Nekem van ilyen spool SP-23-mam, de szerintem nem valami tuti. Jól néz ki, de védelem szempontjából nem nagy ász. Legjobb az Alpinestars, meg szerintem a Teknic.
Ha valamelyik kell olcsón tudok szerezni.
Üdv!
balazsgabor7@citromail.hu
Helló mindenki!
Kesztyű vásárlás előtt állok, és eddig az Alpinestars GP plus + GP Pro (végszükség esetén Spool SP-23) amik tetszenek. Van valami lényeges különbség köztük ?
Vagy jók ezek egyáltalán?
köszi
Egy jó állapotú eredeti ARAI zárt sisak 1-2 pindur karcoskával.( L es 59 -60 as )Egyébként tökéletes!Sötét plexi az grátisz ugyanis karcos.Természetesen víztiszta plexi megvan hozzá!Oldalsó plusz elemet és sisakzsákot adok hozzá. Plusz eredeti matricát is! 40 ezer pénz!
Bp en átvehető!idaho@freemail.hu
20 342 64 08
hi, nem akarlak semmilyen formában minősiteni (nekem is szar alakom van ezért tudom) hogy felesleges méretet nézned, a súly / LE arányodra... 52-54-56 sajnos arányos méretre vannak kitalálva! Nekem pl az 52es dainese a megfelelő, viszont mivel nyurga vagyok, hosszra jó, de egy zsák cementet a hátamra köthetek, akkor is szellős lenne! Nálad meg szerintem forditva, nem vehetsz 60asat mert taposnád az alját, de súlyra jo lenne, javaslom vegyél olyat ami térfogatra jó (hogy kevesebb anyagköltség legyen) és hosszitsd, vagy röviditsd meg egy mesterrel! Csak ez plusz költs...
KERESEK megvételre krossz bukósisakot 54 cm-es fejméretre, tehát női, vagy gyerek sisi kellene, lehetőleg nem gagyi, védeni kellene, nem dísznek! Max 15 eFt-ig.
70/3378289
ilyen ruha nekem is kellene, de ezt egyben nem hiszem, hogy meg fogod talalni.
van olyan, ami hideg idoben is jo, es valami gyapju van beleszőve, vagy van meleg idore, ami elvezeti az izzadtsagot.
de ha letezik olyan cucc, ami mindkettot tudja, az engem is erdekel!
ahány ruha annyi számozás...
Nekem volt amiből 52es nem szorítőttt de az 50es igen viszont az 52es úgy állt rajtam mint teregetőn a mosott ruha XD
Végül amit vettem abol meg a 48as mindenhol passzolt rám.
1998as signet GT van nekem és jó lenne utas sisaknak nekem meg egy fiatal rx7rr ha találnék de mind dráááága :S
Mondjuk megvagyok vele 100%ig elégedve,hisz arai:P
Mind más egy picit...
1996 óta van RX7-es sisak.. Nem emlékszem volt-e RR1 és RR2, de RR3 tuti volt sok éve... Aztán jött az RR4 majd a Corsair, végül a GP, ami ugyanaz mint az RR5. Corsairt 2009-ig gyártottak, ezt váltotta fel a GP. A többi sztem felejtős, mert tuti 5-7 évnél idősebbek...
Én nem Helly Hansent Dry-t hordok, mert annyira kényes, szar anyaga van, már az üzletben ki volt bolyhosodva, és olyan hülyén áll rajtam, hogy az L-es hónaljban szorít, és kényelmetlen, a karomon meg mindenhol lifeg, egyáltalán nem testhezálló, ami ugye a lényege lenne, hogy el tudja vezetni a nedvességet.
Ellenben vettem egy szinte sehol nem ismert márkát, ami Toess névre hallgat, sokkal kényelmesebb, úgy áll rajtam, mintha rám öntötték volna, észre sem veszem, hogy rajtam van, és az anyaga sem olyan hulladék, mint a HH. Ja, és olcsóbb is ezresekkel, meg jól is néz ki. Mondjuk igazán meleg még nem volt, hogy teszteljem, de eddig semmi panasz rá. Persze ez csak egy szubjektív vélemény.. Nincs azzal sem baj, hogy más HH-t visel, és azzal elégedett. Én sosem vennék olyat.
arai rx7 nél mi a különbség az rr,xx,gp közt?
