Szevasztok.. Valaki ismer itt esetleg olyan szakembert aki börruhákat alakit át?...Gondolok ezalatt szükitésekre ,erösebb protector bevarrásra stb. Köszönöm..
Sziasztok!
Én motoros bőrruhát keresek,ha lehet felső kategóriásat.Olyat szeretnék ami csúszássérűlt, kisszakadt,repedt stb.
E-mail:szucs0818@freemail.hu
Hibátlan állapotú bőr csizma,koptatók,cipzárak és tépőzárak is teljesen jók!Stílusváltás miatt nincs rá szükségem/erdőben nem barmolom szét/ Ha érdekel az ára keress meg itt vagy mailban!/boci68[kukac]citromail[pont]hu
Shox 2 részes bőrruha eladó. Xl-es méret, kb. 185 cm, 90 kg. Kivehető protektorokkal, keveset használt! A nadrág fekete, új térdkoptatóval, makulátlan állapotban van. Érdeklődni e-mailben legyetek szívesek! seducertt@hotmail.com
ár egyben 40,000Ft
Nem szállsz szembe a véleményemmel, a Spool ruhámat 95ezerért vettem. Egyrészt nem futotta/futja többszázezres ruhára, csizmára, bukóra, kesztyűre, másrészt a márkás ruházat felárát nem érzem indokoltnak a biztonság szempontjából.
Szia!
Nem akarok szembeszállni azzal amit állítasz,de én egy olcsóbb (100e Ft-os) cuccban estem 140-el.Azonkívül,hogy a festék kicsit megkopott semmi baja nem lett.Nem biztos,hogy minden több százezres ruha tud annyit amennyibe kerül.
Sziasztok!
750 SS Ducatimról, elhagytam a baloldali tükröt.
Szerintem jelenleg sem gyári van rajta, mert már láttam más márkán is ezt a típust.
Van olyan hely Bp-en vagy környékén ahol személyesen( egyből motorra rakható) kielégítő választék található?
xl-es méret
Ár:20E ft
Bp. 06306052541,tyyyson@citromail.hu