Sziasztok!
kis segitséget szeretnék kérni. kérdés a következö lenne, milyen sm elsö kereket lehet bele tenni a gilerámba. most jelenleg 21-es van benne és persze még mit kell kicserélni rajta?
elöre is köszi. üdv.gábor
Napot!
Nézegettem egy egy oldalt és érdekes "tuningra" leltem.Olajhűtőt csináltak egy bergre! Mennyire van értelme ilyet megcsinálni? Meg szükséges valami olajszivagyú ehez pluszba vagy a fizikán alapszik az áramlás? Eléggé megmozgatta a fantáziámat
Én is szeretnék menni jövő héten élőbe megnézni ezt a kis csapatot hogy gurgulázik a GO GO-n!
Kár hogy vasból nincs senki aki jönne mert akkor többen is mehetnénk együtt.
Köszi! És a faterja? Mert ahogy beszélgettünk igen úgy tűnt hogy vágja a dolgokat.
Monnyuk az furcsa volt,ahogy beszélt: mentünk,estünk,stb. Mintha ott ült volna a Martin mögött
Marha segítőkész figurának tűnt!
kis segitséget szeretnék kérni. kérdés a következö lenne, milyen sm elsö kereket lehet bele tenni a gilerámba. most jelenleg 21-es van benne és persze még mit kell kicserélni rajta?
elöre is köszi. üdv.gábor
BörPepi meg minden bedokos képen rajt van!
És most a Himnusz!
És a Himnusz...
Köszi TALMA!
Nézegettem egy egy oldalt és érdekes "tuningra" leltem.Olajhűtőt csináltak egy bergre! Mennyire van értelme ilyet megcsinálni? Meg szükséges valami olajszivagyú ehez pluszba vagy a fizikán alapszik az áramlás? Eléggé megmozgatta a fantáziámat
mindenki vigyázzon magára aki motardolni megy
Kár hogy vasból nincs senki aki jönne mert akkor többen is mehetnénk együtt.
Monnyuk az furcsa volt,ahogy beszélt: mentünk,estünk,stb. Mintha ott ült volna a Martin mögött
Marha segítőkész figurának tűnt!