Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi a kupak?
Eladó S-méret Mail: gyikarc01@citromail.hu
Ha két részes púpos ruhában gondolkodsz, én ajánlom a Teknic Violatort. Nekem volt egy, de sajnos nagyon nagy volt rám, úgyhogy eladtam, viszont legközelebb ha lesz pénzem ilyet veszek. Komoly minőség, Knox váll-, alkar-,gerincprotektorral, kivehető belső béléssel.
prexportba van kétrészes pupos. és ha jól emlékszem nem olyan drága.
de ha jol korulnezel neten, igazi gyongyszemeket talalhatsz.
ez is, bar ez egyreszes.
en 159-ert vettem motoroazisban, de az akcios volt, szerintem visszavittek mar az arat. ime.
Van egy jó púpos ruhám eladóba akit érdekel..Ebben aztán bárki lehet notredame-i toronyőr..
eladó ez és gaerne shyper is van ilyen állapotú
megkérdezhetem mennyi volt? Én az Astarsnak láttam az rc-1ét, de az elég drága(190e). Az arlen nessnek is találtam egyet amibe van, az is ilyen árban van, a berikeknek meg 2részesből egyiknek sincs. A soumynak se nagyon van.
nekem Clover Q3 van, ket reszes, nagy pupos. A Spidinek lattam meg ilyen ruhajat. Altalaban szivacs van a pupban, de a Spidinel teheto bele ivotartaly is.
gatya/emberfüggő, próba nélkül lóf@sz prézlivel... a jobboldali-fajtát én még nem láttam. térd feletti és alatti részt köti össze, tehát térdnél hajolnia kell.
Cölöp tesz akármilyen ruhára púpot, ha szükséged van rá.
Nem mondtam, hogy a fehér nem érdekel.

Mi fajta és mennyi?
Annyi a lényege hogy ha leesel a motorról meggátolja azt az ostorszerű mozdulatot amit a fejed végezne mivel ott az a púp, illetve az új (08,09,10) ruhákban el vannak hosszítva és gerincvédő szerepük is van. Nem rossz dolog, de nem létszükséglet.
A kétrészes bőrruháknál ugye nem sokon van púp.. Ez sokat számít egyébként egy esésnél? Én púposat szeretnék, de ezekből kétrészesbe kevés van, ami meg van az meg elég drága.
SZia, sajnos 44-es csizma nincs csak fehér, a Piston ami még jó lehet
Hello az lenne a kérdésem hogy melyik protektorfajta jobb utcai használatra ruha alá? A kényelem és a védelem is számít.
Askew x8 43-as egy szezont használt csere bőr/cordura kabátra
Hali mindenki! kéne 1 kis HELP! hol tok shark rsx sisakhoz alkatrészt venni ? gumigéder kéne mert elszakadt. köszi
csizma lesz? más méret/ szín?
az oldal még feltöttés alatt van, az első link alatt több cucc van, de a 2 egyébként ua
kínálat nincs?
SISAKOK és egyéb cuccok fasza áron
Nekem kétrészes van, de a nadrág 48 méret, az eladó ezt ajánlotta jó nehezen veszem fel, mert a vádlinál megérem felhúzni annyira passzos, nem szorít, a protektor is a helyén van, derékban talán egy picit szorít (talán fogynom kéne). A kabát 50-es méret, a 48 kabát pici lett volna, fel sem tudtam húzni a cipzárt. Lényeg kis sebességnél estem vele, nem lett semmi bajom, a protektorok a helyükön maradtak, ezért fontos a ruha mérete. Csak a motor oldalát meghúztam. Testi adottságok is közrejátszanak a méreteknél, mindegyik gyártónak más egy picit a méretezése.
Mire használja az ember, ha nem versenyzésre, akkor szerintem a kétrészes, pl. ha megyek valahova én leveszem a kabátot, az egyrészes motoros meg szenved.