Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát maga merre járt? sokat kereste a barátnője
na, ez a srác tud valamit amit mi nem
még egy kicsit szarabb idő azt ezze kőő verni
én hátra vettem 1 bridgestone trailwinget,előre még nézek vmit,aztán eljárok a 17es felnikkel amúgy neked bemelegszik a gép? nekem már nem nagyon...kell neki a hűtőre fólia
aki gazdag és van pénze 2 kerékszettre...
Én télen inkább a krosszpályán bohóckodok. Ma is voltam kint Taksonyban, most pont jó állagú lett a talaj, jövő hétvégén átdobom a f#sza új endurogumikat meg felteszem a 14-es kislánckereket aztán mehet a szántás!
(mélygarázsra gondolok, ami ilyen vmi gyantával van lekenve...na azok a kurvajók )
eurocenter parkoló full jó erre,meg a baumaxé is...az gecijó,csak állandóan elzavarnak mert hangos a gép pedig télen jó ott bohóckodni
Azért megnéznélek egy ilyenen hogy nyomod!
de ez ilyen csúszós pálya,ezen nem is nehéz csúsztatni
köszi Danika
Gyurika!
Neszeneked csúsztatás!
Én is azért vettem meg mert kiváncsi vagyok,csak én időközben felnit cseréltem,nekem hátul 5,5colos van így arra nemjo:(.Csak azt tudom hogy Angliában használják ssp400 versenyzők,kérdeztem őket,aztmondták edzőguminak használják mert versenyen csak mintással mehetnek de nincs rá panasz.Náluk is talán 30ezer forintnak megfelelő fontba kerül.Már tapintásra se egy heidenau slick már bocs ha vkit ezzel megsértek.
Nem fikázásbol .Azért kiváncsi lennék arra milyen/mit bir ez is valami kina/korea gyártmány?..(lehet hogy csak az ára jó......)Kezdel forgalmazni és kiderül
szia!Én is Németből hoztam így erre sajnos nemtudom a választ.Amugy már irtam a gyárnak írja már meg a legközelebbi forgalmazojának adatait.nem érdekel a gumma?
Hy Emberek! Ugy látszik csak összejön ma ez a máriapócsi pályázás, ha van környékbeli nézzen ki, hátha eldobom a vasat és lesz min röhögni ! zozi
Szia!
Tudnál abba segíteni, hogy Magyarországon ki forgalmazza ezeket a gumikat?
Köszi: Lala
Ülést tankot kell csak levenni. Mondjuk kicsit forgatni kell hogy beférjen a felső vázcsövek miatt de nem veszélyes egyáltalán.
Meglátjuk. Nem bonyolult feltenni, ugye?
Hidd el hogy olyan lesz mintha egy tök másik motorra ültél volna - én fordítva jártam be ezt az utat, az SC után olyan volt a 640-es mintha nem menne egy henger.
Meglátjuk. Az a baj az ilyenekkel, hogy hülye vagyok hozzá, és kipróbálni meg ugye nem lehet, hogy milyen, ha ez van rajta... Elsősorban azt szeretném, hogy vidámabban egykerekezhessek vele; de lehet, ehhez meg egy kisebb lánckerék is elég lenne előre... 130-nál úgysem megyek gyorsabban, idegesít a szitálása (640SMC).
Szerintem elég baráti a 60, mivel újonnan 200 körül van és használtan se túl gyakori 100 alatt...
Van még néhány ,abbol amit Kitti összehozott, de sok használhatatlan, mert elmosódott ,azért a jobbakat elküldöm ha kell! Küldj 1 mailt! zrider@freemail.hu-ra és válaszban tolom! A rohadt nagy szopás meg az,h holnapra kurv@ra locsolják a pályát és esély sincs h felszárad !
Látom, előbb el kellett volna olvasnom a későbbi hozzászólásokat :-) Megkérdem a mestert, aki szerelgeti a drótszamarat, hogy mit gondol.