Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor mindjárt emil, csak éppen a brigéciol hat a mocin....
Csak skype-m van (nem megy az MSN ezen a vason) vagy tudok ftp-t adni ha úgy jó !
Sziasztok!
kis segitséget szeretnék kérni. kérdés a következö lenne, milyen sm elsö kereket lehet bele tenni a gilerámba. most jelenleg 21-es van benne és persze még mit kell kicserélni rajta?
elöre is köszi. üdv.gábor
kutya vegyél fel msnen, ha még szükségesek a képek. lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu
Szívbőlgratula a géphez
Milyen 'szépen' elfelejtették hogy tavaly még ökölre mentek az "Igazi/Hamis Talma könyv" miatt...
Köszönöm Kutya!
BörPepi meg minden bedokos képen rajt van!

És most a Himnusz!
Nagy Grat mindkettőtöknek !

És a Himnusz...
Ma van a szülinapom és ezt adta ajándékba a mi TALMÁNK!
Köszi TALMA!
TALMA a nyERŐ!
Napot!
Nézegettem egy egy oldalt és érdekes "tuningra" leltem.Olajhűtőt csináltak egy bergre! Mennyire van értelme ilyet megcsinálni? Meg szükséges valami olajszivagyú ehez pluszba vagy a fizikán alapszik az áramlás? Eléggé megmozgatta a fantáziámat
Mögyök én is csak előtte motorpuccen!
na megyek mert riasztás jött csao
mindenki vigyázzon magára aki motardolni megy
köll hát
KÖLL NÖKÖM MÉZÖS, VAGY NÖM KÖLL NÖKÖM MÉZÖS!NÖMTÖM!
Nem a szart!A jót könnyű megszokni ,szerintem egész nap vigyorognánk miután mennénk vele egy gurigát!
3 litykó mézes be van már hűtve ugyhogy jönnöd KELL Laca
igen jó fej az apja sokat dumáltam velük mikor gumiztam neki a kerekeket bár a nevére nem emlékezem
Hát persze!Én+azzal ami a bakon van!
jólvanjólvan mocsok lehet az a motard szerintem meg se bírnám ülni a 12 est
Én is szeretnék menni jövő héten élőbe megnézni ezt a kis csapatot hogy gurgulázik a GO GO-n!
Kár hogy vasból nincs senki aki jönne mert akkor többen is mehetnénk együtt.
Köszi! És a faterja? Mert ahogy beszélgettünk igen úgy tűnt hogy vágja a dolgokat.
Monnyuk az furcsa volt,ahogy beszélt: mentünk,estünk,stb. Mintha ott ült volna a Martin mögött
Marha segítőkész figurának tűnt!
Hiemer gyerek azzal a rendszámos smc vel megy ugye?
Hali grat a berghez. Hat tnap elott mar a vazban volt a blokk, hengerfej nelkul, tegnap bekerult a kupplung is.. Remeljuk a legjobbakat, max 1-2 nap