"A hangos, veszélyes motorosok fojtják meg a turizmust a Mátrában, mondja a Fidesz helyi képviselete.
Némi cinizmussal mondhatjuk, hogy „épp jókor” találták ki a dolgot: a 15 fokos csontba tépő hidegben aligha tolonganak a szerpentin-bolondok a Mátrában; olyan intézkedés ez, melyet kedvez kikiáltani, a végrehajtás pedig olyan Pató Pál urasan tavaszra csúszik majd, vagy esetleg el is felejtődik - már ha így lesz. A parádsasvári Fidesz képviselete mind az off-, mind az onroad sportolói ellen fellépnének: a cross- és quad műfaj szerelmeseitől a menekülő utakat zárnák le, a sportmotorosokat egyszerűen a szigorúbb és frekventáltabb ellenőrzésekkel tartanák sakkban – hangzottak el Horváth Lászlótól sajtótájékoztatóján a szigorú szavak.
Az ámokfutó motorosok nem csak rossz fényt vetnek az egész motoros társadalomra, de a csendre és nyugalomra vágyó turizmust is elijesztik, így közvetve veszélybe sodorják a helybéliek megélhetését – mely napjainkban főleg az idegenforgalomra támaszkodik. Így szól a dogma, melyben van igazság valljuk be, talán nem is kevés. Kérdés már csak annyi marad, hogy az önjelölt Schumacherek libidóját ki fogja lekonyítani… Az ötletgazdák hozzátették, hogy a motoros szervezetekkel is fel fogják venni a kapcsolatot, hogy önszabályozó módon próbálják kiszűrni maguk közül a renitens alakokat."
Morgen,
Kár érte, én is nézegettem egy volt szovjet laktanya repülőgéphangárát ilyen célra.
De a vagyonkezelő mereven elzárkózik!
Más: ha valakit érdekel ma LADA show lesz Kecskeméten a Metro áruház mögött.
Döngölt föld a pálya talaja, akik ebben a műfajban érdekeltek mind itt lesznek. Az idő nem lesz kegyes,de a látvány hátha...
szép napot!
akkor meg umbala umba mittomén leeresztünk valami uszodát oszta medencében vagy leaszfaltoztatunk egy teszkót és az élelmiszer osztálynál lessza célegyenes.. ötleteim vannak
Sziasztok!
Olvasok itt már vagy fél órája és valami nagyon frappáns dolgot szerettem volna hozzáfűzni.De nem jön
Egy a lényeg: GO GO volt,van,lesz ha az "öreg" a feje tetejére áll és úgy önkielégít,akkor is!
Többen mondták már,de szerintem is:
Tisztelet jár Lukinak a fáradozásért és hitért
a licenszeseknek(akik ott voltak),mert simán hugyoznak széllel szemben
és nekünk,akik nélkül semmivé válna az igyekezet.
Ajánlom figyelmetekbe az egyik ismerőskeresgélő oldalon a "supermotot kedvelők de az öreget nem kedvelők" személyét.Sajnos nem klub lett,de kíváncsi lennék hányan szimpatizálnak vele/ellene.
Kicsit érthetőbben:ha gondolod jelölj be
Én még egyetlen fórumot sem követtem nyomon, és nem is voltam hozzászólója ezen a Supermoto fórumon kívül, tehát nemtom, hogy máshol ez hogy működik, mik a szókások, milyenek az emberek. De egy dologban biztos vagyok: itt nagyon sok rendes, összetartó ember van! Ez nagyon becsülendő a mai világban!
Örülök hogy részese lehetek!
(na jó bevallom: a Motorok + Csajok forumot is nézegetem... )
Ezzel el is húzok aludni....
Slash és VT erre volt kíváncsi, kurva lassú ez pdf formátumban.
10.5 TILTOTT RENDEZVÉNYEK
Azok a rendezvények, amelyek nem a MAMS Általános Sportszabályzat el1írásai alapján kerülnek
megrendezésre, vagy amelyeket a MAMS nem engedélyezett, tiltott rendezvénynek min1sülnek.
Azok a személyek vagy szervezetek, akik részt vesznek az ilyen rendezvényen (rendez1, szponzor,
pálya tulajdonos, promoter, versenyz1, hivatalos személyek) a MAMS Fegyelmi Szabályzatában
foglaltaknak megfelel1en felel1sségre vonhatók, és büntethet1k.
"A hangos, veszélyes motorosok fojtják meg a turizmust a Mátrában, mondja a Fidesz helyi képviselete.
Némi cinizmussal mondhatjuk, hogy „épp jókor” találták ki a dolgot: a 15 fokos csontba tépő hidegben aligha tolonganak a szerpentin-bolondok a Mátrában; olyan intézkedés ez, melyet kedvez kikiáltani, a végrehajtás pedig olyan Pató Pál urasan tavaszra csúszik majd, vagy esetleg el is felejtődik - már ha így lesz. A parádsasvári Fidesz képviselete mind az off-, mind az onroad sportolói ellen fellépnének: a cross- és quad műfaj szerelmeseitől a menekülő utakat zárnák le, a sportmotorosokat egyszerűen a szigorúbb és frekventáltabb ellenőrzésekkel tartanák sakkban – hangzottak el Horváth Lászlótól sajtótájékoztatóján a szigorú szavak.
Az ámokfutó motorosok nem csak rossz fényt vetnek az egész motoros társadalomra, de a csendre és nyugalomra vágyó turizmust is elijesztik, így közvetve veszélybe sodorják a helybéliek megélhetését – mely napjainkban főleg az idegenforgalomra támaszkodik. Így szól a dogma, melyben van igazság valljuk be, talán nem is kevés. Kérdés már csak annyi marad, hogy az önjelölt Schumacherek libidóját ki fogja lekonyítani… Az ötletgazdák hozzátették, hogy a motoros szervezetekkel is fel fogják venni a kapcsolatot, hogy önszabályozó módon próbálják kiszűrni maguk közül a renitens alakokat."
Forrás: motorinfo online