Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó Reggelt!

Ha valaki túrázni akar tudok segíteni átalakításban.
Ok. Majd beszélek vele!
Debrecenből biztosan, hogy jönnek többen is. de Zrider 100%hogy jön. biztosan elhoz, ha megbeszéled vele!
Kukucsra szívesen mennék, de hozzám nagyon messze van. Több mint 300 km
persze hogy értelek. enyhe olaszos trehányság eredménye a dolog szerintem. ameddig nem találsz "csúszógyűrűket" (nem ez a neve, csak én sem tudom hogy mi!) addig szigetelőszallaggal igényesen tekerd be a telószárakat. inkább azt súrolja addig!
Itt egy kép. A telóvédő , pirossal jelöltem azt a részét ami beleér a sárga részbe. Kikezdte a teló oldalát a műanyag. Nemtom, hogy érted e. A sárga résznél van megkopva egy kicsit a teló. Beraktam 2 képet amin kékkel jelöltem azt a kis valamit ami szerintem segítene orvosolni a problémámat. Vagy szerined? Remélem érted. Kössz!
ezt a belső átmérő kcsivel nagyobb dolgot nem értem!kifejtenéd?
Sziasztok. Most értünk vissza Greinbachból Lacával. Nagy élmény volt, sosem gondoltam volna, hogy supermotóval így lehet menni, mint ahogyan ezek a versenyzők tették (nők is voltak köztük). Az első napon délután elkezdett esni az eső, azt hittük, hogy akkor innentől nem is látunk semmit, de gumicsere után majdnem úgy folytatták, mint ha száraz lenne a pálya. Megjelentek az átfolyások, volt sok farolászás, esés-kelés, de semmi komoly következményekkel járó dolog.
Közben járkáltunk a depók körül, a versenyzők is ott jöttek-mentek, bármelyikük egy szóra megállt velünk, és hagyta fotózni magát. Megcsodálhattuk a motorokat is, Husaberg alig, Sherco egyáltalán nem volt. Nagyon szép Apriliák, KTM-ek, Yamahák és Kawák voltak, a DRZ-ken dupla tárcsák voltak elöl. A fűkaszák (Husquarnák) is nagyon ott voltak. Volt TM is, bár én még sosem hallottam erről a márkáról, de a futamokon is nagyon jól mentek. Egy csomó érdekes apróságot láttunk, nem tudom, tudtátok-e, de sok esetben a gumik sem azonos méretűek azokkal, amiket mi használunk, a belső átmérőjük egy kicsivel nagyobb. Amúgy mindenki Dunloppal ment, a Dunlop két nagy kamionnal volt jelen, sok szerelő ide hordta a kerekeket gumizni.
Minden versenyző abszolút ki volt szolgálva, látszott, hogy mindenből a legjobbat tolják alájuk. Volt, akinek 3-4 motor is ott állt a depóban, több bőrruha, új csizmák garmadával álltak.
Volt egy pár kiállított motor, nem sok, de végre felültem egy hipermotardra is (nem mentem vele, csak ültem rajta), pfff, nekem nagyon bejönne.
Ma, a versenyen a motorok őrült tempóban, általam sosem látott mértékben lapra döntve, a látványtól is szinte rosszul voltam. Félelmetes, volt, amit csináltak. Sajnos a végén bekövetkezett baleset félbeszakította a záró versenyt. Az egyik versenyző kifutott az egyik kanyarban és a határoló gumikon átesve a hajtű kanyarból már visszafelé kigyorsító, így szembe jövő motorosok elé esett, akik közül az egyik átment rajta. Itt látszott, hogy ezen a téren a rendezők nem álltak a helyzet magaslatán, sokára kezdték el ellátni a két sérültet, az egyikük (akin átment a másik motoros) nem mozdult, amíg a helikopter el nem vitte. A balesetet mintha észre sem vették volna, még egy teljes kört lefutottak a többiek, mire leállították a futamot, és nem is indították újra.
Az id. Kökényesi is ott volt, ha jól láttam, még az intézkedésben is segített.
hol ér bele? kakucsra jössz 7dikén?
X 1.000.000.-

rég nevettem ilyen jót!
Tudna valaki segíteni? A telóvédő müanyag kikezdte a telómat mert rugózáskor beleért és látszik, hogy megvan csiszolva a teló:S Mit lehet ezzel csinálni? Valami védő valamit nem lehet kapni a telóra, hogy kitartsa a telóvédőt? Előre is kössz!
mind1 holnap már úgy is fentlesz mindenhol
én kb így láttam ezt én csináltam de utána még egy motor nagyon nagyot repült és majdnem ráesett az egyik srácra nagyon dúrva volt
lehet
én már nem emléxek.csak simán belépek és jo.
ide nem valami regisztrálás kéne?
okés.nem tudom mi lehet.
én innen szoktam töltögetni: http://www.racing-underground....
és szerintem fent van.
nem jön be, itt van az S2 ről S2
szivesen
szerintem ez a kettö.,de nem biztos most keresm én is.
kösszi ez is több mint amit én megértettem
az nem tudod hogy a futamról készült tv felvételt meg lehet e nézni interneten vagy letölteni?
A második S1 motót és a második S3 motót nem futtatták, ahogy egy baleset történt a második S1 melegnek a korai szakaszaiban, ami bevonja Kevin Berthome és Nestor Jorge lovasokat.Berthome tört egy lábat és további csekkekért vitték a kórházba közel amíg Jorge a sérülés lelepleződött hogy komolyabb legyen.Megkapó egészségügyi ellátás után szakosodott traumadoktorok stabilizálni a feltételét Jorge elvitte a Graz Hospitalnek helikopter. Vizsgálatokat mozdít elő hogy értékelje ki a helyzetet, vagy jelenleg eljárásban. A versenymenedzsment, akit azonnal arra késztettek, hogy nem futtatja az esemény programjának a megmaradó részét a nyilvánosságként és az orvosi karként, adta ebben a nehéz helyzetben tanusított kiváló viselkedés bizonyítékát.

kicsit érthetetlen de igy sikerült. www.webforditas.hu --csak ide bemásoltam.
The second S1 moto and the second S3 moto were not run as an accident happened in the early stages of the second S1 heat involving riders Kevin Berthome and Nestor Jorge.

Berthome broke a foot and was taken to the hospital nearby for further checks while Jorge’s injury unveiled to be more serious.

After receiving medical care by specialized trauma doctors to stabilize his condition Jorge was taken to the Graz Hospital by helicopter. Further examinations to evaluate the situation are currently in process.

The event management promptly decided not to run the remaining part of the event’s program as the public and the medical staff gave proof of excellent behaviour in this difficult situation.

valaki fordítsa le nekem lécci mert nem értem de nagyon érdekel mivan szegény sráccal
Highland
VOR vagy VOX

valaki nem tud már valamit szegény srácról?
Mi ez?
rendben
amugy van még rajta gumi.csak a bal oldalt kopásjelzö nincs egy ideje
a hátso jol birja ....csak az elsö soft,és nem tetszett neki a 40 fok