16,5" ezek is, azért nem vitték el a gyűjtögetők, hátsó egy jutott Slash-nek. Többet nem nagyon láttunk.
Nincs valami kód táblázatod a dunlop versenygumikhoz? Amcsi kódok szerint supersoft gummák. Most, hogy jobban megnéztem zsír újak...Bár ez a VDB srác 1kör alatt annyi kárt tesz benne mint én 6 pályanapon...
Csak nem azokról a használt szar gumikról van szó, amit alkoholos filckel összefirkált valaki?
Valami olyan van rájuk firkálva, hogy #101 2lap, 5lap, 3lap...mindegy én vissza nem viszem...
Thnx Barátaim a gyűjtögetést!
Itt nagyon jól látszik hogy VDB miért bukott az első futamban!
Box utcai pletykák szerint nem találta a csapat a megfelelő előre kiválasztott szuper titkos gumit!
Azt is beszélik hogy egyik topik társunk "keze" is benne van a dologban......
Nagyon komoly volt a VB Ausztriai futama, kár azért a hatalmas bukásért a végére.
Örülök neki, hogy sok Magyar szót hallottam a depóban, és a nézőtéren, a Motomaxos fiúkkal, valamint Lacával és Slash-el dumáltunk jókat, sőt még a verseny vezetőbírója is hazánkfia volt. Commandante senor kokenyesi.
Az EB open népes mezőnye izgalmas futamokat hozott, az S3 fiataljai igen jókat csatáztak, sajnos a létszámuk elég szerény.
S2-ben Gozzini nagyot alakított a TM-el, S1-ben Lazzarini volt ultrabrutál, látszott a stílusán, hogy az X-Games-re jól felkészítették.
Maga a helyszín csodálatos környeztben fekszik, Szombathelytől mindössze 65km, egy jól kiépített rallycross center.
Aztán a sok apróság amin lehetne vitatkozni, vagy valaki magyarázza meg nekem, én szerintem nagyon kevés néző volt jelen, ahhoz képest, hogy világbajnokság, egy Kiskunlacházi crossversenyen többen vannak.
Bár én már Melk-ben is hiányoltam a nézőket.
Az is tudatosult bennem és a barátaimban, hogy ettől a szervezéstől, és egyáltalán a supermoto-tól, fényévekre vagyunk itthon. Már az EB mezőnye is olyan űrtechnikát volnultat fel, hogy csuda.
Még ülepednek egy kicsit az élmények, biztosan az elkövetkezendő napokban lesz erről téma.
Nagyon ragadós gumma az tuti.