Szewa Laca! Alap , és hol gondoltad? Én elindultam kedden először Máriapócsra esett, majd odacsörögtem Gyöngyösre lecsekolni milyen idő van, mondja a pali OK csak felhők+ kis szél de zsir minden, megyek, majd Tfürednél visszacsörgött az ember, h beindult ott is az eső. Ezekután gondolhatod, beültünk 2cimbimmel egy kasznismühelybe és miközben besöröztünk , folyamatosan baszlattak, h inditsam a drz és lőjjek nekik lángcsóvát meg halgassák a128valahány db-t! Persze alap hogy rajta vagyok, menjünk! Zozi
szeva semi kul,edzes,munka,suli.moci hat meg mindig fagyot dolog foleg amivel kolcsibe kaptam mocit mot kicsit beteg:Dde majd jovo szelle marad a brinaga:D
El nem tudom képzelni hogy anno mivel tudtam volna gimisként annyi pénzt összeszedni hogy bármilyen nem szoci gép árának egyáltalán a közelébe kerüljek...vagy én nem voltam elég kreatív vagy sokkal nagyobbat változott a világ mint ahogy azt gondoltam...esetleg mindkettő
Hellotok!
Skacok!Netalán tudja valaki,hogy a KTM Fesztiválon ki volt ez az ember?A videómról amit készítettem kiderül,hogy ő az aki a legjobban püfölt!Őt követte Himer, és még volt rajtuk kívül 2-3 ember akik még a felső kategóriához tartoztak.
én is 2 nyarat melóztam meg még 1et fogok aztán kicsit segítenek a szülők és 4-5 évig lesz egy 125ös 2t-m aztán ha dolgozom majd veszek vmi legalább majd tudom becsülni
Én kb. 20 év kihagyás után ültem újra motorra, nekem is Simson volt azelőtt; igaz, nem két-három, hanem kb 8 nyárig. Egy KTM640 Supermotót vettem, ezzel járok a városban dolgozni, nem bánom, hogy ezt választottam. Vigyázni kell, az biztos, de én már nem gőzölök be, ésszel próbálkozom, tudok parancsolni magamnak.
nincs igazán motoros tapasztalatom (2-3 nyár egy simson nyergében ), de gondolkodom egy motorvásárláson (mondjuk egy éven belül). egy 400-as sm, ami igazán tetszene (leginkább beta, gasgas). milyen márka/típus lenne alkalmas szerintetek a belépésre? veszélyes lenne egyből ekkorával kezdenem? (kb. 6-700e + ruha, amit rá tudnék szánni)
Skacok!Netalán tudja valaki,hogy a KTM Fesztiválon ki volt ez az ember?A videómról amit készítettem kiderül,hogy ő az aki a legjobban püfölt!Őt követte Himer, és még volt rajtuk kívül 2-3 ember akik még a felső kategóriához tartoztak.
nincs igazán motoros tapasztalatom (2-3 nyár egy simson nyergében ), de gondolkodom egy motorvásárláson (mondjuk egy éven belül). egy 400-as sm, ami igazán tetszene (leginkább beta, gasgas). milyen márka/típus lenne alkalmas szerintetek a belépésre? veszélyes lenne egyből ekkorával kezdenem? (kb. 6-700e + ruha, amit rá tudnék szánni)
köszi, essem