Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit szorít, de gondolom enged majd annyit. Igen jó vétel volt, köszi még1x Már csak egy jó csimma kéne
A fekete AGV jó-e ?
Szevasztok, ajánlom figyelmetekbe: www.hasznaltsisak.co.cc
Hát nemtudom... Ez már elég használt plexi volt. Na mind1.
Viszont thebear kolega jövőhéten beugraszt hozzátok egy jóféle AGV plexit. Küldtem mailt az "arádnak"...
Gratulálok ! Mostam én is ablak tisztítóval, de nekem nem tett benne kárt.
Köszi, nem kell! Már megvette szülinapomra újba, szíp csimmával együtt . Most derült ki mikor mutattam a képet a protiról.
szia !
ha még sem jó az uriembernek a plexi akkor engem is érdekel. airtech-re kellene. pinlok is rajta van ? karcos ? ára ?
Hali

Eladó lenne egy Probiker Traveller túra csizma 45ös méretben. érdeklődésre tudok képet küldeni.
AGV S-4.
Érdekel, ha nem karcos. Keress meg emailben pls : hijnye@gmail.com
király cucc
vettem, pár napon belül jelentkezem!
Üzi ment!
Ha esetleg Jimy pénzügyminisztere nem engedélyezi az üzletet, akkor te leszel az első, akinek szólok, természetesen a 20 eFt-os árajánlat részedre is állni fog, ha úgy alakul, ebben már a postaköltség is benne foglaltatik.
Há errő lekéstem!
didibe a nagy a sjó, vagy a kis öblös markos!
nagyon ugy nez ki a kesobbiekben sem lesz ezeken kivul mas. meretben eddig az emberek kb 80%-nak 1 szammal nagyobb volt a jo, de volt akinek a sajat utcai cipomeret.
A didikkel kapcsolatban pedig elteroek a merettapasztalatok, de hat ahany, haz annyi didi...
és a későbbiekben!? Didikkel kapcsolatban mik a mérettapaszatlatok!? Azt tudom Alpinestars utcai cipő +1-05 méret! Sidinél!? A nike meg converse csukám 43,5-44 e inkább 43!
Hi, nekem van meg egypar SIDI Vertigo Corsam, csak a hirdetesben levo meretek vannak mar, ezen kivul nem tudok hozni...

link
A tied lehet annyiért, küldj egy címet, vagy keress meg skypeon
Hali! 20000-é érdekel a gerinc védő.
Köszi.
Sziasztok, eladó a képen látható 1,5 szezont használt Spidi Airback típusú gerincvédő, 175-190 cm-es magasságú egyénre van méretezve. Ára a forgalmazónál 53800 Ft, nálam az IRÁNYÁRA 25000 Ft. link a termékhez feket663@freemail.hu vagy 06hetven374nyolcvan37
Sziasztok!
van egy eladó zsír uj nitro N766VX sisakom itt megtekinthető
milyen AGV? Nekem van egy Pinlockos AGV plexim, víztiszta, 3000. GP Pro-n volt, de lezúztam egy másik plexivel.
Szia! Én a SIDI csizmát a Motorline-nál vettem, igaz Budapesten, de voltak vidéki üzleteik is annó. Itt két cím, nézz utána, hogy megvannak-e még.

9028 Győr, Szent Imre u. 103/B Tel: 96/524-335;
4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 18. Tel: 42/596-419