megpróbál a tűt fent is lentis majd hosszas kisérletezgetés és kitapasztalás után jöttem rá hogy is jó a motornak.
Az én vasamat egyébként télre teljesen át kell kalibrálni mert amugy be sem tudom inditani.
Formában vagy Laci fiú
vagy hozzáadni levegőt vagy mindkettőt elvenni vagy egyiket sem
próba cseresznye, nemde?
Jo, de nekem elvenni kéne a kaját ilyenkor nem?
Egy laza edzés
Már aki talpon/ keréken tud maradni. Nekem nem menne már biciklin se szerintem
talán lehetseges...2óra menés az nagyon fárasztó
A tűn emelni kell, és a ziegert lejjebb kell tenni akkor kap több cuccost...így már 1értelműbb
ilyen finomságokat honnan lehet szerválni?
Nem ez csak az olajhőmérsékletet méri,de nagyon praktikus hisz látod mikor húzhatod igazán,ill mikor illene esetleg visszavenni a tempóból.
ha rövidebb rész áll ki a suberből, mint előtte, az ad neki, tehát ha feljebb teszet a pöcköt, az elvesz kicsit a benzinből. legalábbis, ha ez is úgy működik, mint a sámson - és szerintem igen
26-án lesz, kosdon
Az olyankor elvesz a kajábol vagy oda ad?
Sztem az hőfok, vagy olaj dölésszög mérő
sztem csak a hőmérsékletét méri
Emelj a tűn egy nútot ...az segggít