Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dainese bőrruhát keresek, olcsóbb megoldást tudtok mint a bolti 200E?
egy értelmes ember! akinek mondom ált. az a reakció rá, h ugyammá, felnyomom a zenét oszt nincs többé zaj. az meg még közvetlenebbül jut a fülbe, nagyobb dB-en terjeszd az igét! lenne meglepődés egy audiogram-os hallásvizsgálaton
(aki nem akarja "meghallani" a jótanácsot, azon úgysem tudsz segíteni. egy ideig mondja az embör fia, aztán úgyis megunja )
Azért próbáld ki az én módszeremet is. Nekem a fehér részek néztek ki nagyon gányúl. Fogtan egy vödör melegvizet, mosóport bele, fogkefe, és dörzsölés. Kb 10 perc után elkezdett fehéredni az adott rész amit sikamikáztam. Ha nagyon nem megy akkor:
http://bortisztitas.com/index....
http://www.ka
tayunga.hu/
külön ilyen cikkben nem, de a "sorok között most is sok helyen el van rejtve" a sok hasznos infó. A füldugót is próbálom erőltetni az emberekre, merta legszarabb sisak is schubert lesz tőle, és nagyon nem mindegy az utazási élmény szempontjából. Főleg pályázás alatt gyilkolod szét a füleket, az felér egy techno partyval... mellesleg azt vettem észre, hogy füldugóval jobban merem neki kenni és kevésbé érzek szánalmat a technika iránt.
De nem kötelező 8 ezres Motosafe fülest venni, a mezei, olcsójános is jó, csak az letompít mindent. A fül védelme szempontjából nem para, sőt, csak legyetek figyelmesebbek!

(a másik, hogy az ember különleges állatfajta, és sokakkal nagyon nehéz jót tenni... néha úgy érzem tök felesleges a szájtépés, mert kevés a foganatja... aztán van, hogy kevésbé fáraszt a szélmalomharc. )
Amíg túl tudod kiabálni a fülemben lévő állandó sípolást addig szóba állok veled! Köszönöm HJC IS-16, az elmúlt 18000km alatt érezhetően sokat süketültem középtartományban.
bezony. pláne ahogy öregszik az ember, eleve romlik visszafordíthatatlanul. nekem hobbim a hangtechnika, és a sok fejhallgatózás után rá se merek nézni az audiogramra kiváncsi vagyok, asszem jövőre, tudom mi lesz új csizma helyett ilyesmi kis felhívó cikkben nem gondolkodtatok?
Kellene bukó,kesztyű,kétrészes ruha(bőr)Légyszi szoljatok ha tudtok valamit.
Sziasztok.Kinek milyen tapasztalata van a csizmákról?Protektoros túracsizmára lenne szükségem megfizethető áron.
Szerintem lehet venni olyat is nem 8000.- ft-ért ami csak bizonyos tartományban szűr.
Van egy skeet-lövő barátom aki a múltkor említette hogy füldugót használt,de nem volt tuti mert hallotta a nézőket ahogy beszéltek,szerintem az is valami tartományt szűr...
és jol benne marad a fületekbe? Mert nekem olyan béna a fülem h minden kiesik belöle! De a jobb fülemre már kezdek én is süketülni!
több hónapja használom és baromi jó cucc... nekem megér ennyit a hallásom... elég szar lehet süketen élni, és a szélzaj, a kipufogó és a pályázás odaver a fülnek rendesen... bár, mindenkinek más fontos...
amúgy hihetetlen, hogy eltünteti a szélzajt, míg mást egész jól hallani...
biztos az is jó, de épp azért jó ez sztem, mert csak bizonyos frekvenciatartományt szűr meg, a forgalmat meg a többi "jó" zajt meg hallod. szoktam simával aludni, de akkor k-vára nem hallok semmit... közlekedve gáz lehet.
iPod a zsebbe füles a fülbe, oszt AC/DC fullon.
Én sima füldugót használok régóta,nagyon jó turázásra
Ez kicsit drága
Köszi a kedvességed! Ezt inkább későbre hagynám
nem tudtam, hova tegyem. én már sajna tapasztalom hiányának következményeit. nem olcsó, de hallásunkért sztem megéri. nem reklám, és semmi érdekeltségem nincs benne, csak hasznos.
MotoSafe füldugó
ECETESOLLÓ
Köszönöm Srácok! De ez rajtam már nem segít A bogarakat leszedi, de világos (sárga, világoskék) a színe és beleevődött a retek és nem szedi ki semmi. Ezért kell valami szakszerű segítség, bár az árát inkább másra költeném
Ha a lustaság fájna, akkor ott fetrengene az udvaron .kaphat olyan bőrbetegséget, hogy letisztelegnek neki a bőrgyógyászaton.
bőrgatyák
ismerőst kérdeztem hogy tisztítja:
-kiteszem a teraszra lógni
és ha beleizzadtál?
és ha már van szaga?
és ha már rettenet büdös retkes zsíros stb?
aztán feladtam........
Jó találmány ! Én is halasztottam, mert gyalázat volt ahogy kinézett, tele bogármaradvánnyal, de nagyon gyorsan ment vele.
Érdekes mióta kölkeim vannak én is ezt a popsi törlős moccert használom. Mindent visz, ás ápol.
Veszel babapopsi törlő,- impregnált törlőkendőt,-amivel nem régen a segged pucolták, és azzal gyönyörűen meglehet tisztítani. Két hete csináltam. a kendő csomag 370 Ft volt, nyolcat használtam el belőle, és lejött minden. Nyár végén bele szaladtam, valami bogárrajba, (A bele csak úgy lobogott a plexin,) és tökéletesen leszedte. Ha meg lusta vagy akkor vidd el Szőrme, és Bőrdíszműveshez.