Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keress egy fasza varrót aki varr bőrt. egy két cm elasztikus szövet meg se látszik. és simán tudod hordani tovább, és nem 40 ezret buksz rajta, hanem egy 3000 es költségből megvan
Ugyan ilyen az enyém is, csak fekete-fehér.

Rajtam is passzentos, protektorok is a helyén vannak, de egy pulcsit már nem tudtam alávenni, csuklónál olyan szoros volt, hogy kékült a kezem :S

Meglátjuk... pár 100 km-et megyek még benne,és kiderül... Max. lesz egy eladó, újszerű 2 részes ruhám
csoki. sztem fasza lesz. ha nekem is össze van cipzározva én se tudom kihuzni magam, és tényleg olyan mintha befostam volna. de motorn meg ennyire király a kefét meg ne egyed.. nem érdemes, majd kinyúlik
SM-Atti.
A képeken úgy tünik jó a méret.
Akkor jó a méret,ha menet közben érzed ,hogy tart a ruha,fogja a tested.A fagyizóban,vagy a parkolóban már nem egy élmény,olyan mint ha össze akarna nyomni,és látványra:-mint aki be van szarva.
Ez a funkciója,ez nem suhogós jogging.
meg ha elázik az ember egyszer a ruhában azt mondják ráidomul, persze a bőr, nem a cordura
Sziasztok! Pont én is ilyen cipőben járok. Hétvégén vettem egy kétrészes berik bőrruhát! 194 cm és 85 kg vagyok és 52-es ruhára beszéltek rá az eladók! Passzentos-sőt ha nem motorn ülök, akkor mint ha kicsi lenne. De motorn meg nagyon jó-sehol sem "" lobog""", protektorok a helyükön! Uhogy remélem faszántosan hozzám idomul a ruha! 2 napja eszem a kefét, hogy nem e a nagyobbat kellett volna...............de ha tényleg nyúlik valamennyit, akkor az tényleg nagy lett volna! Meg a motoron ér valamit a motoros ruha.............gha megállunk gyors lehuzom kabit és már jó is!
Ezt csak azért irtam le, mert látom nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal. Nézzétek meg galériában..............nem tünik kicsinek! Jó lesz ez.......:)!

Üdv
nekem is pulcsi befér még alá és annyi
Kétrészes elég régi az igaz,de bőr ami leégett róla.
A keze is eltört,de az nem a ruha hibája.
Hát nekem egy pulcsi bemegy a ruha alá és a protektorok így is a helyükön vannak. Ettől szűkebbet nem szabad venni szerintem....
nah azért nekem nem ilyen drasztikus, mert annyira még így is passzentos a ruha
de a kisebb ruhába kényelmetlenül éreztem magamat...és hiába mondják, hogy tágul, annyit nem fog...a térd protektorok ott vannak ahol lenni kell, a kabátban is...
Bocsi nem kordura ruha volt rajta véletlenül?
A motoron tényleg nem számit.
De a susnyásba IGEN.
Az egyik haveromra is nagy volt a ruha,az esésnél a térd protektor a combján volt,a könyök protektor meg a bicebszén.
Két héten keresztül hordtam kötözésre.
ÖÖÖ nekem is mondták, hogy tágul majd (nadrágot vettem)...én inkább mondtam hogy megpróbálnám a nagyobbat, és inkább azt vettem meg. Azt mondom, hogy nem bántam meg, sőőőőt! lehet kicsit többet kell felhúzni, mert hamarabb csúszik le ha állok, de motoron nem számít...
Kabátnál is a nagyobbat vettem meg, és azt mondom, hogy jól jártam, mert így a motoron ülve minden protektor ott van ahol kell lennie...

Vásárlásnál nem ültél rá egy motorra, hogy milyen a ruha motoron ülve rajtad?
Késő véged itt a szezon kezdete,nagyon gyorsan találd ki mi kell mert semmi sem lesz,menj el a motorline-ba próbálj fel egy 58-ast rendeld meg,és lessz egy fasza rucid,ha sokat vársz eluszik minden.
Egyébként minőségben simán tudja azt mint a régi arlen kengurum sőt......
Majd ha hozzászoksz, akkor a későbbiekben "Ruha, csizma,....., kesztyű...", protektor nélkül lesz feszengős érzésed..

..és ha meglesz a felszerelés, ne áltasd magad azzal, hogy mekkora biztonságban vagy; vannak akik hajlamosak ilyenkor hülyeséget csinálni
Szia a baj az hogy nem a kurva eladók hordják,nem ők ülnek ki benne és nem mennek 600km-t,és rád sózák a pont jót,meg a még majd tágulni-fog-ot.
Azt hiszik hogy az ami a moto gp-n jól néz ki a versenyzőn na az az utca emberére is való,egy lószart,azokra rája van szabva ennyi, inkább lógjon mint szoritson,egyébkén valószinű neked toldatni kell a térdénél meg ilyesmi,szabász megoldja pikk-pakk meg 40rugó.
Persze.De amikor kanyarnál a hátsó kereked átmegy a saját lábadon,örülni fogsz,hogy feszengős
sziasztok
Segtség kellene!
Motoros ruhát szeretnék vásárolni Debrecenben.
Aki tud helyeket mondani legyen szives írja már le ide h hol találhatom meg a boltokat!

előre is kösz!
hali!

en 189/76 vagyok, Spidibol a 48-as volt jo szélességre, de 50-es a hosszra. nagyon jol egyik sem passzolt, ezert nem azt vettem.
de a te parametereidhez teljesen jo a 48-as. kicsit fura benne eloszor, de majd nyulik, meg veszi fel a formadat.

vagy te a ruhaet.
Hi!

Segítségre lenne szükségem :( Vettem egy bőr rucit (2 részes), a boltban próbálgattunk többet, azt mondták, hogy ez a jó méretem. Szerintem pici, mert térdnél is kinyulík tökkre a gumis rész, illetve "púpos" vagyok benne picit, szinte összehúz :S

A boltban azt mondták, hogy majd tágul, meg ez így jó.

Hétvégén gurultam egyet, de alig vártam, hogy haza érjek, mert minden bajom volt :S

Mennyire kell passzentosnak lenni egy bőrruhának? Ez tényleg normális.

180 cm magas vagyok, 70 kg (elég vékony), 48-as ruhát vettem...

Köszi!
Köszönöm szépen, már nagyon sürget a jó idő.

Egyébként nem lesz könnyű ez a felszerelésbeszerzés.
Ma felpróbáltam több csizmát, sisakot, protektoringet, de nekem, akin sisak kévetelével soha semmi ilyesmi nem volt marha feszengős érzés elsőre.
Beszarás!
Már ezeket is koppintják?
Van csak azok drágák.....ez akciós, de már ez is egyre kevésbé.
SZia,pár nap és összeírom mik a lehetőségek
Kedves lama!

Ha tudsz bármi egyéb termékre jó akciót mondani a boltból, mindenképpen szólj.
Több sisak is érdekelne, ha hasonló árengedményt tudtok adni, mint a Rockhardra, ezen kívül az említett 44-es csizmának is nézz utána légyszives!
(sőt, talán még egy ruhaszett is beférhet a csizma és sisak mellé, ha belefér az árkeretembe)
Köszönöm előre is!