Még jó hogy énis itt vagyok és életbevágóan fontos informáicókat közlök veletek. Ti itt valami supermoto meg mamsz meg mittomén ki kit mar-dologgal foglalkoztok, én meg közben majdnem elfelejtkeztem hogy a héten amig én a főiskola padjait koptattam addig fater kifőzte a páleszt. Ez nagyon húúzs vol! most gondoljatok bele! Ha elfelejtem? És csak jövőhéten jut eszembe? Micsoda stressz....
Köszi mester!
Még nem láttam, de ezen beszartam! Kerékcsere tankolás 14mp!
Az off road rész nagyon komoly volt, a tripla hopp utáni érintős asztalon tiltásba forgatták!
Ez a börkhard gyerek meg a ward jó ritmusban nyomták végig, jah és a mcgrath kapott egy kört!
Na ezen beszartam!
Szia,
És most az említett "hölgy" meg a Kökényesi között ellentét feszül emiatt.
Nevetséges ami a gyorsasági szakágon belül folyik, meg úgy általában a MAMS területén.
Itt alapvetően az a baj, hogy az öreg előtt sokan megváltoznak, nem merik a szemébe vállalni a saját véleményüket!
Sajnálom nagyon, hogy ez a hajó elment, újabb próbálkozó egy darabig nem lesz. Bár lenne, akkor éreznénk, hogy ennek a sportnak van jövője, mit érdekel engem, hogy ki a promótere, szakágvezetője ennek. Csak legyen végre sport!
Bocs az offért utolsó hozzászólásom volt a Kökényesi és MAMS bírálása témában! Kár koptatni a billentyűzetet ezekért...
Beszélgessünk továbbra is a motorozásról...jobban járunk.
Sziasztok!
Nem sok fórumon szoktam előfordulni, de ezt ha tudom, elolvasom, néha-néha hozzászólok....mint most is ....
Szóval lenne egy-két gondolatom ehhez a MAMSZos-Kökényesis dologhoz:
Liceszes \"versenyzőként\" (veterán) mondom, hogy minket is rendesen megfingattak ebben az évben többször a MAMSZ részéről, mert ott is begyűrűzött ugyanaz, mint a crosszban régebben és az sm-ben manapság: ilyen-olyan okokból, de rendesen megcsappant a résztvevők száma (a MAMSZ rendesen benne van a dologban,mint okozó ), mi pedig (MZ-sek) elkezdtünk szervezkedni saját szakállra - meg is kaptuk a fenyegetést a roh...koktól, elhihetitek. Volt rendezvény, ami meg lett tartva ennek ellenére is - nulla retorzióval, de pl. a legutolsó kecskeméti verseny elmaradt- vélhetően a rendező Dragonline meg lett félemlítve a Mamsz egy tagja által (\"hölgy\" az illető), mert ugyanúgy az utánpótlás ápolására lett létrehozva, mint ami ennek a személynek a hatásköre ....
Elhagyott minket az addigi versenyzés fő pillére(Bambi), mert kicsinálták a Mamszosok, nem volt versenyzőbázis, ebben az évben nem volt már szponzorunk sem, úgy nézett ki, hogy végleg behal a sztori - és akkor jött egy megmentő....na ki....nem hiszitek el (én sem akartam).....hát a mindenki kedvence, a Nagy Öreg !
Feltehetően csak addig lesz ez így, amíg hasznot tud húzni belőlünk, meg amíg szüksége lesz a nevezési díjainkból befolyt összegre, mert lassan ugye kinyírja az ob-t sm-ileg és nem lesz, aki a fiával versenyezzen...a történethez azért hozzátenném, hogy én sajnos nem versenyzem már az "új éra" alatt ....
Egy szónak is száz a vége, a Mamsz lassan kezd számomra egy vén, fogatlan oroszlánhoz hasonlítani, csak a szája jár a vezetőknek és amíg valaki nem tesz annyira keresztbe nekik, hogy az összes egymásra acsargó vezető egyszerre érezze magát megkurtítva, addig semmi esélyét nem látom, hogy komolyan fellépjenek egy Gogo-szerű rendezvény ellen (van ilyenre példa nálunk is, nem csak nálatok )!
Úgyhogy fel a fejjel, és jövőre már én is megyek gogózni, az istenuccse , hogy úgy lesz!
Ja, bocsi, ha túl hosszú voltam ...
"A Mátrában céltalanul bolyongó, és figyelmetlenül vezető turisták veszélyeztetik a helyi, már-már tardíciókkal rendelkező motoros életet!"
bla-bla-bla.....
A figyelmetlenül vezető autósok nem csak rossz fényt vetnek az autós társadalomra, de a komoly koncentrációt igénylő motorozást veszélyeztetik, de akár halálos kimenetelű baleseteket is okozhatnak, mellyel elrettenthetik a motorozástól, a motorozni vágyó fiatalokat. Ezzel veszélybe sodorhatják a motor/alkatrész/védőfelszerelés kereskedelméből élő cégeket/magánszemélyeket, melyek bevételi forrása csakis ez az üzleti szegmens lehet!
Jah és a Motomax oldalán azt olvastam, hogy ma Kecskeméten edzés, nem tudom az időjárás mennyire engedi.
"Szombat Supermoto edzés Kecskeméti Gokart pálya.
Szeptember 20, 2008 (10:00)"
Wodicskáné Tállyai Beatrix