Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ventillátor, EXC-n
Sziasztok!

Ezen mitlát szakértő szemetek? Ez a honda egy verseny sm? Nem írják de szerintem sokba kerülhet?!

Honda crf 450
utolsó szállítmányban 15.900volt.
szépen kanyarodik a koma
Sziasztok!BMW Jólesz az FUNBIKÉNEK is de jólkinézz
Uccaiesem bajor módra
Csak arra ügyelj nehogy fordítva vedd be mert akkor vissza6
Igen, a kezdő alap test és lábtartást de, ha majd ilyen dölésszögű lesz a motorod veled együtt akkor már neked is a csimma oldala kopik majd ....ha tapad az aszfalt nekem is az oldala felé húz a lábfejem de,ha nem akkor kicsit talpa felé
Amúgy meg sincs vasalva ez a csizma, csak az orrán van valami... Nem sokáig tarthat neki.
Az vicces, mert a tanfolyamon, amit tartott nekünk, a testhelyzet volt az egyik alap kérdés, és a lábtartásra külön kitértünk :-) Bár a képen látható pozícióból nehezen rugdalnám vissza magam két kerékre.
Mondjuk nem is sikerült sosem
Am thx slash!
EXC mitől főne meg 120km alatt? Van ventilátora rendesen. Az Erzberg rodeón nem láttam megrottyanni egyet sem!
Én csak a hosszú távról tudom elmondani a véleményemet, a melegedéshez és a fogyasztáshoz nem szeretnék hozzászólni, mert 2T-m csak Simson volt.
máshogy nem fér el a támasztó láb!
Sanyának mutattam egy róla készült fotót Kakucson, azt mondta: "nem is tudtam, hogy így tartom a lábam"
Nézd már ezt a lábfej pozíciót, a csizma oldala van letéve?
120 km-t kibír -e egytank benzinnel?
Thx slash de engem az érdekel meet ez 2t és h kibírja -e meg nem fő meg?
A megtehető távolságról megoszlanak a vélemények, a többiről nincs tapasztalatom. Nekem egy félig utcai LC4-esem van, a képen láthatótól kényelmesebb üléssel, ez kb. 130 km-t megy egy tank benzinnel. (Kezdetben 200-at is elment, de akkor még 90 fölé nem ment a sebesség mutató.) Egyszer mentem el vele Egerből Pestre (kb. 130 km), szétültem a hátsóm rajta, pedig elég sokat bringáztam is azelőtt, szóval azért edzésben voltam :-)
Ugyanakkor volt, aki azt mondta, hogy gyenge vagyok, mert ő 600 km-t is elment vele egy napon.
Azért nem egészen.
Sok supermoto szerető emberke találkozik, kakucson, iszogatnak, sütögetnek, beszélgetnek.
Majd befizetik szépen a pályadíjat, és motoroznak, NEM VERSENYEZNEK!
Nincs zászlójelzés,időmérés sincs nincs rajt, sem leintés. Semmi ami a verseny fogalmát érinti!
Egyszóval pályanap, a szokásosnál több supermotós résztvevővel!
Hello segítséget szeretnék kérni!Azt szeretném kérdezni h megéri -e utcára supermoto szettel ktm exc 125-öt venni,meg felrakni rá lábtartót 2. személynek?Meg 100-120 km-t lehet vele menni normálisasn?Kibírja egy tank benzinnel?Meg nem fő meg?
4T sorozat, EXC, SX, SMR
Szia
Milyen tipusba való?
Ennyiért inkább rugdosnám