Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos csak ez a kettő méret van a feketéből, de ha erre jársz (Veszprém) próbálhatsz egyet, hátha jó. Téli kesztyűnek nem ajánlanám, a szellőztető rendszer miatt. Most lépek aludni.
Jóéjt! Csaó!
hat sajnalom. a fekete meg latom m-es illetve nagy meret. akkor az sem jo.
Sajnos több már nem lesz. Magamnak rendeltem egyet és mellé ezt a néhány párat, mert 1 darabra nem érte volna meg a posta. Ráadásul ezt már nem is gyártják
az a baj, hogy perforaltam van (gp pro). valami nem perforalt kellene, es a violator tetszik. de ha lesz a szurkebol L-es (nem a karbonbol) az is johet.
Na ja, arra sokmindenkinek fájt a foga.
Karbonos L-es van ezüstbe, ha érdekel, alkudj picit.
ha a szurke violator (a 19ezer forintos) fekete lenne es L-es, akkor elvittem volna.
Gondolni kell a kalózokra is, akik fél szemmel, és fél lábbal járnak a földön...
Lehet!
kétballábas motorosoknak
Szia Pohi!
Megadtam én a múltkor, hogy mekkora méretű kék-fehér Alpinestars GP Pro kell nekem?
Van még azért itt ott belőle....
sidi vertigo corsa-t már csak használtan lehet kapni, helyette sidi vortice van
Köszönöm, de az nekem nagyon messze van..Esetleg Györ vagy Komárom környékén ilyesmi szaki?
Kesztyű:Alpinestars Gp pro. Csizma:Sidi vertigo corsa air vagy Alpinestars SMX-plus air. Ezek kellenek neked.
Rosszat lehet róla írni?
Cegléden Cölöp! Mindent megoldanak gyorsan és normális áron!06203372355
Helo!
Oké,köszi!
Szia!

Én kesztyűből hosszút javaslom, azt szerintem jobban kilehet használni. Itt az apróban lehet kapni alpineket jó áron, nézz körül ;)

A csizmában pedig nem mozogjon a lábad, de itt is vehetsz több fajtát. Ha sport, akkor normális csizma kell. Ami fontos, hogy fixen fogja a lábad. A méretet ne állva nézd meg, hanem, ha motoron ülsz (így nincs súly a lábadon, nem "terül szét benne a lábad".

Próbálj mindkettőből minél többet.!
Sziasztok!
Kesztyű és csizma vásárlása előtt állok.Még sosem voltak ilyen cuccaim.Tanácsot szeretnék kérni,hogy mit vegyek figyelembe.Pl. kesztyűből rövidet vagy hosszút?A csizmánál,miből érzem,hogy jó fog lenni?Kb a cipőméret a jó?Ja és sport stílus.
Szép napot!
Ez egy rsi skylon! A fokt motorol tudok köszi!horror a 16-18 rugó!
üdv.
eladó az új kesztyűm.
méret: xl
ár:14990 huf
tel: 06 20 340 78 91