Meg az rr4,rr5,stb évjáratot jelöl vagy hol van egy táblázat a témában?
Csak,mert az rx7xx olcsóbb mint az rx7rr használt hirdetésekben.
Gazdit keres egy VADIÚJ fekete-fehér Spyke nyári bőrkesztyű, dobozában. Egyetlen egyszer sem használt.
Méret: L
Irányár 26e forint
Előre utalás esetén postázom is.
Eladó egy nagyon szép állapotban lévő Shox bőrkabát Xl-es méretben!170-180cm,70-80kg között, de fel kell próbálni!
Továbbá egy Spyke cordura dzseki s-es méretben
Agv sisak m-es méretben(sötét,sima plexi) 15Eft
shox ára:25E
Spyke ára:10E
köszi
Ha valamelyik kell olcsón tudok szerezni.
Üdv!
balazsgabor7@citromail.hu
Eladó Nitro és HJC új bukók!Garantáltan a legolcsóbban.Képek az adatlapom a fényképek között.Ha érdekel mél cím az adatlapomon.
Kesztyű vásárlás előtt állok, és eddig az Alpinestars GP plus + GP Pro (végszükség esetén Spool SP-23) amik tetszenek. Van valami lényeges különbség köztük ?
Vagy jók ezek egyáltalán?
köszi
Egy jó állapotú eredeti ARAI zárt sisak 1-2 pindur karcoskával.( L es 59 -60 as )Egyébként tökéletes!Sötét plexi az grátisz ugyanis karcos.Természetesen víztiszta plexi megvan hozzá!Oldalsó plusz elemet és sisakzsákot adok hozzá. Plusz eredeti matricát is! 40 ezer pénz!
Bp en átvehető!idaho@freemail.hu
20 342 64 08
70/3378289
Ha valaki tud ilyet, vagy pesten boltot, ahol ilyet árulnak, szóljon légyszives!
Köszi!
van olyan, ami hideg idoben is jo, es valami gyapju van beleszőve, vagy van meleg idore, ami elvezeti az izzadtsagot.
de ha letezik olyan cucc, ami mindkettot tudja, az engem is erdekel!
Ebből már lehet mazsolázni!
Nekem volt amiből 52es nem szorítőttt de az 50es igen viszont az 52es úgy állt rajtam mint teregetőn a mosott ruha XD
Végül amit vettem abol meg a 48as mindenhol passzolt rám.
1998as signet GT van nekem és jó lenne utas sisaknak nekem meg egy fiatal rx7rr ha találnék de mind dráááága :S
Mondjuk megvagyok vele 100%ig elégedve,hisz arai:P
Mérettáblázatok
180cm magas 102kg hoz mekkora ruhaméret passzol?
Próbáltam 56-os Dainese ruhát, de a mellkasnál hiányzott 8-10cm.
Valaki súghatna igazán.
1996 óta van RX7-es sisak.. Nem emlékszem volt-e RR1 és RR2, de RR3 tuti volt sok éve... Aztán jött az RR4 majd a Corsair, végül a GP, ami ugyanaz mint az RR5. Corsairt 2009-ig gyártottak, ezt váltotta fel a GP. A többi sztem felejtős, mert tuti 5-7 évnél idősebbek...
Ellenben vettem egy szinte sehol nem ismert márkát, ami Toess névre hallgat, sokkal kényelmesebb, úgy áll rajtam, mintha rám öntötték volna, észre sem veszem, hogy rajtam van, és az anyaga sem olyan hulladék, mint a HH. Ja, és olcsóbb is ezresekkel, meg jól is néz ki. Mondjuk igazán meleg még nem volt, hogy teszteljem, de eddig semmi panasz rá. Persze ez csak egy szubjektív vélemény.. Nincs azzal sem baj, hogy más HH-t visel, és azzal elégedett. Én sosem vennék olyat.
Meg az rr4,rr5,stb évjáratot jelöl vagy hol van egy táblázat a témában?
Csak,mert az rx7xx olcsóbb mint az rx7rr használt hirdetésekben.
Méret: L
Irányár 26e forint
Előre utalás esetén postázom is.
06-voda-2-nyolcvanhat-85-84
artista@vipmail.hu
Továbbá egy Spyke cordura dzseki s-es méretben
Agv sisak m-es méretben(sötét,sima plexi) 15Eft
shox ára:25E
Spyke ára:10E