Igen, a kezdő alap test és lábtartást de, ha majd ilyen dölésszögű lesz a motorod veled együtt akkor már neked is a csimma oldala kopik majd ....ha tapad az aszfalt nekem is az oldala felé húz a lábfejem de,ha nem akkor kicsit talpa felé
Az vicces, mert a tanfolyamon, amit tartott nekünk, a testhelyzet volt az egyik alap kérdés, és a lábtartásra külön kitértünk :-) Bár a képen látható pozícióból nehezen rugdalnám vissza magam két kerékre.
Mondjuk nem is sikerült sosem
A megtehető távolságról megoszlanak a vélemények, a többiről nincs tapasztalatom. Nekem egy félig utcai LC4-esem van, a képen láthatótól kényelmesebb üléssel, ez kb. 130 km-t megy egy tank benzinnel. (Kezdetben 200-at is elment, de akkor még 90 fölé nem ment a sebesség mutató.) Egyszer mentem el vele Egerből Pestre (kb. 130 km), szétültem a hátsóm rajta, pedig elég sokat bringáztam is azelőtt, szóval azért edzésben voltam :-)
Ugyanakkor volt, aki azt mondta, hogy gyenge vagyok, mert ő 600 km-t is elment vele egy napon.
Azért nem egészen.
Sok supermoto szerető emberke találkozik, kakucson, iszogatnak, sütögetnek, beszélgetnek.
Majd befizetik szépen a pályadíjat, és motoroznak, NEM VERSENYEZNEK!
Nincs zászlójelzés,időmérés sincs nincs rajt, sem leintés. Semmi ami a verseny fogalmát érinti!
Egyszóval pályanap, a szokásosnál több supermotós résztvevővel!
Hello segítséget szeretnék kérni!Azt szeretném kérdezni h megéri -e utcára supermoto szettel ktm exc 125-öt venni,meg felrakni rá lábtartót 2. személynek?Meg 100-120 km-t lehet vele menni normálisasn?Kibírja egy tank benzinnel?Meg nem fő meg?
Ezen mitlát szakértő szemetek? Ez a honda egy verseny sm? Nem írják de szerintem sokba kerülhet?!
Honda crf 450
Mondjuk nem is sikerült sosem
Sanyának mutattam egy róla készült fotót Kakucson, azt mondta: "nem is tudtam, hogy így tartom a lábam"
Ugyanakkor volt, aki azt mondta, hogy gyenge vagyok, mert ő 600 km-t is elment vele egy napon.
Sok supermoto szerető emberke találkozik, kakucson, iszogatnak, sütögetnek, beszélgetnek.
Majd befizetik szépen a pályadíjat, és motoroznak, NEM VERSENYEZNEK!
Nincs zászlójelzés,időmérés sincs nincs rajt, sem leintés. Semmi ami a verseny fogalmát érinti!
Egyszóval pályanap, a szokásosnál több supermotós résztvevővel!
Milyen tipusba való?