Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Slicket szeretnél v puha sportgumit?
Minkettőből tudok fasza használtakat 06-07est max 5000/ db.
Én Pirelli supercorsa pro -t v Metz K0 Racetec-et használok leginkább,de vannak itt sokan ,akik ügyesen pályázgatnak, Ök méginkább tudnak ajánlani vmit.
Nekem a fentiek vannak, ha vmelyik jólehet a vasadra.
nekem sinscen most. sőtt még első fékbetétem sincsen, de holnap megoldom a dolgot.
úgy néz ki, hogy a rendszer hímsoviniszta, és ezért nem töltötte fel a képeket a lányokról. most pótolom is őket.
Öhö
Akinek van
lassan rá kell térni a soft gummára előre. hátra meg a medium-softra!hűl az idő!
Z micsoda beszámolót firkantottál itt a szombat estéről! akár hányszor olvasom/hallom a kifejezéseidet (meglágyult a csontjuk, órás szakkör/mester), mindig hangos nevetésben török ki!
Koszonom szepen! Azert kifizetnem, ha megengeded. Milyen guma? (marka/allapot/evjarat?)
jó , na
és ez hogy jön ide? különbusszal?
Na ,ha nem csak annyi kell hozzá akkor is.
bocs , a falusi az nem hely, hanem ember függő, za én értelmemben a Budapestiek
többsége az. Az oktogonon gyülekeznek a motorosok, én is bírom a témát, de amikor
már a gyalogosok is alig tudnak elmenni ?
Kossz a biztatast!

Ha barki masnak van gumija elado, az tehat erdekelne!
Ha csak annyi hijja lesz, ajándékba kapsz tőllem egy olyan elsőgumát ,ami fog mint a ződfesték
Lehet hogy kicsit én is falusi vagyok,de vesszek meg ha értem mire gondolsz
Hogy ráéreztem :-)
ez az oktogoni találkozó , ez nem falusi kicsit?
Szia. Sajnos nincs meg... : [ Kenyszer supermotos lettem...
Itt a baj már nem kicsi!
Igen, Heidenau. Egyel tobb ember utalja mostmar. Az ETZ-fighteren bevalt, de ez a masik fajta nagyon csuszos. Puha, a koszt is felszedi, megis nyikorogva csuszik.... Fura. Anti-gumi.
Meglágyúl a csontjuk....
Fajul a dolog mert a nök már teljesen ki is maradtak
Máraki
Én inkább ettem,ez volt a bűnözőnap
Supermoto és alkesz topik?
Főleg ittak
Végül többen is megfáradtak