Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombatra jobb időt mond, inkább gyertek Gyöngyösre. Én már csak jövőre megyek más pályára.
Nekem is nyitott AKRA van a mocimon, ami 99%-an okozza a könyök elszineződését.Ez még csak szebbé teszi a motort.Ettől a mondattól tudok még falra mászni:LÁTOM HAJTOD A MOTORT RENDESEN a könyök láttán!
Börni vasárnap p.ring ha nem esik az eső?Elkéne menni már nem?
Hát persze,hogy megyünk ha az idő is azt akarja.És te?
Hello Zozi!
Jó idő esetén Gyöngyi!Cimborákat is hozzál!Csaó.
ne ilyet vegyél...tudok 5 ágú kerekeket 50ért...az szebb
Hali! Tudtok valakit aki rakott már DRZ-be ilyen kerekeket?
csak te vagy hülye...nézd meg a többi pálcikás videót, meg játszál...nálam 3 éve nagyon best of oldal...
Hát, elég szar...
sztem nem probléma Beszélek az ürgével és ha érdekel akkor szólsz!ENNYI
rendszám világítás nincs meg helyzetjelző.
azt nemhiszem csak a vizsga nem lenne probléma sztem! de ha leírod mik a hiányosságok akkor megkérdezem a srácot
Na,mondd csak át is tudják írni a káwét?
Hallod,ha gondolod én tudok segíteni vizsga ügyben csak ahoz ki kell hoznod ide !
Faisst, honnan is?
Nov közepén viszem Kishapsihoz,majd mond rá valamit,remélem
szerintem nem rossz a te motorod
igaz autómata dekoros volt...
berugásról csak annyit hogy a kawámat sokkal nehezebb berugni mint a crf450 et ami nálam vót
Dani,nemtudsz vmi vizsgáztató helyet ahol nem kötnek bele ilyenbe h rendszám tábla világítás meg stb(vagy ahol meg lehet oldani...) esetleg olyan helyet ahol átírják a kw-ot?

Zozi. Neked mi a véleményed a gépről,mentél vele Tatabányán egy kicsit,mit gondolsz a berugásról? nem volt túl könnyű?
jó helyről kell olajat venni..én pl ma vettem 2 lityó r2-t 2400ért...
najó,kész anyagi csőd. mind1...fene se tudja, majd Kishapsi ránéz a gépre,remélem.
A gyári dugó a 625-be 78e, utángyártott 41e volt mikor én cseréltem (2 éve).
Gyurika! Én hallottam olyat hogy a berugonak az áttétele miatt is lehet más az érzete berugni.....Nekem a kettöötven cr-t nehezebb volt berugni mint most a 640est pedig ezt 0kmesen vettem mondjuk elég jó áron