Legrágott csont, de egy kis közvél kutatás... aki használ "Alpine MotoSafe – Szűrős füldugó motorosoknak" légyszi irja le véleményét! Az is érdekel hogy egyálltalán hányan használják, és leginkább a negativ véleményekre vagyok kiváncsi! Pozitivat már olvastam bőven! Köszi!
Nem kell megadni a kártya számod. Arra mész, hogy házhoz szállításkor fizetsz, és akkor majd mikor kihozza a postás akkor fizetsz Ft-ban vagy Euroban. De lehet itthon csak Ft-ban lehet.
Szerintem meg kell adnod a kártyaszámod, mert másképpen nem tudják mire terhelni a fizetni valót. (Én tőlük még nem rendeltem igaz, de másnál még nem volt gondom ebből.)
Jo estet/ Jo reggelt!
Istvan ha befizetsz valamit legkozelebb ird oda hogy mire..... kossz egyebkent a sisakod az ARAI Corsair V Hopkins Monster Helmet megerkezett Bp-re
Hali!
Sürgősen eladnám a képeken látható Fox 360 Tactic gatyámat,38-as méret,3x volt használva.16ezerért adom,szerintem ez nagyon-nagyon baráti ár érte.
175cm 56kg szal bő lenne ez is akkor nekem S-es vagy 46 lenne a legtutibb még jó hogy "gyorskezű" nevezetű kolléga leirta nekem a méretek közötti öszefüggéseket THX neki amugy 2 oldallal viszáb megtalálod.
meg istenigazából ha méretem is lenne a tied én a fekete -fehér -szürke szinnél maradnék. pontosan ugyanoylan kellene csak kisebben amilyen most van.
Te hány cm/kg vagy? Tényleg béna ez a rendszer, hogy az egyikben számozás van, a másikban betű... Az enyém M-es, de piros, ilyen érdekelne? 178 cm/65 kg-val pont jó (volt).
Legrágott csont, de egy kis közvél kutatás... aki használ "Alpine MotoSafe – Szűrős füldugó motorosoknak" légyszi irja le véleményét! Az is érdekel hogy egyálltalán hányan használják, és leginkább a negativ véleményekre vagyok kiváncsi! Pozitivat már olvastam bőven! Köszi!
és bocs ha off
Karácsonyi ajándéknak is kiváló!
Istvan ha befizetsz valamit legkozelebb ird oda hogy mire..... kossz egyebkent a sisakod az ARAI Corsair V Hopkins Monster Helmet megerkezett Bp-re
Sürgősen eladnám a képeken látható Fox 360 Tactic gatyámat,38-as méret,3x volt használva.16ezerért adom,szerintem ez nagyon-nagyon baráti ár érte.
nem tudok licitálni a kawás ingre a vaterán,mert nincs magyar telószámom és a rendszer nem küldi ki a szükséges kódot más országú számra
meg istenigazából ha méretem is lenne a tied én a fekete -fehér -szürke szinnél maradnék. pontosan ugyanoylan kellene csak kisebben amilyen most van.
http://www.vatera.hu/nemet_kiv...
Sok más holmi is van.
Karacsonyra az embernek / asszonynak , vagy csak ugy magadnak...
utolso darab Sidi Vertigo Corsa-k 62900-ert, vadonat uj, dobozban:
39 - fekete
43 - piros/antracit
44 - piros/antracit
44 - feher
Xl-es esőruhát tud valaki baráti áron?