Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Deck Leet nem lett volna elég leszedni
történik arrafelé kérem!?
Alszika ménes ,Kup Lung
Vapppabaduvapppavappenbummm trudifrudi
sufnimattyihoffen by Móvár
rákkabili!
Na mi van ittent
Hello! A túlfolyótartájod minek a milye? Honnan szerezted? Kössz!
Valaki foglalkozik itt matrica készítéssel/gyártással?
Hy! Mi volt a baj a SuperKúrváddal?
a red bull nem ad ki szabad logo használatot senkinek! csak saját versenyzői számára gyártat cuccokat. amiket lehet kapni az mind gyenge hamisítvány. ha szeretnéd kiröhögtetni magadat akkor rajta, ha komisz cuccots zeretnél akkor már inkább Monster Energy mez!
hu nekem REd Bululos mez kel
természetesen foglalkozok. ez egy fox scrapper ha jól emlékszem. lesz idén is, csak még 2 hetet kell várni a szállítmányra. de ha rám hallgatsz akkor ránevezel majd egy stewart concept-re
Szia!
Cipővel is foglalkozol?Ilyen kéne nekem...
hali mindenkinek mi lehet Foxival ell hoza uj gepet?
BRIGÉCIOL!
Van olyan, hogy lánctisztító spray ami gyakorlatilag benzin.
Én Brigeciol D3-mal szoktam, az mindent visz. Persze utána sokat, bő vízzel lemosni a láncot és ha megszáradt akkor láncspray ( vagy még inkább a Fuchs Silkolene féle Chain-Gel )
brigéciol. asszem nem árt neki
Elég mocskos már a láncom, ma levettem, hogy kitakarítom. Milyen vegyszert szabad használni hozzá? Legszívesebben beáztatnám valamilyen oldószerbe, aztán letakarítanám a maradékot.
Ez egy Z-gyűrűs lánc, ha a szer szempontjából esetleg érdekes.
Én próbáljak hatni rá , nem én vagyok az asszonya. De értettem a célzást . Szóval a lazulásban én is benne vagyok, ill. benne lennék, csak óvatosan kell bánni a mézessel, mert nélküle is beszédülök, ha motorozok . A kedves érdeklődő valóban érdekesen adja elő , sajnos nem mindig tudok kiszaladni.
na majd én is így nyomom! ma ki is ürült volna az üzlet szerintem!
Jó lenne ha Sanyiék is lejönnének már szombaton! A ilyen "lazításra" is szüksége van mindenkinek!
Próbálj meg hatni rá!
VT-vel nemtom mi van, már napok óta nem jelentkezett, de vasárnap (szept.7) tuti jön!

Az érdeklődő kicsit érdekesen adta elő a dolgot: "nézegettem a mocidat, de még csak ki sem jöttek..." pfffff..... Kérdeztem tőle, hogy nem mentél be az üzletbe? Jaaaa! Hát ő neeem..... Nah, mind1!
Ezután ha valaki elmegy az üzlet elött a járdán, akkor rohanj ki, és kérés nélkül adj el neki valamit!
Hitelt én nem szeretnék intézni, ugyhogy Rád várna ez a feladat
rmcmotor nál van az az univerzális toldat 3500Ft az a leg1x-üb...