én nem veszek fel olyat soha többé, de ezt neked kell eldöntened
a motorr.hu-n ott egy sor Marushin, és az utolsó a full carbon.
most csekkoltam, mindösszesen 79.990 HUF
a csatja sajnos nem kátszik
az sokat elárul a sisakról, hogy milyen a rögzítése, gyors csat vagy dupla D gyűrű
az olcsóbb sisakok készülnek gyors csattal, egy adott márkán belül is ez lehet egy irányadó választóvonal
Hátttt.Ahogy néztem nem rossz ez és ha jól olvastam üvegszálas.Már megvan csak érdeklődtem hogy ez is a "bullshit" kategória vagy mi.Mert elég jó így első benyomásra.Minőséginek néz ki és eddig akit kérdeztem jó véleménnyel van róluk.
120e most picit sok az anyagi helyzetemhez.Igaz 45e körüli volt a sisak csak most akciózták le őket.
nekem az első igazán komoly sisakom Maruschin volt.
ez '93 ban volt még, és az akkori csúcsmodellt sikerült megszereznem, ami forradalmi volt a maga korában, a carbon megoldásával és a mindösszesen 1000g os súlyával.
amikor megnyílt BP-en egy üzlet és elkezdte forgalmazni hivatalosan is ezt a márkát, megörültem, de a boltban már nem voltam boldog, mert várakozásaim ellenére szerintem csak a "műanyag" sisakjait árulták, gyors csatos zárral stb...
most ismét nézegettem a márkát és van egy carbon sisakjuk, az szerintem jó lehet, de fel kellene próbálni
véleményem szerint sajnos 120 pénz alatt nem igazán kapni jó sisakot, és ha megteheted, Arai-t vagy Shoei-t vegyél, a fej a legfontosabb és 5 évig azt hordod, amit megveszel, csak vigyázni kell rá
csakis dupla D gyűrűs sisakot ajánlok mindenkinek!
Én a bukósisakokról a következőt vallom: lehet bármilyen márkájú, méretű, áru, színű bukót venni, mindenki maga dönt...
De amikor koppan a fejed a betonon nagyon nem mindegy hogy mi védi a fejedet, én olyan márkára típusra bízom a fejem ami már sok embernél bizonyított és bevállt. Ne a rossz választáson múljon esetleg az életem..Persze van amitől a sisak sem véd meg, de én már vettem le fejjel a földet, szóval..
A drága AGV meg azért szar mert drága Egyszerűen nem ér annyit Amúgy ahogy nézem a csaj inkább krosszos stílusú, szóval lehet neki speed cuccokat ajánlani ezerrel, csak lehet felesleges
Nyilván nem az olcsó AGV sisakokra gondoltam, mivel az ARAI-val kezdtem a felsorolást. Ezért lett volna célszerű ha a hölgy leírja, mire mennyit szán, mert sok márkának vannak gagyi és profi termékei is.
Függ hogy mennyit szánsz rá! Meg persze izlések és pofonok! Szerintem bikóba 50e fölött arai shoei soumy hjc x-lite nolan, 50 alatt agv, shark, lazer, és a 50 fölötti márkák also kategoriás sisakjai!
Csizma alpinestars, sidi, diadora, axo itt is 25-30 tól a csillagos ég!
Kesztyűből szerintem leragadhatsz az Alpinestarsnál, itt sportmotoron a csucsmodellekhez is szaréhugyé hozzájutsz! Pl alpinestars sp1-gppro, stb...
egyértelmű AGV..Ha Rossi nem AGV-ben menne, akkor századannyi lenne az eladása. Perzse vannak jó siakjai si, de ki ad érte 200ezret? Az olcsóbb sisakjai meg nem egy nagy minőségűek, ilelsztések szarok, zúg bennük a szél meg hasonló finomságok..
Sisakból ami jó az az ARAI, HJC, NZI, AGV.
Érdemes olvasni teszteket és véleményeket a "boncterem"-ben.
Sisakteszt:
http://www.tesz
tmotor.hu/teszt/felszereles-ruhazat-/csucskategorias-sis
akteszt.html
Én az NZI spyder III-t választanám mert halk, komfortos, bele lehet építeni kommunikációs rendszert és ha jó helyen keresed majdnem féláron megkapod.
Csizmából Sidi (vertigo corsa, vortice) vagy Alpinestars (SMX, supertech). Ezeknek van a legkomolyabb bokamerevítésük.
Kesztyű: a Teknic (speedstar,violator) nagyon jó védelemmel van ellátva és minőségi anyagokból készült.
Érdemes elgondolkodni gerincprotektoron is. A Dainese-nak van pár nagyon komoly páncélja, de sajnos nem 2 fillér.
Sziasztok!
Az volna a kérdésem,hogy a képen is látható Held Force Track cordura nadrágot valaki esetleg be tudná e szerezni nekem?A magyarországi importőrnek "nincs hozzá kedve" ,szóval külföldről(németo.,ausztria)kéne beszerezni,pontos méretet se tudok mondani,próbálni kellene.
Ha esetleg tudna valaki segíteni,kérem vegye fel velem a kapcsolatot!
Előre is köszönöm!
Mindenből csak a legdrágábbat érdemes, azt is akción kivűl, h szegény kereskedők vhogy megtudjanak élni
Majd mi a pittopikban megmondjuk neked, h mit vegyél fel ,
Párszor használt Teknic motoros bőrdzseki eladó. Szinte új. Ezüst színű, Magyarországon valószínűleg az egyetlen darab. A kötelező váll és alkar védelem mellett kivehető belső béléssel, gerincprotektorral és versenypúppal van ellátva. Rendkívül kényelmes viselet. Nadrággal is összezippzárazható. Itthon sajnos kevésbé ismerik a márkát, mert nincs hivatalos magyar forgalmazója, de Amerikában az Alpinestars és Dainese mellett sok versenyző ilyen ruhákat használ.
Kb. 185 magas 80 kilós emberre jó.
a motorr.hu-n ott egy sor Marushin, és az utolsó a full carbon.
most csekkoltam, mindösszesen 79.990 HUF
a csatja sajnos nem kátszik
az olcsóbb sisakok készülnek gyors csattal, egy adott márkán belül is ez lehet egy irányadó választóvonal
120e most picit sok az anyagi helyzetemhez.Igaz 45e körüli volt a sisak csak most akciózták le őket.
ez '93 ban volt még, és az akkori csúcsmodellt sikerült megszereznem, ami forradalmi volt a maga korában, a carbon megoldásával és a mindösszesen 1000g os súlyával.
amikor megnyílt BP-en egy üzlet és elkezdte forgalmazni hivatalosan is ezt a márkát, megörültem, de a boltban már nem voltam boldog, mert várakozásaim ellenére szerintem csak a "műanyag" sisakjait árulták, gyors csatos zárral stb...
most ismét nézegettem a márkát és van egy carbon sisakjuk, az szerintem jó lehet, de fel kellene próbálni
véleményem szerint sajnos 120 pénz alatt nem igazán kapni jó sisakot, és ha megteheted, Arai-t vagy Shoei-t vegyél, a fej a legfontosabb és 5 évig azt hordod, amit megveszel, csak vigyázni kell rá
csakis dupla D gyűrűs sisakot ajánlok mindenkinek!
De amikor koppan a fejed a betonon nagyon nem mindegy hogy mi védi a fejedet, én olyan márkára típusra bízom a fejem ami már sok embernél bizonyított és bevállt. Ne a rossz választáson múljon esetleg az életem..Persze van amitől a sisak sem véd meg, de én már vettem le fejjel a földet, szóval..
Csizma alpinestars, sidi, diadora, axo itt is 25-30 tól a csillagos ég!
Kesztyűből szerintem leragadhatsz az Alpinestarsnál, itt sportmotoron a csucsmodellekhez is szaréhugyé hozzájutsz! Pl alpinestars sp1-gppro, stb...
agv meg bullsit!
Micsoda felsorolás Autóból is jó a porsche meg a trabant is Csak nem mindegy kinek
Sisakból ami jó az az ARAI, HJC, NZI, AGV.
Érdemes olvasni teszteket és véleményeket a "boncterem"-ben.
Sisakteszt:
http://www.tesz
tmotor.hu/teszt/felszereles-ruhazat-/csucskategorias-sis
akteszt.html
Én az NZI spyder III-t választanám mert halk, komfortos, bele lehet építeni kommunikációs rendszert és ha jó helyen keresed majdnem féláron megkapod.
Csizmából Sidi (vertigo corsa, vortice) vagy Alpinestars (SMX, supertech). Ezeknek van a legkomolyabb bokamerevítésük.
Kesztyű: a Teknic (speedstar,violator) nagyon jó védelemmel van ellátva és minőségi anyagokból készült.
Érdemes elgondolkodni gerincprotektoron is. A Dainese-nak van pár nagyon komoly páncélja, de sajnos nem 2 fillér.
Az volna a kérdésem,hogy a képen is látható Held Force Track cordura nadrágot valaki esetleg be tudná e szerezni nekem?A magyarországi importőrnek "nincs hozzá kedve" ,szóval külföldről(németo.,ausztria)kéne beszerezni,pontos méretet se tudok mondani,próbálni kellene.
Ha esetleg tudna valaki segíteni,kérem vegye fel velem a kapcsolatot!
Előre is köszönöm!
Majd mi a pittopikban megmondjuk neked, h mit vegyél fel ,
Miben tudunk?
segítetek kicsit?
Kb. 185 magas 80 kilós emberre jó.