Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aszonta év elején a fia nekem ,hogy jövőre inkább rallyezik de,jó lenne mert akkor minket békén hagyna és meg csinál6nánk magyarországon a supermotósok mekkáját
rendben van az is amit mondasz,hogy az is látja aki a megélhetéséért szervez ilyesmit,de akkor szervezze meg normálisan. nem egyszerre kéne nagyot akasztani hanem sokszor kicsit,meg kéne foglalkozni az olyan amatőr mazsolákkal mint jómagam.
szia sanya!
Mivel ezekben nem a szöveg van, hanem egy beszkennelt kép, amiben nem lehet keresni, segíts már, hol találom, amire gondolsz?
jessz jesz jeszzz
Mióta a crossból eltakarodott egészen sok induló és verseny van ....ott is az volt,hogy az MMSZben mentek az amatőrök és nagyon sokan voltunk, és jöttek a profis kökénnyel teli tökűek át ide versenyezni mert volt tömeg a pályán és a szélén is, ott meg max 4-5 induló szar pályák,és one néző....csak sajnos mikór a legtöbben voltunk és már majdnem el ment a halál f@szára történt egy tragikus véletlen baleset,és ezen tudott lovagolni a vén f@sz,és az akkori vezetők sajna a baleset következményei miatt és a genya nyomására lemondtak aztán jött az SM nála és a crossal nem foglalkozott annyira és milyen komolyra nőtte ki magát de,mostanra ott is vannak gondok az indulokkal(profi)sokan lesérűlnek,pénzhiány miatt is lightos de az AMA az düdörög
Ok hogy megélhetésből rendeznek versenyt,csak mindenki nagyot akar szakítani.
szerintem itt elég sokan egyetértünk... Bízunk benned Luki(még annak ellenére hogy eddig nem tudtam részt venni...de úgyis fogok! )
olvasva a mamit megbontoottam egy frizzante t. Kezd hatni vauuuu.. Bocs mindenkitől,ha nagyon belementem a témába. A véleményem az egészről az ami Börni kollégának.
Ne értsétek félre az alábbiakat, de én azért a GoGo-val kapcsolatban van, amit nem értek.

A GoGo-1 egy szervezett rendezvény volt, futamokkal, helyszíni orvossal, szponzorral, nyereményekkel stb. Lukító saját pénzéből finanszírozta a pálya bérletet, egyértelmű, hogy az egy _rendezvény_, aminek ő a rendezője. Valahol értettem, hogy ez nem tetszik a MAMS-nak, - annak ellenére, hogy az ottani állapotokról nem sokat tudok - és hogy azt kérték Lukítótól, hogy ne csináljon ilyet.

A GoGo2-t nem ilyennek láttam, ezt én inkább tekinteném egy fórumtalálkozónak. Az első este dumáltunk és iszogattunk, másnap meg meg mindenki befizette a pályadíjat, és ment, ahogy tudott. Ennyi, és nem több. Épp ezért az elsővel szemben én nem nevezném "rendezvénynek".

Nem értem, hogy ezzel mi lehetne a problémája bárkinek, szerintem most nem is volt ilyen kérés, hogy ne találkozzunk. Az meg, hogy a két versenyző, aki általában szóbaáll velünk, lejött, és aznap motorozott, amikor a "rendezvény volt", szerintem nem téma, tudtommal most nem is voltak fenyegetve, mint az elsőn, aminek versenyszaga volt.
Szerintem Kökényesi most nem is buzgálkodott emiatt, Lukító múltkori kiakadása sem miatta volt. Ezért azt gondolom, hogy ne emlegessük azt, hogy mi lesz a GoGo-val, mert ha találkozni akarunk, akkor úgyis fogunk (én pl. más motoros találkozókra nem is járok). A versenyzők közül eddig is eljött, aki akart, ha ezután valamelyikük nem jön, annak biztosan oka lesz (mi valószínűleg sajnálni fogjuk).
Javítsatok ki, ha tévedek.
Hello,
Persze, hogy lesz folytatás...Igény az hatalmas.
De ezt nem csak Te és én látom, hanem az is aki megélhetésből rendez eseményeket.
Sziasztok!

Nekem a GOGO egy nagyon szimpatikus rendezvény volt! (Nagy gratula Lukinak! ) Ahol voltak akik gyorsan tudtak menni és voltak akik kevésbé. De ez nem számít, mert hiszen ez egy SM-zni szerető csapat közös gurulása volt egy versenypályán ahol a CÉL az volt, hogy jól érezze magát mindenki!
Ezt meg nem tilthatja meg senki!
Szomorú hogy Magyarországon nem azt nézik a szakágvezetők hogy jobb legyen a sport,hogy a versenyzők jobban érezzék magukat,hogy barátiasabb legyen a hangulat,,mint a Go-Go2-ön.Miért van az hogy Ausztriában,Szlovákiában közel száz versenyzöt tudnak felvonultatni,és ezer fölötti néző létszám van.
A tiltott versenyekre gondolsz? MAMS dokumentumok
Itt mindent megtalálsz.
Ugye jelenleg a MAMS az egyetlen motorkerékpáros szövetség Magyarországon, ezt ismeri el a FIM és az UEM.
Símán tiltott versennyé nyilváníthat minden olyan szerveződést ami nincs az éves naptárában, illetve nincs bejelentve felé.
Saját licencesei büntetése alapvető joga!
Biker1000 én csak azt mondom: Let's get AWESOME!
csao nem szeretnék nagyon mélyen belemenni a dologba ,mert csak kiakadok rajta. Ez a 2 gogo amit Luki megszervezett és amin több supermotossal társammal/baráttal/ismerőssel/ismeretlennel együtt részt vettem,nekem akkora élmény volt amit nem is gondoltam volna itt magyarországon. A hangulat leirhatatlan kaja pia motorok babrálása jótanácsok innen onnan gumicsere beszélgetések,ja és pályamotorozás.
én csak remélem hogy lesz következő..............................nagyon sok
az eddigiekért köszönet mindenkinek
Szia Barát!
Valahol ez írva vagyon mamséknál?
hali Mindenki!
igen, mindig azzal fenyegetőznek, hogy kizárják a licences versenyzőt, ha elindul más "versenyen" , de akkor kérdem én, ki fog indulni a versenyeken, ha azt a pár embert is kizárják?!
Akkor valamennyire jól gondoltam...
Sziasztok
Mi a véleményetek az axo börruhárol?
Vadi új 99000ftért leértékelve.
Szankcionálhatja a MAMS licencel rendelkező indulókat, ami most nem történt meg több okból is.
1. Nem volt verseny!
2. Ha eltilt 5-6 versenyzőt, értékelhetetlen az OB, az pedig komoly károkat okoz a szponzori kapcsolatokban.
Lukitó esetében arra gondolok, hogy elég pár húzóember, pár hirtelen létrejött új kategória, jelentős áresés, pár mézes-mázos ígéret, és a Go Go gerincét adó emberek az OB futamait választják... Mégiscsak verseny ugye.
Mégiscsak a bajnokgyárosnál versenyzünk!
Pszichológia az egész, van olyan ember aki mindig az mondja amit éppen hallani akarsz! Bajnok akarsz lenni? Te valóban az lehetsz, ki más?
Könnyű manipulálni csoportokat csak a megfelelő embert kell megtalálni.
rohanj érte!
Sziasztok
Mi a véleményetek a axo börruhárol ?
Vadi uj 99000ftért: