Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most vettem. Majd kiderül, h milyen...
lemaradt!
Sziasztok!

Legrágott csont, de egy kis közvél kutatás... aki használ "Alpine MotoSafe – Szűrős füldugó motorosoknak" légyszi irja le véleményét! Az is érdekel hogy egyálltalán hányan használják, és leginkább a negativ véleményekre vagyok kiváncsi! Pozitivat már olvastam bőven! Köszi!

és bocs ha off
Eladóak, új, olcsó (4900 Ft), minőségi (Falcon Racing) térdkoptatók.

Karácsonyi ajándéknak is kiváló!
Ja, igaz. Van egy ilyen verzió is
Nem kell megadni a kártya számod. Arra mész, hogy házhoz szállításkor fizetsz, és akkor majd mikor kihozza a postás akkor fizetsz Ft-ban vagy Euroban. De lehet itthon csak Ft-ban lehet.
Szerintem meg kell adnod a kártyaszámod, mert másképpen nem tudják mire terhelni a fizetni valót. (Én tőlük még nem rendeltem igaz, de másnál még nem volt gondom ebből.)
Jo estet/ Jo reggelt!
Istvan ha befizetsz valamit legkozelebb ird oda hogy mire..... kossz egyebkent a sisakod az ARAI Corsair V Hopkins Monster Helmet megerkezett Bp-re
FC.Moto nál vki vásárolt e már,hogyan kell? mert bank kártyaszámot nem adnám meg! ? köszi
Hali!
Sürgősen eladnám a képeken látható Fox 360 Tactic gatyámat,38-as méret,3x volt használva.16ezerért adom,szerintem ez nagyon-nagyon baráti ár érte.
szia
nem tudok licitálni a kawás ingre a vaterán,mert nincs magyar telószámom és a rendszer nem küldi ki a szükséges kódot más országú számra
amugy nagyon érdekes téma ez a méret kérdés nem egységes még márkán belül sem itt a berik ugyanolyan ruha az egyiken számozás a másikon betű.
175cm 56kg szal bő lenne ez is akkor nekem S-es vagy 46 lenne a legtutibb még jó hogy "gyorskezű" nevezetű kolléga leirta nekem a méretek közötti öszefüggéseket THX neki amugy 2 oldallal viszáb megtalálod.
meg istenigazából ha méretem is lenne a tied én a fekete -fehér -szürke szinnél maradnék. pontosan ugyanoylan kellene csak kisebben amilyen most van.
L-es esőruha van az eladó holmijaim között, esetleg az is jó lehet, elég bő szabású!
Te hány cm/kg vagy? Tényleg béna ez a rendszer, hogy az egyikben számozás van, a másikban betű... Az enyém M-es, de piros, ilyen érdekelne? 178 cm/65 kg-val pont jó (volt).
Vadonatúj kivehető termobéléses protektoros dzseki aukcióban:
http://www.vatera.hu/nemet_kiv...

Sok más holmi is van.
50es méretű berik ruhámat cserélném kissebbre 48vagy 46os méretre az eladó cuccaim közt megtalálható a ruha képe, ugyanilyenre cserélném.
Köszi a tippet!
Köszi!
haliho,

Karacsonyra az embernek / asszonynak , vagy csak ugy magadnak...
utolso darab Sidi Vertigo Corsa-k 62900-ert, vadonat uj, dobozban:
39 - fekete
43 - piros/antracit
44 - piros/antracit
44 - feher
Munkaruházati bolt.
Urak!

Xl-es esőruhát tud valaki baráti áron?