Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah és megköszönném ha valaki tud olyan helyet ahol tudok venni Sidihez koptatót.
köszönöm ;)

üdv
Hello

segítsetek plíííz mivel lehet a sidi csizma belsejét tisztítani van valami sufnis vagy spécis megoldás rá?
köszi a válaszokat üdv!
Köszi!
Hali

1 szezont használtam, szerintem nagyon jó, de a vizet nem nagyon szereli. Esőben motorozás után tiszta fekete tőle a kezem.
Emellett újból megvenném.

Attila
Jahh
Hát ez cakli-pakli 24 lett volna... Szóval már bánom erősen, hogy nem vettem meg gyorsan...
Általában ez így van.....nagyon ki kell fogni. Sajna a Kínaiak mostanában nem árulják, lehet tönkrement a gyár ahonnan kilopták USA-ból is 37-40 között mozog.
Hmm, köszi! Mondom, volt már ez rajtam, csak nem emlékszem milyen volt . Most nézelődök, mert jó lenne egy normális kesztyű jövőre. Találtam egyet olcsón az ebay-en, de azt már sajna elvitték, pedig ajándék lett volna annyiért...
Szia Pohi.
Dobtam egy mailt,reagálj légyszi.
Tökéletes kesztyű. Bár kicsit merev sportos, de nem zavaróan. A műanyag rész egyáltalán nem zavaró. Érdemes 1-el nagyobbat venni belőle tapasztalatom szerint. Az egyik legjobb kesztyű a piacon. Nem véletlenül hordja például ő is:
Jó cuccok
És a transzvesztiták?
Hi! Van valakinek esetleg 2007-es GP-Pro kesztyűje?
Valamikor én próbáltam már ilyet, csak nem emlékszem, hogy mennyire volt esetleg zavaró az a műanyag rész a csuklónál... Csak, hogy nem nyom-e esetleg vezetés közben pl., vagy ilyenek?
Konkrétan ez:
Ha ez is jó akkor természetesen megoldható a dolog, de ő s800R-t írt ami drágább valamiért. Ha s800 is jó akkor természetesen hajrá megoldom ha kell
Próbál(ok)tam segíteni.
Te nem tudod neki megszerezni a Helmetcity-től?
Felszokták pakolni némely cuccukat az ebay-re is!
Szállítanak magyarországra, kb. 9.000.- Ft.
van egy ilyenem eladó.
oké akkor emailen...
Szia!
Azért adom el, mert eladó ....8 db-ot "kaptam" és már csak ez az egy maradt...
(illetve még egy cordura-bőr nadrág)

Úgy értem, nem az enyém volt, vagy ilyesmi, ha erre gondolsz.
Én kékre szavazok, nem a piros a színem.
Ha gondolod, privátban megbeszélhetjük a részleteket.
excatx@freemail.hu
Üdv!
Ezek csak sima s800-asok.....bár a különbséget én nem tudom, de neki s800R kellene...
szia!miért adod el?kacsintgatok a ruha felé...
50000
70/7035193
M-es
sajnos nem sokat használtam hibátlan!
köszi, ez tök jó csak h szerzem meg onnan?
Sziasztok!
Eladó TELJESEN ÚJ kétrészes 54-es Dainese bőrruhám. Emberen még nem volt,szét sem cipzároztam még. Gyönyörű szép. Összes gyári papírjával,garanciajegyével eladó. Új ára 310e Ft volt.
Ára: 108 000 HUF
Sziasztok,
eladó, egy "szűzúj", piros-fehér-fekete, egyrészes kengurubőr, Arlen Ness bőrkombi, 50-es méretben.
Ár: 110.000 HUF
Érdeklődni at excatx@freemail.hu