Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

THX akkor ugyanaz mint az amcsi. Király.
Nagyon ragadós gumma az tuti.
465 bocsi
a fejemben vannak...462 a ssoft...ősszel jó lesz
Verseny de, felejtős
Arra gondolok ki hanyadik lett meg ilyenek?
Helló!
Dunaszerdahelyen mi volt?
16,5" ezek is, azért nem vitték el a gyűjtögetők, hátsó egy jutott Slash-nek. Többet nem nagyon láttunk.
Nincs valami kód táblázatod a dunlop versenygumikhoz? Amcsi kódok szerint supersoft gummák. Most, hogy jobban megnéztem zsír újak...Bár ez a VDB srác 1kör alatt annyi kárt tesz benne mint én 6 pályanapon...
Azok 101%osak úgy tapadnak hogy el semindul a motor álló helyből csak húzásra
16.5 zoll..egyébként van nekemis ha kell
Csak nem azokról a használt szar gumikról van szó, amit alkoholos filckel összefirkált valaki?
Valami olyan van rájuk firkálva, hogy #101 2lap, 5lap, 3lap...mindegy én vissza nem viszem...
Thnx Barátaim a gyűjtögetést!
Kinek ragadt a kezéhez
Itt nagyon jól látszik hogy VDB miért bukott az első futamban!
Box utcai pletykák szerint nem találta a csapat a megfelelő előre kiválasztott szuper titkos gumit!
Azt is beszélik hogy egyik topik társunk "keze" is benne van a dologban......
Talán mert nincs mindennap ilyen
de komolyan, CO2 tuningról még nem hallottál
Hi,
Úgylátom más cuccok is érdekelnek a powerpartsból...
Rendelnék 1et a bergemre, ezzel biztosan nem csúszok hátra az ülésen kigyorsításkor
ott a pont!
Greinbach fotoalbum
Találtam egy komolynak mondható albumot a versenyről!
Sziasztok,

Nagyon komoly volt a VB Ausztriai futama, kár azért a hatalmas bukásért a végére.
Örülök neki, hogy sok Magyar szót hallottam a depóban, és a nézőtéren, a Motomaxos fiúkkal, valamint Lacával és Slash-el dumáltunk jókat, sőt még a verseny vezetőbírója is hazánkfia volt. Commandante senor kokenyesi.
Az EB open népes mezőnye izgalmas futamokat hozott, az S3 fiataljai igen jókat csatáztak, sajnos a létszámuk elég szerény.
S2-ben Gozzini nagyot alakított a TM-el, S1-ben Lazzarini volt ultrabrutál, látszott a stílusán, hogy az X-Games-re jól felkészítették.
Maga a helyszín csodálatos környeztben fekszik, Szombathelytől mindössze 65km, egy jól kiépített rallycross center.
Aztán a sok apróság amin lehetne vitatkozni, vagy valaki magyarázza meg nekem, én szerintem nagyon kevés néző volt jelen, ahhoz képest, hogy világbajnokság, egy Kiskunlacházi crossversenyen többen vannak.
Bár én már Melk-ben is hiányoltam a nézőket.
Az is tudatosult bennem és a barátaimban, hogy ettől a szervezéstől, és egyáltalán a supermoto-tól, fényévekre vagyunk itthon. Már az EB mezőnye is olyan űrtechnikát volnultat fel, hogy csuda.
Még ülepednek egy kicsit az élmények, biztosan az elkövetkezendő napokban lesz erről téma.

Köszi: Duke, Motard44, Laci, Slash, SMLaca!
az az ülés nagyon komoly
Ok. Rápróbálok Vagy heggesztek rá egy darab vasat
Tegyél a telóra egy nagy gyorskötözöt(villanyszer bót)
Sziasztok!
Nagyon komoly volt a tegnapi SM vb
Néhány kép csak a hangulat miatt (a Berges muszáj volt)