nekem 777 samura van.Nagyon kényelmes még esőben sem párásodik jó a szellőzése viszont 130-felett nagyon ajánlatos bele egy füldugó.Szerintem az árát nagyon megéri.
Nekem is marushinom van és csak jót tudok róla mondani nem zajos dizájnos a kupak nagyon ahogy megláttam megtetszett 999nx em van és nincs összehasonlítási alapom de anno akciósan vettem és nem bántam meg mert minőségi sisakot kaptam a pénzemért.Nyilván van jobb kupak ennél de nem cserélném el még márkásabb sisakra se!
hello.
én motoroztam marushin 777 samuraval a fejemen honda shadow chopperen és semmi fütyülő zajt nem hallottam (tény, hogy a 100ezres schubert csendesebb volt - de a marushin legalább üvegszálas), úgy 110-ig mentem és minden ok volt. kényelem jó, látószög is...
Van az Araiban valami piros kioldó pöcök? Kérdezte egy srác akinek kellene, de én nem néztem meg belülről. Azt mondja azzal lehet leoldani a bélésről a külső héjat balesetkor.
Szia kővirág. Sztem nagyon jó ötlet, hogy meg akarod lepni vele, biztos nagyon örülne neki! Kérdés mennyit szánsz rá? Írd le és akkor tudunk írni pár tippet! A legjobb sportcsizmák olyan 60-70 ezertől indulnak, de lehet kifogni olcsóbban is. A leírt csizmák nagyon jók! Nézz körül az ebay.com-on, vagy fc-moto.de. A danger.hu-n is vannak most akciós Puma csizmák!
Sziasztok Fiúk!
A segítségeteket, illetve a véleményetek kérném! A férjemnek szeretnék venni karácsonyra egy gyorsasági motoros csizmát.Kérlek benneteket , adjatok nekem tanácsot. Mivel ez meglepi lenne természetesen felpróbáni nem tudja.Mi a véleményetek működne igy a dolog? Mely márkákat ajánljátok, aminek nem túl húzós az ára.Köszi: kővirág
Érdeklődöm, hogy van-e valakinek bármilyen tapasztalata a Dainese típusú nyakprotektorról? Illetve, hogy más gyártó csinál hasonló nyakvédőt?
atta916@freemail.hu
30 938 5629
Milyen fajta? Milyen állapotban? Én 185 cm vagyok és 85 kg rám jó lenne? Kössz Laci
Protektoringemet adom egy 10-esért.L-es méret.
Eladó rövid fazonú B-Star textil kabát S méretben. Fekete-narancs színben, kivehető CE protektorokkal, kivehető thermobéléssel, szűkíthető karkialakítással. Ár: 15.000
http://www.kepesmotor.hu/texti...
én motoroztam marushin 777 samuraval a fejemen honda shadow chopperen és semmi fütyülő zajt nem hallottam (tény, hogy a 100ezres schubert csendesebb volt - de a marushin legalább üvegszálas), úgy 110-ig mentem és minden ok volt. kényelem jó, látószög is...
http://www.webmotoros.hu/produ...
Nem tudnátok mondani valami jó boltot ahol 110 körül tudnék berik ruhát venni, vagy ahol nagy leárazások vannak.
Délutánra megnézem.
Van az Araiban valami piros kioldó pöcök? Kérdezte egy srác akinek kellene, de én nem néztem meg belülről. Azt mondja azzal lehet leoldani a bélésről a külső héjat balesetkor.
Kitöltöttem én is neked.
Alpinestars smx v Supertech Racing-et sokan dícsérik... nekem is smx van...imádom...Sidi Vertigo Corsa vagy Air ...esetleg Puma 1000
A segítségeteket, illetve a véleményetek kérném! A férjemnek szeretnék venni karácsonyra egy gyorsasági motoros csizmát.Kérlek benneteket , adjatok nekem tanácsot. Mivel ez meglepi lenne természetesen felpróbáni nem tudja.Mi a véleményetek működne igy a dolog? Mely márkákat ajánljátok, aminek nem túl húzós az ára.Köszi: kővirág
Sisak 13 ezer ft.
Lecipzárazható ENDURO nadrág 12 ezer ft.
Kulcscsontvédős protektoring 19500 ft.
RINO fém csatos cross csizma 25 ezer ft.
Ugyanitt olcsó alkatrészek, kiegészítők!
endurobolt@gmail.com