Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miaf#szvan, mindenki hirdeti a motorját?!?
Akkor enyimét is vegye már meg valaki, ez - a Gyurikáéval ellentétben - tényleg zsír (egy hónapja költöttem 140e-t a blokkjára) és tényleg van benne erő! Supermotonak is ideális alap!
Jó a felni : ktm smr igaz?
Ez közel van hozzám és ha összeáll a gép, akk megyek is Szeptember óta tervezem, de még mindig nem jutottam el oda. A fránya technika
Szassztok! Ez a pálya Máriapócson van SzSzB megye ,hozzánk egy ötvenes, Nyiregyhez közelebb egy kicsit. Itt évente 2x van SM-Ob is. Nem nagy a tempó, de böven van technikás visszaforditókkal tüzdelve, ahol 1-2ben kigyorsitva végig lógathatjátok az elejét. Ma a délutáni hideg aszfalton már összejött féktávon keresztbeverni is a seggét . Nagyon zsir kis pálya, 1x próbáljátok ki!
Gyuri megelőzött, de nemmondott hülyeséget, 500 körül...
Holvan ez a pálya?
Ez frankó pályának néz ki.
Na elég jót b@szattunk ma is a Rabó-ringen, kár h a környékbeliek akik kijöttek még a környékről ,sajnálták a pályán verni a vasat .
msn az adatlapomon
Vegyél fel msnre aztán kifaggathatsz
Sutyerák ha eladó az mx-ed akkor mennyiért és ,hogy mik a tapasztalataid vele mert tavaszal akarok venni egy mx-et ,de lehet hogy újat.
szerintem 450 körül a 2 kerék szettel,de nem akarok hülyeséget mondani,lehet hogy 500. de fasza kis rexfelgen felnik vannak a gép alatt
mennyiért adod?
így vettem szóval.amúgy eddig is folyt,meg le is állt mert dellorto.
Hali Mindenki! A Rabocsiringen nyomjuk 1páran ,ha van aközelben vki jöjjön ki ! Királyság, az idő + qrvajó! Z
Nem az motorom áll le folyamatosan, mert "megszereltem" a karbiját...meg nem az enyémnek tört le az első fogaskere, nem az én láncom aprítja a felnit stb.
a ktmmel utcán már nyugi van...de azé egy erhat az erhat
nem is kell látnom. lelaktad.
Ca-ca, nem is láttad még...
Egyszer azt mondod, hogy éretlen vagy, aztán meg, hogy lenyugodtál....hogy is van ez?
szart nem veszünk
Helló!
Nekem van egy mx-em lehet, hogy eladom tavaszra
márcsak te hiányoztál