Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy eladó szövetig koptatott gumim,meg egy kifingott gatyám.Valakit?
Még mielőtt reagálnék az intelligens hozzászólásodra megkérdezem hogy: Nekem címezted ezt a szép üzenetet?
Szevasztok.Tudok egy pár eladó cuccot:
2 vadonat uj KTM kuplungkosár
1 vadonat uj KTM sx 65 hátsó pds felujito szett
1 használt KTM lengővilla,láncvezetővel

Sajnos se árat,se tipust nem tudok,de ha valakinek kell valamelyik cucc,jelezze,aztán megérdeklődöm..
Sorry az offért...
az lenne a kérdésem, hogy esetleg nem-e mennél máshova spamelni?

mondjuk anyádba?
Még valami!

Eredeti német ültető szetteim is vannak, TÜV vizsgásak, nem gagyik, pl. a Suzukinak 45 mm-el lesz alacsonyabb az ülésmagassága!
BMWG60, HONDA FMX, TRANSALP, AFRICA TWIN, KAWASAKI KLE, KLV, SUZUKI DRZ, DL650, 1000, YAMAHA DT, XT, TRX, TDM TÍPUSOKHOZ!
BESZERELÉST VÁLLALJUK!
okés
majd ha itt lesz!
Sziasztok!

Van egy eladó drz 400-as SM tesztmotor eladó, ha valakit esetleg érdekelne, hívjon, vagy írjon!
2008-as, sárga, magyarországi, szervízkönyves, garanciális, kitűnő állapotban, nagyon kevés km-el!

Ára: 1250000Ft
Nagyon kevés km-el, hitel 20%-tól!
esetleg valami árat tudsz rá mondani
szevasz!héten hozatok egyet és megnézed!
Hello Lukács!
sikerült megtudnod valami infót arról a sixsixone CHARGER sisakról? érdemes lenne-e beruházni egy ilyenre?
ok
köszi
rákkendroll
Annyira nem vágom a régebbi modelleket, nincsen róluk tapasztalatom de, 2005től elég jók a gépek
Sziasztok.Kapcsolgatam a tv-t.Eurosport2 moto gp ismétlés(ez jó lenne mert nemláttam)csak a hanggal van 1 kis baj...forma master kupa hangjával na mind1.....Ma voltam kakucson Foxy is kintvolt a bergel..jól nyomja
szerintetek melyik 50 köbcentis supermoto-t érdemes venni ?
a választ előre köszi!
Hiemer nagyon nagy arc. Amikor megláttuk a kamion tetején szóltunk neki jöjjön le egy közös fotó erejéig,és simán lejött nem gizdázott
helló!
vele már mi is beszéltünk amikor még KTM junior kupában "mentek".Fófejek nagyon mind a ketten.
Ha gondolod, két hét múlva bepótolhatjuk az elmaradt 7végi gurulást - évzáró két napos szerpentinezést tartunk, napi 280-300-as etapokkal. Szept. 13-14.
Áhoj mindenkinek!

sanya: te vagy a berg szakértő !
szerinted használtba milyen évjáratot szabad még megvenni?
Szia Foxy!
Láthattalak ma az új géppel kb 9.45 körül Fehérvár és Sárbogárd közötti szakaszon?
Mondtam én ,hogy tuti gép ....meg minden úgy megy ahogy húzod neki ....gondolom rádfeszűlt a bugyikád
Dobronta................
bukovári volt?
Megmutattam a szövetnek az aszfalt...