Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Motorozol még ? igaz kicsit hideg van
Láttam te is a WR -t nézted ki következö vasnak én is olyat veszek nyáron nagyon jo moto
Szoktál pályázni is ? vagy endurozol inkább ?
ha úgy hozta volna a véletlen, biztosan kaptál volna valakitől.........
Köszike, aranyos vagy!
hívd fel zókát és csinál neked vastalpat
Ólomcsizma, mint a nehézbúvároknak, az való neked!
Vagy öntsünk inkább egy kis betont a lábaid köré?
kéne egy új csizma
csak ismételni tudom magam: ez nem szerelemmotor. ez tipikusan a pénzem nincs, de kell valami amivel munkába lehet járni típusú motorvásárlás lesz
ha rendesen motorozáshoz vennék mocit, akkor 400ccm alatt rá sem néznék semmire bár túl nagy vas sem kéne
szóval ha valaki kedvet érez ahhoz, hogy támogassa motoros szenvedélyemet, akkor várom a felajánlásokat
Háát azért nemvárnék nagy csodát(gondolom azért is ennyi mert 50esként adják)de ha neked jó az a lényeg...
ottvan 1 kupac 50-80ccm es (suzuki 400ccm alatt)
és 70es hengert honnan tudnék szerezni suzuki smx supermotora ( 50 ) ?
én 210-ért veszem újonnan
kössz chevy, de a baj, h itt nincsennek kisgépre valók, szal mindenképp egy telefont megér majd
Amugy mennyiért osztogatnak 1 bazukát (nem akarok venni csak kiváncsiságbol mennyire vastag a bör a képükön )
nagyon szépen köszönöm...ezek a kb árak bőven elégségesek számomra
Ha megméred milyenvan rajta(agy+csavarkiosztás...)a www.nagyvas.hu keresgélj(vanfent rajz méretekkel)biztos csináltak más suzukit is azzal a méretü lánckerékkel.
Sziasztok, suzuki smx 50re keresek első hátsó lánckereket de sehol sem találok, 12/48 érdekelne.
A shop.redracingen találtam hasonlót de ott nincs kép hozzá . . .
A másik, hogy hol találok 70es hengert a kicsikémhez, nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem mind2-ben segíteni vagy csak útbaigazítana hogy hol találok ilyet, előre is köszönöm

Üdv, szép napot!
gregtanner
Bizti kb 6-8eFt/év(függ hol lax,mennyiidös vagy)teljesitményadó is függ a motor évjáratátol,de azsem vészes összeg .Az átirás az ccm/20ft-forgalmi 6e-tkönyv 6e de ezt csak 1x fizeted(+ha tevizsgáltatod be eredetvizsga 15eFt)az összegek kb-ra mondom mert lehet változtak...
nekem így adják el, és én nem nyúlok hozzá, akkor a felelősség nem engem terhel, mivel úgy lettem tájékoztatva, hogy ez így van amúgysem egy húdeerőgépről beszélünk, amivel fel fogom tépni az aszfaltot

nade valaki monnyamámeg, hogy egy 125-ösnek mennyi az éves/féléves/negyedéves vagy havi költsége kb. mert ha nem túl vészes, akkor lehet, hogy úgy lesz
"gyárilag le van fojtva" kinetaláld hogy frankon gyárilag és hivatalos
Szia Foxgirl
Most néztem csak meg adatlapod és örülök hogy rolad is van fennt kép
Helyes csaj vagy és még motorozol is tökéletes .......
szabad vagyok ráérsz
Hááááát, még meggondolom!
Szió! Van valaki itt a fórumon Sárbogárdról vagy a környékről?
azért nem most kezdek el motorozni(pontosabban már 10éve), szóval tudom, hogy milyenek az autósok
amúgy igazából a 125ös SM-kről érdekelnének vélemények , a 125/50 tényleg már más téma