Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
Hiemer mennyi idős?

ha már mindenkinek van vele képe....
...pedig én csak le akartam fényképezni és odajött
ezzel a vasúton köll baszatni
Azért ne így vidd a gépet!
Soha nem lehet tudni.......
az off roadot hagyjuk ki
ma megnéztem Sanyáékat kint Dunaszerdahelyen,hát nem volt mindennapi............
mondjuk az nem a legravaszabb télleg.nem komálom a mélyhomokot.föleg nem a vágatlan slick
nem szokták elhuzni vagy ilyesmi?hátha pont jo lesz
Az SM-val azért vicces tud lenni Bár a hétvégén egyik kolléga ugyanilyen mély agyagos sárban jött velünk egy 525EXC SM-val...
10-20cm mély homok
miért?nem jo?én még sosem voltam rajta.homokos vagy földes?
az off-road rész biztosan használható lesz, bár én nagyon nem élveztem rajta a motorozást az utolsó alkalommal!
5000?
Minnyá megnézem!
Sanya72nél biztosan lesz pöpec gumi jó áron a GO-GOn. Huligánus meg hoz gumizó gépet, neked csak egy kis "gerslit" kell hoznod és minden egyenesben lesz!
mondj egy árat! jah firkáltam a ktmklub fórumra!kicsit...
sziasztok.
-szept 7. én lehet majd használni az off road részt?
-valaki tud olcson gumit?elsö slick kellene használt,jo árban nem sok van már a mostanin,és jo lene hogy ha kibirna egy pár alkalmat,amedig nem lesz lovém ujra.medium kellene.
Nekem a gyári műa. volt az SC-n, azzal egy sima eldőlésnél olyan faszán eltörött a kuplung vagy a fékkar mint az annak a rendje!
Mivel az EXC-t is ilyen műa. szutyokkal vettem, ezért ha kell valakinek, olcsóér eladó (narancs színű, alig használt)!
én meg a sima műanyagra esküszöm. olyan 70 körül még májusban elfeküdtem a visontai gokart pályán, semmi gond nem lett sem a fékkarral, sem a kuplungkarral. Slash- barátom utánnam pár héttel dobta el a vasat, neki az alus verzóú úgy ráhajlott a fékkarra, hogy használhatatlan lett. mielőtt bárki hivatkozna márkákra, mind2 ACERBIS védő volt!
Sziasztok

sajnos rossz hírek vannak a VB ről Jorge Cabrera Nestor 132 es rajtszámú versenyző az S1 kategória második futamában hatalmasat bukott és mentő helikopterrel kellet korházba szállítani.Többet én sem tudok.Remélem felépül
A sima műanyag viszont lófaxt nem ér, attól ugyanúgy ripityomra tud törni a 100e Ft-os radiális főfékhengere pl.
Amúgy van olyan közös ismerősünk aki 100 körüli tempóval esett a Szentendrein és még csak el se görbült az alus kézvédője...
Így biztosan remek lesz holnap a visontai móka.Most kezdett el szakadni az eső
nem is!
btw nagyon fasza ez a bacardi razz
adok én neked :D

Ugyi, mondtam, hogyha egyszer ellépsz pályázni utána nem szabadulsz...................

csak vicceltem............
értem
Hát a túlfolyótartálynak.Igaz,hogy műanyag,de legalább kék.