Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jó ég tudja mit raktak az ablakmosó anyagba, és az mit mart szét.
Sziasztok!

Érdeklődnék széles körben hogy ALPINESTARS VAGY SIDI csizmákat az ország mely részén mely boltokban lehet kapni!? Mert valamelyik márka 30-60 ezres kategóriájában vásárolnék. Pesti boltokat pls ne soroljatok, azt kihagyom a sorbol! Valamint POHI vagy ALEX ha van ötletetek, "ajánlatotok" szivesen felvenném veletek a kapcsoaltot csizma ügyben! Legkésőbb márciusig beruhánék rá! köszi a segitséget!
Hát ezt már bes...tam, de lrgalább már tudom.
Ettől még kíváncsi vagyok hogy mi lehetett az...
majd elfelejtettem, plexit gyereksamponos vízzel, és a felületet alig érintve tisztitjuk.
Legalább válámi sül
Üdv!

Tudja valaki, hogy az AGV bukók plexijén mi az a réteg, amit old az alkohol? Én hülye (utólag) ablaktisztítóval próbáltam lemosni, de az alkohol feloldott vmi réteget róla és teljesen homályos lett. Először azt hittem, hogy a párásodás elleni réteg, de aztán kívül is ez történt. Vagy van kívül is ilyen pára elleni bevonat?
Mostmár mind1, mert tiszta alkohollal kénytelen voltam az egészet letisztítani, csak gondoltam megkérdem, hogy mi lehetett az. Nehogy vmi UV elleni bevonat legyen és nyáron meg kisül a szemem...
Szia!
Aktuális még?
Milyen méret?
Mennyit szeretnél érte?
kevés a 15e
Jó éjt.
Szerintem megoldható. A többi e-mailban.
Méret?
15?
Fene tudja......linkeld melyik és megmondom
cső pohi
icon sisak megy?
38.000-ért postával, mindennel együtt van egy "L"-es belőle ahol néztem. Megoldható, ha gondolod.
eladó új sisaktartós hátizsák. 20e

http://www.fc-moto.de/epages/f...
A dupla D gyűrűs változatot azért használják a verseny sportban, mert primitív, és egyezményes, és nem azért, mert nem romlik el!
A gyors csatok sem romlanak el, hiszen biztonsági csatnak is hívják, de sokféle létezik, s ha baleset van, nincs mind a 100féléből kiképezve a mentős, vagy az orvos.
Egyébként a pontos fejre feszítés miatt már a metrikusan feszíthető gyorscsatosokat is lehet kapni. S ezekkel is tökéletesen tudod a pántot megfeszíteni!
persze, én is általában 100-zal járok, de tényleg, ennyit mutat a sárkány órája
csak a drágám amerikai modell
Hol megyek én 150 felett mint törvénytisztelő állampolgár.
A gyors csattal utcai tempóban nincs semmi baj. 150 fölött kezdődik a gond, amikor a kormányzásra kellene ügyelni és nem arra hogy lazul a bukó rögzítése a fejeden. Dupla D-nél szó nincs ilyenről..
A mérettel nincs gond az L es jó szorosan fogja a fejemet.Megnyugodtam akkor picit hogy nem fog szétmenni.És igyekszem elkerülni hogy nagyot essek.Tom nincs garancia rá.
természetesen a gyors csat is megfelel a szabványoknak és nem fog leesni a fejedről
én elvből nem hordok olyat, mondom egyszer volt rajtam, annyira idegesített, hogy rosszul voltam, ráadásul a D gyűrűst mindig egy mozdulattal pontosan a méretemre tudom állítani.
az ár is sokat számít én megértem, de sisakoknál azért elmondható, hogy a nagyobb név és a drágább jobb, illetve hogy a D gyűrűs a drágább modell, és nem véletlenül használják ezt és csak ezt a versenysportban.
Ne legyen rá szükséged, de ha nagy zupa után a csat szétmegy akkor lehet, hogy sisak levételnél fogják elmozdítani az elrepedt csigolyádat, azt akkor annyi, míg a D gyűrű a primitívsége miatt nem tud tönkre menni, így egy átlag ember is bármikor ki tudja oldani
a legfontosabb azonban, hogy a fejednek megfelelő méretűt vegyél, új korában egy kicsit lehet kényelmetlen, de a sisaknak egy kicsit szorítania kell! csak akkor véd és akkor nem fog zavarni motorozás közben
A gyors csatnál tudom hogy jobb a D gyűrűs de egy utcai tempóval szaladgáló embernek mivel nyújt annyira többet hogy érdemes legyen belefeccölni 6x annyit?
Értem én hogy a biztonság de csak nem gyártanak annyira szart hogy 100-nál lerepül a fejemről a menetszél miatt.Meg akkor már betilthattnák a gyors csatot a hivatalok.
Most csak elmélkedem.Nem kell lecseszni rögtön.
Az AGV-ben rendszeresen begyulladt a szemem olyan huzat volt benne, és füldugó nélkül a fülem is zúgott, pedig a 120.000-es GP PRO-m volt. A fejemet megvédte, de ennyi.
A HJC FG-14 egyfolytában mászkált a fejemen 130 felett eladtam két hetesen, és vettem egy Shoei XR1000-et, ez két éve kiszolgál, nem kopik, nincs vele gond.