Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyém is eladó!
próbálj elvonatkoztatni a tiédtől, ez egy 125-ös gép... erre jó...
+ van. képzeljétek oda
aha igen,csak nekem már nyomaték is a motorban,szóval annyira nem jó
mitakarsz, nagyon jó gumi ebben a kategóriában...
szaros dunlop d207 hátul neked is
RX esetleg nemérdekel?
majd pedig 2 címre is küldtem...kiírom majd vmi ilyen kör alakú szarra.
Figyu má" Gyuri!
Képek miko" érnek má" át?
Valami fekete lyuk beszippanthatta a biteket
99. van egy nagyon szép 98as r6 jóáron,de azt mégsem, éretlennek érzem magam hozzá. Kocsi meg megint csak nem feltétlen jó,mert motorozni meg kötelező...igazából közutat már nem csípem,lenyugodtam,pályázni lenne jó minnél többet, csak számomra nem olcso mulatság.
talán azért nem mert nem az enyém aprilia jó,csak ugyebár 2t...ha rendben van tartva nincs vele gond...na most csak gyorsban ennyi
+n é
benne va a hírdetsben
Xlzx! Hanyas évjárat a gép?
xlzx ha kivagy merülve anyagilag akkor pl. miért nem az xt adod el? Most szeretnék venni valami 125-ös sm -et csak nem tudom milyet Aprilia Mx ben gondolkoztam lécci írd le a tapsztalataid az Apriliaról előre is köszi
Szia. Átjött nagyon is,csak anyagilag kimerültem. Így valami olcsobbra szeretnék átülni,hogy maradjon valami pénztartalék. Ha nem megy el akkor pedig nem motorozom,ilyen egyszerű, már 2 napja üres a tank...

Na hát szóval. Több helyen is tudod használni, mindenféle időjárási viszonyok mellett,de ez köztudott.Fél misiből nem igazán fogsz kapni jó állapotút,max 125öst. Pályára kíváló,körözöd vele a nagyképű speedeseket, külső íveken teszed oda nekik a motort... Túrázni is eltudsz menni vele,igaz szétülöd a segged meg nincs szélvédelem,de hát ez van. Fenntartásra nem olyan vészes,figyelni kell a légszűrőre meg az olajra. A nagyobb ccm-es egy hengeres sok üteműek nagyon eszik a gumi, hátsó esetében ez 3-4ezer kmt jelent, de olyan nyomatékod van cserébe hogy hú. Mit szeretnél még hallani?
na, Gyuri, nem jött át a szupermoto fííling?vagy hogyhogy eladod a gépet?
Én épp motor vásárlás előtt állok(monnyuk a milliónak csak max a felébe gondolkodok), és supermotóra gondoltam... tudonál pár szót írni, hogy mivel tudnak ezek többet oder kevesebbet mint pl egy sportmotor vagy nakedbike?
költöttem rá.... amúgy 850ért akarta vinni mert hogy a lánc picit belevágott a felnibe....
mé nem?
nem költöttél rá semmit,csak keresel rajta 9 ért is
eddig is fent volt,és hívtak is érte...voltak is megnézni,csak a hátsó felni maitt nem vitték el 9be,olcsobban meg nem adom.
950
Föltettem irreális összegért az apróba a gépet...ha elviszik akkor3 lehetőség van, 620sm vagy átülök speedre vagy autóba..
Szewa Laca! Én még holnap gályázok ,de vasárnap mennék ha az időjárás be nem szarik. Igéret van a spanoktól ,de frankót majd ott látjuk ki jött el. Z
Az nekünk egy kicsit messzebb van de majd jövőre bisztos lemegyünk .