Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem máshol találtam....kivételesen az ebay-t nem is néztem....
Szia pohi!
Ezeket e-bayről rendeled?
Nem olcsó ugyan,Duchinni 496.
Kb 2 hét alatt lenne itt.Ára:20 000 Ft
sziasztok
valaki ajánlana sportos női kesztyűt?
köszi!
Szia!

Én a helyedben ezt a mostanában mindenhol hirdetett Fox protektorinet nem venném meg, szerintem tutira hamisítvány.
Fox-nak nem volt még csak hasonló protektora sem, ha meg eredeti lenne, nem ennyiért menne.
Ettől függetlenül még lehet, hogy nem rosszab, mint bármelyik olcsóbb, márkás protektor, de ez életmentő cikk, egy rávarrt márkanévért cserébe nem éri meg a kétes megbízhatóság.

Én hetekig olvastam utána, mit vegyek, mindenféle márka szóba jött és végül úgy arra jutottam, hogy a 661 Pressure Suitokat dícsérik leginkább. (persze valószínűleg a Dainese újabb protektorai is nagyon jók, de az áruk miatt csak kevés embernek jönnek szóba).

Én a 2010-es Vapor Pressure Suitot vettem meg, ez még jobban is néz ki, mint a régebbi, fehér-zöld példányok.
Nagyon kényelmes, azon kívül, hogy amint megállok, melegem van benne egyáltalán nem érzem, hogy rajtam lenne, nem korlátoz mozgásban, szerintem tényleg tökéletes. (ja és általában minden ruhából L-eset hordok, ezt látatlanba kellett megvennem, mert küldöldről rendeltem és tökéletesen fekszik, szóval nem érdemes nagyobb méretet venned, mint utcai pólókból szoktál.)

Sziasztok. Van egy GREX R1-es bukósisakom, és kikéne mosnom... Arcpárna, bélés, nem kivehető. Haverom azt mondta, hogy ők úgy csinálják hogy mosószeres vizet töltenek bele, majd kiöntik, és megszárítják. A kérdés az, hogy ez a módszer mennyire nyerő, és hogy a szivacs, meg a bukó sisak maga nem-e sérül ettől a mosástól. (Elgyengülés, vagy akármi más)
Schuberth Aero bukósisak áron alul eladó. A belseje nagyon jó állapotban van. Nem büdös, nem esetek benne. Gyári festése van.
Ára: 5000Ft
Eladó egy vadi új Nitro N766VX kék színben L-es méretben.Orrvédő,integrált szellőző,karc és páramentes plexi,mely szerszám nélkül cserélhető,sisakzsák,gyári dobozban,kivehető-mosható bélés.Még felpróbálva sem volt!Postai utánvét megoldható,ez esetben a héten én állom a postaköltséget!
Ára:20000 Ft
20/974-1680
Nézz körül az Eladó holmik közt:

http://www.sportmotor.hu/tagok...

helló
protektoring vsárlása előtt állok és kérnék egy kis segitséget.
Szerintetek meiket érné meg jobban megvenni?
ezt: http://www.mofaker.hu/?termek_...
vagy amit a sportmotoron is árusitonak újonnan 20ezer forintos Fox protektor inegt?(de ez szrintem hamisitvány)
Sziasztok!

Most néztem a powerbike honlapját és már lehet kapni azokat a stylmartin csizmákat amiknek az őseivel eddie Lawson vagy Alex Barros is ment, it az url: http://www.powerbike.hu/shop/m...
Eladó lenne egy Alpinestars GP PRO fekete XL-es kesztyű. Ez még a régebbi, nem műanyag kézvédős modell, 1 szer használtam, csak sajna méretileg nem jó, kicsit nagy rám. Az ára 19 ezer lenne, ha valaki elutalja a lóvét, a postát vállalom.
az sajna nagy, illetve légyszi mérd le a talbélés hosszát, kösz

Gábor
Szia!
43 as a méret
mérete?

Üdv
Gábor
Minimálár?
Eladó egy szinte vadi új shark rsx jay mat sisak egyszer próbáltam ki de sajna hiába passzol a fejemre,nem az én fejformámra találták ki. Ára:65EFt

multiaxiális Karbon/Aramid héjszerkezet
\‘F1\‘ 3mm vastag karc és páramentes \‘Total Vision\‘ plexi
* plexi \‘zár\‘
* \‘Push One\‘ rendszer
* különböző keménységű, több elemből (6) álló ütődés elnyelő réteg
* beépített szelloző csatornák
* kivehető, mosható bélés
* 6 különböző belső méret
* 2 héjméret
* dupla D-gyűrűs versenyzár
* súly:1350g +- 50g

Új ára:124 900 Ft

Tel:06203417552
Alpinestars racing csizma eladó szép állapotban ahogy a képen is látszik.
Ára:30.000ft

Aki kéz pénzel jön és el is viszi a mai nap folyamán annak 27.000 az ára
szessz hát mégis mennyi 10000 ?:)
csizma eladó.Sajnos nem jó már rám:S
15 irány áron.
küldtem a mailt...
GP PRO eladó xxl méretben
10.000-ért van külföldről ha kell....
Hi! Érdekelne, hogy van-e valakinek Shoei XR-1000-re (pontosabban RF-1000, mert nekem az amcsi verzió van, de elvileg egy és ugyanaz) tükrös vagy dark smoke plexije hibátlan állapotban jó áron.