Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva. nem igazán amint beindítod a gépet,hagyod járni 2 percig és már el is színeződött a cső....
Hello! Szerintetek a leömlők színéből meg let állapítani, h mennyire volt hajtva a gép? bár gondolom függ attól is, h milyen rendszer van rajta.
a hangulat kedvéért!
Szewa Laca! Alap , és hol gondoltad? Én elindultam kedden először Máriapócsra esett, majd odacsörögtem Gyöngyösre lecsekolni milyen idő van, mondja a pali OK csak felhők+ kis szél de zsir minden, megyek, majd Tfürednél visszacsörgött az ember, h beindult ott is az eső. Ezekután gondolhatod, beültünk 2cimbimmel egy kasznismühelybe és miközben besöröztünk , folyamatosan baszlattak, h inditsam a drz és lőjjek nekik lángcsóvát meg halgassák a128valahány db-t! Persze alap hogy rajta vagyok, menjünk! Zozi
sziasztok! én ma kurvajót csúszkáltam az esőben... öröm volt,ment jobbra balra a segge
Nem mondod, hogy most megin" menni akarsz? Lefagy a gatyátok.
Hello ZRIDER!Hétvégi mocizás?
szeva semi kul,edzes,munka,suli.moci hat meg mindig fagyot dolog foleg amivel kolcsibe kaptam mocit mot kicsit beteg:Dde majd jovo szelle marad a brinaga:D
Hasonlót estem én is csak kb 80 nal meg nem volt előttem senki (szerencsére) meg én repültem még vagy 15 métert!
El nem tudom képzelni hogy anno mivel tudtam volna gimisként annyi pénzt összeszedni hogy bármilyen nem szoci gép árának egyáltalán a közelébe kerüljek...vagy én nem voltam elég kreatív vagy sokkal nagyobbat változott a világ mint ahogy azt gondoltam...esetleg mindkettő
passz...
A képet az Istennek nem tudom ferakni pedig most fotóztam a videóból.78-as rajtszáma volt fehér moci+fehér ruha.
De kiről?,
Róla van szó.
Hellotok!
Skacok!Netalán tudja valaki,hogy a KTM Fesztiválon ki volt ez az ember?A videómról amit készítettem kiderül,hogy ő az aki a legjobban püfölt!Őt követte Himer, és még volt rajtuk kívül 2-3 ember akik még a felső kategóriához tartoztak.
én is 2 nyarat melóztam meg még 1et fogok aztán kicsit segítenek a szülők és 4-5 évig lesz egy 125ös 2t-m aztán ha dolgozom majd veszek vmi legalább majd tudom becsülni
igazából 2 nyarat melóztam a gépért,na meg persze szüleim is segítettek
Én kb. 20 év kihagyás után ültem újra motorra, nekem is Simson volt azelőtt; igaz, nem két-három, hanem kb 8 nyárig. Egy KTM640 Supermotót vettem, ezzel járok a városban dolgozni, nem bánom, hogy ezt választottam. Vigyázni kell, az biztos, de én már nem gőzölök be, ésszel próbálkozom, tudok parancsolni magamnak.
Hagyadmár a hülye oltos dumád
Akkor kissé másképpen értelmezzük a "csóró" fogalmát...
Te én csóró vagyok
DR-Z, de inkább valami 125-ös.
tomiboy-t kerdezd meg, az enyemet o csinalta
sziasztok,

nincs igazán motoros tapasztalatom (2-3 nyár egy simson nyergében ), de gondolkodom egy motorvásárláson (mondjuk egy éven belül). egy 400-as sm, ami igazán tetszene (leginkább beta, gasgas). milyen márka/típus lenne alkalmas szerintetek a belépésre? veszélyes lenne egyből ekkorával kezdenem? (kb. 6-700e + ruha, amit rá tudnék szánni)

köszi, essem