teljesen ugyanaz a kerékagy csak az egyik öntött-nsr a másik meg fűzött a (gyári crm endúró) tehát a lánckereket is csak fogom leveszem a zeeger gyűrűt és átdugom a gumibakokból a másikba !
Nézd meg a képeket közelebbről! Ja és mindakettő ugyanaz az 520as láncal haszálható..
Sziasztok,
szükség is lesz rá!
Sm Laca:Örülök, hogy nem láttam, pedig az első futamban pont ott trécseltünk veletek. Igaz amit írsz, azóta is sokszor eszembe jut a baleset, nagyon sajnálom a srácot!
A fotók amiket csináltunk igencsak gyengére sikerültek, kivéve a depó életképek, viszont olyanod neked is van!
Azt sajnálom, hogy VDB néger hoszteszével nem fotózkodtunk le!
ha hiszed hanem majdnem megőrültem, még a gyomorbajom is előjött ojan ideges voltam meg vagyok is, nagyon vártam a dolgot, nameg hát 250kme t tettem a főtengelybe...
Szerintem teljesen esélytelen hogy addigra lenne valami a motoromból, nameg ugytudom hogy a főtengelyt is kell járatni.
De ettől még van halvány remény hogy lenézek...
Jónak tünt nem lógott amikor összeraktam gyönyörű hangja volt, és kb 30-40 méter alatt jött elő a hiba és egyből megált, semmi hogy elkezd csörögni vagy gyengülni , nem! Egyszerre hirtelen felhangosodik a motorhang és az alsó tügörgőnek off...
Hello Atis!
Folyamatosan figyelem én is a híreket azóta a srácról, mert tudod amikor ott vagy és atéled te is ezt a tragédiát ,sokkal megrázóbb az egész és nem tudod csak ugy elfelejteni!Nagyon remélem,hogy látjuk még versenyezni a Yamahás Ridert!A fotókat amit készítettetek feltettétek valahová?A vasárnapi összefoglalón kívül még sehol nem adtak le teljes vidit a versenyről!Esetleg tudsz infót?Kösz!
Chevy,
Foxiról nem tudtok valamit?
Meg lett neki a bergje?
kb 1 éve..
Biztos valami nagy poén lehet, de én nem vágom a németet...valaki homályosítson már fel!
Nézd meg a képeket közelebbről! Ja és mindakettő ugyanaz az 520as láncal haszálható..
szükség is lesz rá!
Sm Laca:Örülök, hogy nem láttam, pedig az első futamban pont ott trécseltünk veletek. Igaz amit írsz, azóta is sokszor eszembe jut a baleset, nagyon sajnálom a srácot!
A fotók amiket csináltunk igencsak gyengére sikerültek, kivéve a depó életképek, viszont olyanod neked is van!
Azt sajnálom, hogy VDB néger hoszteszével nem fotózkodtunk le!
Jó mulatást mindenkinek holnapra!
Hajrá Talma!
1az1ben be lehet tenni a távtartók meg a tengely tökéletes csak a tárcsát kell eltolni pár centivel!
Lánc témában meg holnap lefotózzam Neked,h milyen felső láncvezetőt csináltam? Nem túl elegáns, de elég jól bevált.
A főtengely bejáratásról tudsz valamit?
ha hiszed hanem majdnem megőrültem, még a gyomorbajom is előjött ojan ideges voltam meg vagyok is, nagyon vártam a dolgot, nameg hát 250kme t tettem a főtengelybe...
Szerintem teljesen esélytelen hogy addigra lenne valami a motoromból, nameg ugytudom hogy a főtengelyt is kell járatni.
De ettől még van halvány remény hogy lenézek...
Folyamatosan figyelem én is a híreket azóta a srácról, mert tudod amikor ott vagy és atéled te is ezt a tragédiát ,sokkal megrázóbb az egész és nem tudod csak ugy elfelejteni!Nagyon remélem,hogy látjuk még versenyezni a Yamahás Ridert!A fotókat amit készítettetek feltettétek valahová?A vasárnapi összefoglalón kívül még sehol nem adtak le teljes vidit a versenyről!Esetleg tudsz infót?Kösz!