Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amiben csak tudok!
biztosan át fogom gondolni a dolgot, de most kicsit "pihenek"!
Fingom sincs, mirol van szo, de sajnalom. En mostanaban valok amator-supermotossa sajat magam altal epitett Yamamotoval. Nekem azert meg segithetsz!
Remélem ez nem végleges.

Aludj rá egyet (többet) és természetesen amit ígértem segítséget, azt bármikor tartom, ha mégis belefognál.

( Másrészt amikor tegnap azt mondtam "féltelek", akkor pontosan erre gondoltam... Birkapicsa nép B+. )
A hatso kerekemre gyarilag 140-es gumi valo (a GS 500-ra). En 150-est tettem fel es mar ez is pupos, pedig 160-as is beferne.... Ha nincs mas, kiprobalok egy 120-ast.
Igen! SegédMoto
ÁLLÁSFOGLALÁS:

Személyem Pap Lukács a továbbiakban nem szándékozik semmilyen SuperMoto rendezvényt/találkozót szervezni, nem kíván részt venni a szakágvezetői posztért folytatott harcban, egyik oldalon sem. Amit eddig tettem, azt az amatőr SM sportért, és értetek tettem kedves motoros barátaim! Ameddig olyan emberek megkeresésére és telefonjaira kell reggelente kelnem, akikhez semmi közöm/elszámolni valóm, ráadásul még a rendezvényeimen sem voltak jelen, addig én ebből a késhegyre menő küzdelemből kiszállok. Pedig szándékaim szerint bele sem akartam kerülni. Elegem lett abból, hogy olyan emberek próbálják megmondani, hogy mit és hogyan csináljak, akikhez semmi/minimális közöm van, illetve egy gyors ismeretség fűz!
A továbbiakban ugyan úgy megtaláltok itt a fórumokon, versenypályák mellett, a közutakon. Elegem lett a szakmai szarkavarásból, a szakmai irígységből, az egymás háta mögött mondunk ezt-azt dolgokból! Elegem lett abból, hogy Titeket, mint amatőr/hobby motorosokat semmibe vesznek, lehülyéznek, kibeszélnek, bénának tartanak és még sorolhatnám tovább, a hátatok mögött.

Nagyon sajnálom, hogy ezen a téren is ennyire "Magyarok" tudnak az emberek lenni!

KISZÁLLTAM!
Sziasztok.Felni téma...Ez a 3.5" persze "sm szabvány" értem én csak halkan mondom a 2.5"on 120gumi van..nemlesz pupos,de felkell rakni és megszemlélni..
Szép napot mindenkinek!

Tegnap este motorozgatok a városban, az út széli sötét homályban látok robogósokat gyülekezni. Gondoltam magamban elhúzok mellettük nagy vagányan kövér gázzal! Az egyik elkezd nekem elemlámpázni. Látva a fehér ingüket mire leesett, hogy rendőrök rég elmentem mellettük
Robogós rendőrök
Nem, nem forditottam tul sok penzt az atepitesre, mivel a kepessegeim nem teszik szuksegesse. Suzuki GS 500-as kerekekett vasaroltam es en magam alakitottam at. 3.0-s a felni. Ami tolem kitelik, azt ezzel a szettel is meg lehet csinalni. Pl. kiba. nagyokat lehet perecelni
azt hittem neked is 3.5"-os felni van elől! akkor így jogos a 110
Nem! 120-as nem lesz jo, mert osszehuzza a felni puposra. Nekem nem fuzott SM kerekem van, hanem egy sima utcai motor alukereke. Lehetoleg legyen 110-es!
inkább legyen 120 vagy 125
Sziasztok!
Uj vagyok még a témában, de olvastam hogy létezik ez az SM. Ez pontosan mi is? Segéd Motor?

Szia! Meret: 110/70 R17. Valamilyen jo tapadasu, jo allapotu gumit szeretnek. Lehetoleg nem teljesen slicket (vagott slick lehet). Az ar sokadlagos szempont, a gumi legyen jo. Es mondj egy idopontot, mikor Pest megyeben jarsz.
Capa
Nagyon jók a képek!
Jó reggelt mindenkinek!
Sanya ez azért a pofátlanságod netovábbja: www.sanyamotor.com
Oké Barát, vettem a jelentkezésedet! héten megnézem a pályát, bár a kisvideo alapján nagyon pöpec. esetleg a jövő héten megyek is rajta pár kört. aztán kalkulálok egyet, és meglátjuk mi lesz.
jó éjt!zakó mentes álmokat!
Nincs,de felhivom holnap Rabócsi Tibit és köhögöm ,h mi a stájsz.
Akkó holnap! Szewasztok!
Oksa! majd nézz be valamikor!
Tolom már én is az ágy irányába.
Báj motardisták!
most olvastam, hogy máriapócson, okt3-4 valami emlékvesreny lesz. van valami konkrét infód róla?
Mindkettoben tudok hinni, Supecorsat mar hasznaltam a kicsi Z-n. Az nagyon jo volt! Holnap megnezem a meretet es "rendelek" valamit Toled. Azaz majd irok. Most viszont joccakat!