Hy! Valami tipet adjon már valaki hogy hogyan kell csinálni a stopiet? Metr nekem nem megy , inkáb kicsuszik az elsőkerék, ara gondoltam az a baj hogy tul kemény az esőkerék. Vagy nemtom
köszi a linket, majd szétnézek fogalmam sincs még hogy milyen motor lesz (a piros szín csak példa volt), sajnos az anyagi lehetőségeim jelenleg eléggé korlátozottak, az sm-szettből is mondhatjuk hogy csak a felnik vannak meg, mert a gumik is cserére érettek... amúgy ilyen méretű felnikre milyen gumikat ajánlanátok? ahogy nézegettem a megszokott elöl 100 hátul 130 (malaguti xsm, sherco sm 125 stb.), de ezeket pl. a srác 120-as slickekkel árulta...
Hello! Vettem ma egy motomixet, és van benne egy supermoto suli nevű cikksorozat. A mostaniban pont a csúsztatás van:) Ha van igény rá, beszkennelem és felteszem ide.
Viszont! Akinek megvan estleg az előző 3 rész is, azt szivesen fogadnám!
mindenhez?! egy piros színű motorral sztem elég gyomorforgató lenne a látvány, mondjuk fehér alapgéppel el tudnám képzelni... 7-8k? háát... többre számítottam... nem tudsz amúgy vmi céget ahol foglalkoznak ilyesmivel? a 3 colos felni meg szvsz elég hátra, a srácnak akitől vettem ez a szett 250-es TM-en volt... de egy háromfeles ráf azért elférne hátul (mondjuk múltkor láttam husqvarna elsőkereket hirdetve, az nem volt rossz árba), mindenesetre kipróbálom ezzel ha lesz hozzá tárcsám, lánckerekem (meg motorom ), aztán meglátjuk mire jó...
Sziasztok!
Felnieloxálással kapcsolatban lenne néhány kérdésem felétek: az a helyzet hogy van 2 db lila(!) színű D.I.D felnim (2.5x17" illetve 3.0x17"-es méretben), melyeket a közeljövőben supermoto szett részeként kívánnék felhasználni. Csakhogy először is elég kopottasak, másrészt a lila nem túlságosan harmonizál a legtöbb színnel amit egy átlag motor esetében el tudunk képzelni, azért meg szvsz nem érdemes átkenni az egész gépet hogy többé-kevésbe emberinek hasson az összkép... És van ugyebár ez az alucuccok esetében használatos eloxálás nevű módszer, na én arra lennék kíváncsi hogy hol csinálnak ilyet és kb. mennyiből jönne ki, meg hogy egyáltalán megérné-e az egész az érte kidobott pénzt? Köszi a segítséget előre is!
710es...milyen gecijól néz ki az a 2 cső rajta? deazé 1 96os motorért 1 misi..húzós
Chevy,puszi
Viszont! Akinek megvan estleg az előző 3 rész is, azt szivesen fogadnám!
Felnieloxálással kapcsolatban lenne néhány kérdésem felétek: az a helyzet hogy van 2 db lila(!) színű D.I.D felnim (2.5x17" illetve 3.0x17"-es méretben), melyeket a közeljövőben supermoto szett részeként kívánnék felhasználni. Csakhogy először is elég kopottasak, másrészt a lila nem túlságosan harmonizál a legtöbb színnel amit egy átlag motor esetében el tudunk képzelni, azért meg szvsz nem érdemes átkenni az egész gépet hogy többé-kevésbe emberinek hasson az összkép... És van ugyebár ez az alucuccok esetében használatos eloxálás nevű módszer, na én arra lennék kíváncsi hogy hol csinálnak ilyet és kb. mennyiből jönne ki, meg hogy egyáltalán megérné-e az egész az érte kidobott pénzt? Köszi a segítséget előre is!