Sajnos csak ez a kettő méret van a feketéből, de ha erre jársz (Veszprém) próbálhatsz egyet, hátha jó. Téli kesztyűnek nem ajánlanám, a szellőztető rendszer miatt. Most lépek aludni.
Jóéjt! Csaó!
Sajnos több már nem lesz. Magamnak rendeltem egyet és mellé ezt a néhány párat, mert 1 darabra nem érte volna meg a posta. Ráadásul ezt már nem is gyártják
az a baj, hogy perforaltam van (gp pro). valami nem perforalt kellene, es a violator tetszik. de ha lesz a szurkebol L-es (nem a karbonbol) az is johet.
Én kesztyűből hosszút javaslom, azt szerintem jobban kilehet használni. Itt az apróban lehet kapni alpineket jó áron, nézz körül ;)
A csizmában pedig nem mozogjon a lábad, de itt is vehetsz több fajtát. Ha sport, akkor normális csizma kell. Ami fontos, hogy fixen fogja a lábad. A méretet ne állva nézd meg, hanem, ha motoron ülsz (így nincs súly a lábadon, nem "terül szét benne a lábad".
Sziasztok!
Kesztyű és csizma vásárlása előtt állok.Még sosem voltak ilyen cuccaim.Tanácsot szeretnék kérni,hogy mit vegyek figyelembe.Pl. kesztyűből rövidet vagy hosszút?A csizmánál,miből érzem,hogy jó fog lenni?Kb a cipőméret a jó?Ja és sport stílus.
Szép napot!
Jóéjt! Csaó!