Eredeti német ültető szetteim is vannak, TÜV vizsgásak, nem gagyik, pl. a Suzukinak 45 mm-el lesz alacsonyabb az ülésmagassága!
BMWG60, HONDA FMX, TRANSALP, AFRICA TWIN, KAWASAKI KLE, KLV, SUZUKI DRZ, DL650, 1000, YAMAHA DT, XT, TRX, TDM TÍPUSOKHOZ!
BESZERELÉST VÁLLALJUK!
Van egy eladó drz 400-as SM tesztmotor eladó, ha valakit esetleg érdekelne, hívjon, vagy írjon!
2008-as, sárga, magyarországi, szervízkönyves, garanciális, kitűnő állapotban, nagyon kevés km-el!
Sziasztok.Kapcsolgatam a tv-t.Eurosport2 moto gp ismétlés(ez jó lenne mert nemláttam)csak a hanggal van 1 kis baj...forma master kupa hangjával na mind1.....Ma voltam kakucson Foxy is kintvolt a bergel..jól nyomja
Ha gondolod, két hét múlva bepótolhatjuk az elmaradt 7végi gurulást - évzáró két napos szerpentinezést tartunk, napi 280-300-as etapokkal. Szept. 13-14.
2 vadonat uj KTM kuplungkosár
1 vadonat uj KTM sx 65 hátsó pds felujito szett
1 használt KTM lengővilla,láncvezetővel
Sajnos se árat,se tipust nem tudok,de ha valakinek kell valamelyik cucc,jelezze,aztán megérdeklődöm..
Sorry az offért...
mondjuk anyádba?
Eredeti német ültető szetteim is vannak, TÜV vizsgásak, nem gagyik, pl. a Suzukinak 45 mm-el lesz alacsonyabb az ülésmagassága!
BMWG60, HONDA FMX, TRANSALP, AFRICA TWIN, KAWASAKI KLE, KLV, SUZUKI DRZ, DL650, 1000, YAMAHA DT, XT, TRX, TDM TÍPUSOKHOZ!
BESZERELÉST VÁLLALJUK!
Van egy eladó drz 400-as SM tesztmotor eladó, ha valakit esetleg érdekelne, hívjon, vagy írjon!
2008-as, sárga, magyarországi, szervízkönyves, garanciális, kitűnő állapotban, nagyon kevés km-el!
Ára: 1250000Ft
Nagyon kevés km-el, hitel 20%-tól!
sikerült megtudnod valami infót arról a sixsixone CHARGER sisakról? érdemes lenne-e beruházni egy ilyenre?
köszi
a választ előre köszi!
vele már mi is beszéltünk amikor még KTM junior kupában "mentek".Fófejek nagyon mind a ketten.
sanya: te vagy a berg szakértő !
szerinted használtba milyen évjáratot szabad még megvenni?
Láthattalak ma az új géppel kb 9.45 körül Fehérvár és Sárbogárd közötti szakaszon?