Dani, erre gondolsz?
"LC4-hez beállítva, 4-4,5 literes fogyasztás, a motor jobban indul, robbanékonyabb és nagyobb teljesítményű! Gázmarkolattal és bovdenekkel kompletten 60eFt-ért."
A 60E baráti ár? (Nem ismerem az árakat.)
Szassz! Móka a saját szórakozásunkra! Csak a Rabócsi-ringre megyünk veretni néhány cimbivel. Ez csak 1 lepényevő verseny, sztem nézőknek dijtalan, de ha motorozni jössz ,talán egy 3mas az egész nap.
Ja hogy a tied már az újabb verzió...akkor lehet hogy nem is kell a kiput bántani, mert az SMC-ken is uolyan van mint a 640-en (vagy legalábbis külsőre - azért meg kéne nézni cikkszám szerint is)!
Akkor elég a karbi és ...majd meglátod!
Most néztem van rgv250-ed, és versenyeztél is már vele. Van kedved ssp400-ban indulni jövőre? HA igen, akkor gyere a www.jtmotorsport.hu forumjára és írj.
Hi! Igen a hideg kivül maradt a börruciban meg izzadtam! Zsir volt minden csak a végén a hátsó defekt nem ,de reggel teszem bele a másik belsőt. Kedden a Rabócsi-ringen lesz egy kis sm-móka , ha érdekel valakit! Máról tuti volt ez a kis gyöngyösi csapatás!
"LC4-hez beállítva, 4-4,5 literes fogyasztás, a motor jobban indul, robbanékonyabb és nagyobb teljesítményű! Gázmarkolattal és bovdenekkel kompletten 60eFt-ért."
A 60E baráti ár? (Nem ismerem az árakat.)