Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

+ sportdob,bukócső (kép)

+ honda cbf 250 gyári ÚJ alkatrészek (tank,kerekek..)

Érd:06-30-913-3965
berik84@freemail.hu
Fel lett adva.Jó lenne péntekig ideérne az enyém is.
Bocsi srácok....
Mérték a vödör, te ajánlottad
Sziasztok srácok! Erről a kesztyűről valaki tud tapasztalatot mondani?

sziasztok!Eladó egy nagyon szép állapotban lévő Shox bőrkabát Xl-es méretben!170-180cm,70-80kg között, de fel kell próbálni!
Továbbá egy Spyke cordura dzseki s-es méretben(165-170cm,55-60kg)
Agv sisak m-es méretben(sötét,sima plexi) 10Eft
shox ára:20E
Spyke ára:10E
0630-605-25-41 tyyyson@citromail.hu
Valaki találkozott már hjc zf-10-es sisakkal,mert olvasgattam a zf-9 ről és nem annyira dícsérték.Gondolkodom egy hjc-ben néztem fg-15-öt az tuti jó,meg néztem fs-11-et felfújható arcpárna meg minden,csak az a baj hogy az fs-11 meg az fg-15 kicsit drága,a zf-10 meg 39000Ft.
Oksi,rendben!
Holnap a tiéd is fel lesz adva.
Vagy inkább többet kéne
Dőltem egy sort a röhögéstől az email-en.

Holnap feldobom a címre ajánlva.Pohinak meg tényleg nem kéne innia reggel.
El- Qrtad! Most ilyen fertőzés lappang ! Csak azt nem értem, ha tudod, hogy egy üveggel megárt, miért nem féllel iszol?
Vazze....összekevertem a kesztyűket a feladásnál...... Ki tudjátok cserélni? Ajánlott levélként fel tudjátok adni egymásnak....

Bocsesz
ZOLI32!
Írtam e-mailt,légyszi olvasd el.Tudom a problémát a problémádra,te pedig az enyémre.
Ez ténleg kék.
Küldött képet öcsi.Szerintem baj van a látásával.Én feketének látom.
Ha tágul akkor nem gond este belecsúszok.Öcsém viszont aszongya kék-fehér.
Szia!

Szerintem tágul. Nekem is kicsi volt az "L" 3 szörnyű túrán át. Aztán nyúlt, de én egy kis babakrémet is használtam belülről.

De ha nagyon kicsi akkor küld vissza sértetlenül a héten és visszautalom a 25.000-et. Akkor eladom másnak. No problem.
Kesztyű megjött.Elég necces.Öcsém próbálta fel aszongya gyászosan megy fel.Fog ez valamennyit tágulni?
Kínából van. Ott gyártják. Hogy mennyire eredeti nem tudom. Van egy németektől behozett 100% erdeti gp pro-m, ahhoz hasonlítottam az első mintát amit küldtek. Persze a németből vásárolt is Kínai gyártású. Nem találtam különbséget.
Ok,majd írok...
Volt szerencsém látni kétes eredetű kesztyűt,a műanyag részek öntési hibái,feliratok festése
Te általad árult kesztyűk eredetiek?
Okés. Azért írd meg olyan e amilyen kellett és akkor megírom a visszaigazolást nekik. A kesztyűk m, l xl, méretben vannak. Van olyan hely ahonnan lenne xxl, de szerintem elütnek az eredetitől. Nem szép a varrásuk, sőtt a kisújjnál az alpin felirat át van varrva....

Az első kép a hibás szerintem a második amit én árulok. A kisujj varrást nézd.
Most szedtem ki a postai értesítőt a ládából,szerintem megjött....
Kicsi az XL,az határozottan.
Esetleg S akad? az sem baj ha női,csajénak kell
Megvan, zörögj és megdumáljuk.
Ma kiderül