Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Firstracing cross nadrág 38-as csak utcai motorozásra használtam hibátlan állapotban új ára 31990 most áron alul eladó 9500
jó lenne, de m-es, szerintem nekem kicsi
Köszi szépen! Igen, az ár is kb ugyan annyi(ha átlag egy árat nézek a táska+bagster kombóra).
A 100-res ugyanúgy megvéd mint a 300-res,legfeljebb puhább az anyaga,könyebb jobban szelőzik stb.
Feltételezzük hogy mindben ce protektorok vannak,ja és nem hamisítvány,meg biztonsági varratok,de ezeket mondjuk 100-ért egy Berik simán tudja
Innen tudsz Bagstert rendelni, illetve látod az árakat (Corsaro is kb ugyanaz):
www.bagsterworld.de
Gyorsak és megbízhatóak.
Na lehet hogy lerágott csont lesz amit kérdezek, de megint előkerült nálam a bőrruha/felszerelés ára és védelmi képessége közti arány. Találkoztam olyan véleménnyel, hogy olcsóbb (100ezer körüli) bőrruhák nem érnek túl sokat esésnél, lemállanak, stb. Tehát drágábba kell beruházni (Dainese, stb...) Valóban megérik ezek a prémium kategóriák a plusz pénzt? Vagy a márkát kell csak megfizetni? Ez most komolyan érdekel, kinek mi a véleménye? Egyáltalán az ár egyenes arányban van a ruha képességével? Eszembe jutott, hogy motoros felszerelést is tesztelhetnék olyasmi módon, mint a kocsikat a bábukkal, talán az objektívebb összehasonlítást tenne lehetővé.
Konkrétan Dainese-zel kapcsolatban jegyezném meg, hogy a híres egyrészes T-Age modelljük lábszára is nagyobbrészt elasztikus szövet és nem bőr. Szinte csak elöl található bőr. Ez mennyire biztonságos egy esésnél?
talan ez megjobb.
Firstracing cross nadrág 38-as áron alul 6999ft
tutis, ez nem jo?
Merre van az az itt?
Szia
Itt tudsz venni ilyen bukót, teljesen véletlenül pont ma láttam.
Üdv
Laci
Elég drága szerintem mindenhol a berik kabát magában. A superzone-ban nézz szét azok az árak nagyon jók, ahogy ők adják.
spidinél tudok esetleg 10%-os kedvezményt a bolti árból
Szia Pohi!

Ruhákat te árulsz, vagy tudsz szerezni?
Valami Berik bőrkabi kéne

Üdv: Hero
Szia

én ezt használom: Forcefield Extreme Harness Flite (L2) 55000
de van még a Zandona shark armour gt kb 45000
vagy Spidi 45000
ezek a bolti árak
keresek bőrruha alá betehető mellkasprotektort vagy olyan gerincvédőt amin van mellkasprotektor és bőrruha alá befér.
Keresek 54-es 2 részes bőrruhát! Csak olyan érdekel amiben van vagy piros vagy fekete vagy fehér ( pl. piros-fekete vagy fekete-fehér vagy piros-fehér stb.)
Ár: Max 60 ezerig. ( Berik, Alpinestars, Dainese, Arlen Ness, Spidi, Spyke, Axo, Clover, Suomy, Monza, Probiker, Shox, Vanucci érdekel)
Ide írj: mann123@citromail.hu
Nekem nem szólt senki ....Bp.-en......hát ott lehet, de nem hiszem, hogy túlzásba viszik...
Próbáld meg baba testábolóval bekenni a kezed és úgy húzd fel. Elkezdi beszívni a kazedről és kicsit lágyul, ekkor mozgasd a kezed ujjaidat.......elméletileg így ápolódik a bőr kicsit és puhul, de ne vidd túlzásba.
Minimálisan tágul, de a drágább fajtáknál ha kevlár van belevarrva, akkor még annyira sem.
Van mód arra, hogy egy bőrkesztyű ujjait valamilyen módon kicsit tágítsa az ember? Tömködjek bele valamit? Tágul-e egyáltalán a bőrkesztyű?
Szia Pohi!

Rá kellett állni a kollegáknak a motorosokra?

Megyeri hídon gyakran kint van egy motoros, korrekt emberke.
Az alpinestars gp plus nem kemény csuklóvédős és ha jól emlékszem a tenyerén nagyobb a plussz bőr megerősítés. A Gp pro műanyag csuklóvédős és a tenyerén vékonyabb a bőr. Így emlékszem rájuk mikor régebben összehasonlítottam őket. Egyébként ugyan azok a protektorok szabás stb. Jön április 2. hetében több darab nekem gp pro-ból 25.000-ért, ha érdekel dobj egy emailt.
Hi! Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehetne DL1000-hez (V-strom) bagster tankvédőt és táskát venni? A Corsaro-n látom h van, de semmi ár nincs fent. Valami másik hely esetleg?