na kösz a választ de már kimostam... szégyellem magam, h igy elraktama sisakot... az izzatság elkezdett benne erjedni...
na de kimostam, a viz tiszta mocsok volt, de mosmár tiszta, friss üde az egész belseje. nem szedtem le a huzatot, mindenestül mostam mosoporos vizben, majd kiöblitettem tiszta vizzel és öblitős vizben ázott kb 5percet... most makulat!
kösz, h fölhoztátok ezta témát mert asszem tavasszal kellemetlen meglepetesben lett volna reszem!
Ha értelmes igényes a sisak kidolgozás, arcpárnát kiveszed, egy huzásra leveszed rola a huzatot, én az alatta lévő szivacsot bő vizes rongyal szivaccsal áttörlöm, a huzatot, pedig rövid ideig áztatva folyékony mososzerrel kimosom kagylóba, ugyanigy a fej tarkó 'párnával' ami végülis is nem huzatos. Ennyi meg egy babmi.... ha ratyi a sisak mint az AGVm, akkor minden illesztési pont le fog rola törni, szoval csak csinnyán, ami nem jön azt pájszerral!
Én a mosdókagylóba szoktam mosni, mosószerrel, aztán meg öblitővel. De ha sürgős volt a motorzás, akkor nem csak kicsavartam, hanem beraktam a mosógépbe, hogy centrifugázza ki, ha belerakod dobj még mellé egy törölközőt is, h ne karcolja meg a dobot meg hasonló
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata bukósisak belső bélésének a tisztításában? Mosógépbe be lehet küldeni kímélő programmal, vagy inkább kézzel mossam ki? Nekem speciel HJC IS-16-osom van.
Eladnám Alpinestars kétrészes bőrruhámat. Jó állapotú, nem estem benne.
Olyan mint a képen, de az enyém nem térdkoptatós.
Irányára 60e Ft, vagy Xbox360 csere érdekel!
Sziasztok!
Jó állapotban lévő sport túra trace csizma eladó
20.000 pénz,de megalkudunk.
Van nyereg táska is illetve 48 liters nonfangó doboz konzollal.
Ha valakit érdekel valamelyik jelezze.
sziasztok, eladom a Spool kabátomat, újszerű állapotban van, cordura anyag, kivehető thermobéléssel, XL-es méret, könyök- és vállprotektoros, puha hátprotektoros
ilyet hol és mennyiért lehet venni?
Progrip 3000 fényre sötétedő páramentes(?) sisakfóliával kapcsolatban van valakinek valamiféle tapasztalata?
Megéri az árát?
spidi kesztyűt dudsz szerványolni?
na de kimostam, a viz tiszta mocsok volt, de mosmár tiszta, friss üde az egész belseje. nem szedtem le a huzatot, mindenestül mostam mosoporos vizben, majd kiöblitettem tiszta vizzel és öblitős vizben ázott kb 5percet... most makulat!
kösz, h fölhoztátok ezta témát mert asszem tavasszal kellemetlen meglepetesben lett volna reszem!
Van valakinek tapasztalata bukósisak belső bélésének a tisztításában? Mosógépbe be lehet küldeni kímélő programmal, vagy inkább kézzel mossam ki? Nekem speciel HJC IS-16-osom van.
Köszi!
Eladnám Alpinestars kétrészes bőrruhámat. Jó állapotú, nem estem benne.
Olyan mint a képen, de az enyém nem térdkoptatós.
Irányára 60e Ft, vagy Xbox360 csere érdekel!
A méret: 48-as kabát, 52-es a nadrág.
Jó állapotban lévő sport túra trace csizma eladó
20.000 pénz,de megalkudunk.
Van nyereg táska is illetve 48 liters nonfangó doboz konzollal.
Ha valakit érdekel valamelyik jelezze.
Ilyen protektrot próbált már valaki? Mennyire véd?
http://www.kepesmotor.hu/prote...
20.000-et kérek érte
Elérhetőségem 0620-9803-309 budapesti vagyok
boruzs.laci@freemail.hu