**csába.... Nem tudom megnézni... Majd otthon!
És Te nem tartanál egy ilyen kis bemutatót, amihez nem kell ugrató? Nekem mindig is nagyon tetszettek ezek a bmx-es ügyességek!
hogy igazán látványos legyen, nagyon nehéz megoldani a dolgot. ahhoz hogy hatalmasakat repkedjenek az emberek, ahhoz építeni kell legalább 2 ugratót. ami nem kis munka. vagy hozatni kell, egy mobil funboxot, aminek a bérlete sajnos nagyon drága, ráadásul azok a riderek, akik érdemesek arra hogy meghívjuk őket, elég borsos áron demóznak! de megpróbálok valamit összehozni! addig is nézzétek ezen az oldalon "a zene felpörget kicsiny videócskát rólam"!http://www.hasznosholmik.eu/in...
remélem legkésőbb jövőhéten vissza kapom és akkor kapok fizetést is és akkor ráállok teljesen az sm felni keresésre és remélem hogy a go-go 2 -ön már ott lehetek
És Te nem tartanál egy ilyen kis bemutatót, amihez nem kell ugrató? Nekem mindig is nagyon tetszettek ezek a bmx-es ügyességek!
akkor inkább úgy fejezem ki magam, hogy GONDOLOM
Én szívesen megnéznék a Go Go 2-n egy bmx bemutatót is!
Még mindíg veszprémbe van a motorom
Haaangot ráááááá !
Sziasztok!Hát erre kiváncsi vagyok mert én ott lakom! Jó lenne mert egész dél-nyugat dunántúlon nincs egy pélya sem!