Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+t
25000 supermoto a király
a
van
meg
mindjár
jaja mondjuk flatland az is tud jó lenni
Szeretnétek?
**csába.... Nem tudom megnézni... Majd otthon!
És Te nem tartanál egy ilyen kis bemutatót, amihez nem kell ugrató? Nekem mindig is nagyon tetszettek ezek a bmx-es ügyességek!
Én meg egy Go-Go bemutatót ! Na Foxy ? Biztos nem ?
sajna ilyen képességeim nincsenek

akkor inkább úgy fejezem ki magam, hogy GONDOLOM
hogy igazán látványos legyen, nagyon nehéz megoldani a dolgot. ahhoz hogy hatalmasakat repkedjenek az emberek, ahhoz építeni kell legalább 2 ugratót. ami nem kis munka. vagy hozatni kell, egy mobil funboxot, aminek a bérlete sajnos nagyon drága, ráadásul azok a riderek, akik érdemesek arra hogy meghívjuk őket, elég borsos áron demóznak! de megpróbálok valamit összehozni! addig is nézzétek ezen az oldalon "a zene felpörget kicsiny videócskát rólam"!http://www.hasznosholmik.eu/in...
Luki!
Én szívesen megnéznék a Go Go 2-n egy bmx bemutatót is!
És honnan? Jövőbe is látsz? Akkor megyek hozzád...
ari vagy, de sajnos tudom.............................
remélem legkésőbb jövőhéten vissza kapom és akkor kapok fizetést is és akkor ráállok teljesen az sm felni keresésre és remélem hogy a go-go 2 -ön már ott lehetek
Azt sosem tudhatod...
De nekem csak saját részre kell a vidi, egy csajt amúgy sem szponzorálna meg senki!
Helló mindenkinek!
Még mindíg veszprémbe van a motorom
Neeeeem!
Foxy ilyen promo-videóra gondolt, amivel a Zolinak is segítettünk az új motorhoz jutni : Zotya #46

Haaangot ráááááá !
Neeeem ! ( Az majd az esti mézes-ágyas kúra után maximum... )
tádádádááááá 1000

Sziasztok!Hát erre kiváncsi vagyok mert én ott lakom! Jó lenne mert egész dél-nyugat dunántúlon nincs egy pélya sem!