Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani, erre gondolsz?
"LC4-hez beállítva, 4-4,5 literes fogyasztás, a motor jobban indul, robbanékonyabb és nagyobb teljesítményű! Gázmarkolattal és bovdenekkel kompletten 60eFt-ért."
A 60E baráti ár? (Nem ismerem az árakat.)
Ilyen ronda narancssárgát? Fúj!
Szloviba már 80 papírért megkapod!
Csao Slash!Ez már ott van a szeren.
Tutik a képek vazze!
KTM Duke 1 620, 4th Edition, 1997-es, sorszamozott, szinte uj allapotban levo motorom elado. 18500km, fekete szin, tokeletes esztetikai es muszaki allapot, ujszeru gumik. Ara: 840eFt. Hitelezheto 20%-tol! Tel: 20/3508433
Hello,
íme az emlegetett FCR karbi és még néhány cucc LC4-hez:
- Keihin FCR39-es síktolattyús gyorsítópumpás karburátor gázbovdenekkel és markolattal kompletten 60eFt-ért
- SINUS POWER sportkipufogórendszer (dob és Z-cső) 50eFt-ért (www.sinus.co.at)
- régi sárvédős 620-as LC4-hez a hátsó kapaszkodó helyére felszerelhető csomagtartó keret (Topcase-hez ideális!) 14eFt-ért
- 20 literes gyári túratank régi LC4-hez 35eFt-ért
- KTM gyári tanktáska néhányszor használt új állapotban esővédő zsákkal 22eFt-ért
- STM csúszókuplung 450-525SX-EXC modellekhez 80eFt-ért
- WP 43-as teleszkóp hibátlan állapotban villahíddal kompletten 75eFt-ért
- BERINGER 310-es szegecselt úszóágyazású öntöttvas versenyféktárcsa 25eFt-ért
- KTM gyári cross kézvédő narancs színű vadiúj csomagban 5eFt-ért
- szép állapotú gyári matricázású tankidom pár SX-EXC-re 2003-tól 12eFt/pár

Ugyanitt LC4 bontott blokkalkatrészek eladók.

Ha vmi érdekel, hívj (20/3508433) vagy írj!
délben és talán vagy négyen, de holnap reggel megyek belsőért Adorján Zolikához, mondom neki is, ha nincs más dolga biztos ő is jön. Csak ne essen!
aha értem..hányan mentek?és kb mikorra? mert lehet kinézek(persze csak nézöként)...
Szassz! Móka a saját szórakozásunkra! Csak a Rabócsi-ringre megyünk veretni néhány cimbivel. Ez csak 1 lepényevő verseny, sztem nézőknek dijtalan, de ha motorozni jössz ,talán egy 3mas az egész nap.
szeva...ez a kis rabocsi moka mit takar ? hánytol lesz pontosan?és mennyi a beugro?(nézöként)
Ja hogy a tied már az újabb verzió...akkor lehet hogy nem is kell a kiput bántani, mert az SMC-ken is uolyan van mint a 640-en (vagy legalábbis külsőre - azért meg kéne nézni cikkszám szerint is)!
Akkor elég a karbi és ...majd meglátod!
Nagyon baráti áron hirdet egy FCR karbit hirdet egyik kolléga a ktmklub.hu-n.
SXC dob - passz, de ha belebotlok egybe, szólok.
Hello zrider!

Most néztem van rgv250-ed, és versenyeztél is már vele. Van kedved ssp400-ban indulni jövőre? HA igen, akkor gyere a www.jtmotorsport.hu forumjára és írj.
Hi! Igen a hideg kivül maradt a börruciban meg izzadtam! Zsir volt minden csak a végén a hátsó defekt nem ,de reggel teszem bele a másik belsőt. Kedden a Rabócsi-ringen lesz egy kis sm-móka , ha érdekel valakit! Máról tuti volt ez a kis gyöngyösi csapatás!
Ettől a durva videótól még a gépem is folyamatosan ujraindul?
Szerinted hol keressek FCR karbit és használt dobot? Heves megyében vagyok.
És az is érdekes volt, hogy ebben a hidegben sem volt rossz a gumik tapadása. Nem volt felhőtlen, de sokkal rosszabbra számítottam.
Akik jönni akartak ma Gyöngyösre de mégsem jöttek, azoknak üzenném,hogy nagyon jót tudtunk ma veretni!
Az a baj, hogy az enyémre két dob is kell...
Most töltöm fel neked. Van egy meglepi videó is.
Néztél már képeket?
Sztem sokkal jobban jársz/jártok ha az Akra helyett inkább egy FCR karbit meg egy használt SXC dobot vesztek.
Ez azt jelenti, hogy nagy eltérés nem lesz az egyes eladók árai közt...
Majd érdeklődöm én is!