Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg más üzlet ha itt nincs piros
köszi lama
helló mindenki

fox racing 360 kesztyűt szeretnék venni.Megtudná mondani valaki hol találok ilyet Budapesten/környékén
Askew x8 43-as csere bőr/cordura kabátra 17000
Firstracing cross nadrág 38-as, csere sisakra,tanktáskára 15000
szia !
nem akarok tolakodó lenni de nekem van egy vadonat új ( karácsonyra kaptam sajnos nagy nekem ) probiker prx-3 as, 2 részes kicsi pupos bőrruhám eladó. 52-es méretű . itt hírdetem a sportmotoron sürgős lenne az eladása,ha érdekel üzenj.
Megválnék a 48-as egyrészes Spool börrucimtól, kék, abszolút sérülésmentes, 3 pályanap, és kb 1000km közút van benne. Esetleg kétrészesre cserélném, vagy bőrgatyót beszámítok. Jah, 2009-ben vettem.
Hali Zééé 15 píz
eló vagy cserélhetős KISEBBRE alpinestras gp plus kesztű. inkább csere
XL-es méret, piros-fehér-fekete. 2-3 hónapot használtam, csak használatbol eredő kopás van rajta (a tenyér részről lekopott a gp plus felirat, de ez látszik is a képeken)
Mennyi lenne az ára?
nem sürgős, 1előre csk érdeklődés. köszi
szóltam az illetékesnek, de még nem kaptam rá választ
meg ITT is van néhány
Mintha a Pardiban láttam volna annó......de az már 1 éve volt.
valami normális mp3 lejátszót, nem kocsiba valót.
hello az az mp3 mit takar? mini lejátszót? vagy kocsiba valot?
Sziasztok
GPL Kevlar sportkesztyű eladó
I.á.:8000
Firstracing cross nadrág 38-as, ára 15000 csere ami érdekel Kawasakis kabát, mez, ing,pulcsi
Szeva Pohiszkóp :)

-A GP-Pro kesztyűkel mi újság? Nekem is kell (piros-fehér L-es) ki ne hagyj!

üdv, RR
SZEVASZTOK!

N I T R O Bukósisakokat mely boltok forgalmaznak Magyarországon?!

Köszönöm!
Hm.Nekem Alpinestarsom van és erről nem nehéz levégni,h hamisítvány.Elég megnézni a harmadik képen a logot a térden.Nevetséges. Amúgy nemrég az Apróban hírdetett Astars-t és Dainese-t.Kb ulyen jó minőségben.Úgyhogy vásárlásnál óvatosan! Bár nem nehéz észrevenni :-)