Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen az én blokkomat is úgy húztuk szét hogy "á, biztos csak bedarált valamit", aztán a végén még hajtókart is kellett cserélni...
+hengerfej átnézés+vezérlés ugyis találsz valamit..
Nekem viszont el kéne minél gyorsabban, találtam egy zsír 2003-as EXC200-at!
áhh nem adom el gépet...max télen kap 1 dugót ha kell és kész is.
Van az az ár amiért odaadom hozzá azt is, de akkor kicsit még gyűjtögetned kell!
Sörétessel egyet lősz kiccsákó azt elszállsz!
ha adod hozzá az sm szettet akkor esetleg.. SE...
sörétessel megyek baszod
Ha elviszik a tiedet 950-ért, alig kell ráfizessél az enyémre!
Azért a verekedés előtt pár szilvásgombócot azért még dobjál be...és az se árt ha veszel egy golyóálló mellényt!
Persze hogy van: se a többi japán gyár se az európaiak nem csinálnak utcai 400-ast, csak versenygépet. Gondolom nincs kedved 10-20 üzemóránként olajat+szűrőt cserélni, 2-300 üzemóránként meg blokkot generálozni...
nem hát,csak félek hogy 1x csak elfogy a felni pereme nekem is csak akkor ér bele ha laza,de laza lánccal könnyebben lehet csúsztatni!
mit foglalkozol vele? Nekem azért ér bele mert szándékosan lazábbra hagyom a láncot.
Egy supermotonak nem kell csilli villinek lennie szerintem
te hogy oldanád meg hogy a lánc ne érjen a felnibe?
625ös scvel szemeztem
R6 ot akarsz vagy mi a fasz?
minek akarok én erősebb,jobb motort? most jöttem egy karikáról...hát ez valami eszméletlen,imádom,szeretem mindig tud meglepetéseket okozni
hali,

azert gondoltam 400-asra, mert videken lakom, de pesten melozom, vagyis havonta egyszer haza is mennek... ha nem is autopalyan mennek, de foutra keves a 125 (meg a 4utem szebben szol ). autot rendszeresen vezetek, szoval a forgalom nem zavar az uton... a markat illetoen pedig asszem maradnek valamilyen europai tipusnal - nem tudom miert, valahogy szimpatikusabbak... vagy van vmi. oka, hogy suzukit irtal?
essem
kussolj Gencsy,mert megverlek. Novemberben lesz megnézve a gép,hogy van e bármi bibi
Persze hogy van kompressziód - vagy 5-ös!
szóval 6litert eszik és van kompresszióm, az más kérdés h fos dellorto van rajta
1M
Lóf#szt jó az!
Örökké leáll vagy be se indul meg zabál mint állat és még kompresszió sincs benne!
mennyibe?
enyém jó te majom csak a felnim csúnya de ez a 2 színű felni is látott már láncot...sajnos az enyém is,csak jobban