Hát nemtudom... Ez már elég használt plexi volt. Na mind1.
Viszont thebear kolega jövőhéten beugraszt hozzátok egy jóféle AGV plexit. Küldtem mailt az "arádnak"...
Ha esetleg Jimy pénzügyminisztere nem engedélyezi az üzletet, akkor te leszel az első, akinek szólok, természetesen a 20 eFt-os árajánlat részedre is állni fog, ha úgy alakul, ebben már a postaköltség is benne foglaltatik.
nagyon ugy nez ki a kesobbiekben sem lesz ezeken kivul mas. meretben eddig az emberek kb 80%-nak 1 szammal nagyobb volt a jo, de volt akinek a sajat utcai cipomeret.
A didikkel kapcsolatban pedig elteroek a merettapasztalatok, de hat ahany, haz annyi didi...
és a későbbiekben!? Didikkel kapcsolatban mik a mérettapaszatlatok!? Azt tudom Alpinestars utcai cipő +1-05 méret! Sidinél!? A nike meg converse csukám 43,5-44 e inkább 43!
Sziasztok, eladó a képen látható 1,5 szezont használt Spidi Airback típusú gerincvédő, 175-190 cm-es magasságú egyénre van méretezve. Ára a forgalmazónál 53800 Ft, nálam az IRÁNYÁRA 25000 Ft. link a termékhez feket663@freemail.hu vagy 06hetven374nyolcvan37
Viszont thebear kolega jövőhéten beugraszt hozzátok egy jóféle AGV plexit. Küldtem mailt az "arádnak"...
ha még sem jó az uriembernek a plexi akkor engem is érdekel. airtech-re kellene. pinlok is rajta van ? karcos ? ára ?
Eladó lenne egy Probiker Traveller túra csizma 45ös méretben. érdeklődésre tudok képet küldeni.
Érdekel, ha nem karcos. Keress meg emailben pls : hijnye@gmail.com
A didikkel kapcsolatban pedig elteroek a merettapasztalatok, de hat ahany, haz annyi didi...
link
Köszi.
van egy eladó zsír uj nitro N766VX sisakom itt megtekinthető
9028 Győr, Szent Imre u. 103/B Tel: 96/524-335;
4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 18. Tel: 42/596-419