Szevasztok,
Nem tud valaki egy ügyes bőrdíszművest Székesfehérvár környékén, aki be tudna varrni váll-könyök, illetve gerincprotektort egy motoros bőrdzsekibe?
Előre is köszi
Köszönöm az infót!
Voltam megnézni, és összehasonlítottam egy Berik kesztyűvel... azért volt különbség . Végül is nem vettem meg a Mugent mert csak gyerek méret volt.
Olvastam ilyet én is, de egy barátomnak volt a motoroázisból vásárolt Arai RX-7 Matsudo cobra sisakja M méretben, rendeltem japánból tavaly tavasszal GP-t....itthon még nem is volt........felpróbáltam és semmi különbséget nem éreztem. Szóval nem mondom, hogy nem igaz, csak azt, hogy eddig még senki nem panaszkodott a japó sisakokra
Randy-ből s-ben van kék meg szürke raktáron, de találtam most egy általam nem látottat, ami mégszebb....legalább is nekem nagyon tetszik...kicsit transformerses.....íme:
Pohi!
Te,ez vicc? A pnlock az meg a visierben van? Tehát ha
veszek egyet akkor ugyanaz?
Méretben nincs különbség? A japo s az ua.mint a német s?
Hallottam olyat,hogy a héj más(japo kerek fej,német kocka?)
Akkor ez hülyeség?
Nem tud valaki egy ügyes bőrdíszművest Székesfehérvár környékén, aki be tudna varrni váll-könyök, illetve gerincprotektort egy motoros bőrdzsekibe?
Előre is köszi
van egy eladó jó állapotú túracsizmám a bokavédőnél van egy kis hiba de ennyi ;) csekkoljátok 17 et kérek érte!44 es
pesten átvehető!
Voltam megnézni, és összehasonlítottam egy Berik kesztyűvel... azért volt különbség . Végül is nem vettem meg a Mugent mert csak gyerek méret volt.
sok sikert!
Ez a típus(igaz piros-feketében)2 hónap alatt kilyukadt az ujjainál!
Kicseréltettem egy Arlen Ness-re,igaz 5000-el drágább de hidd el megéri!
tag .Az én mailem az adatlapomom van,ha irnál egy tel.számot,
felhivnálak!
ARAI.de-én sem találtam ezeket a mintákat
A 136,az kb 500 euro, az nekem nagyon jo lenne
Te,ez vicc? A pnlock az meg a visierben van? Tehát ha
veszek egyet akkor ugyanaz?
Méretben nincs különbség? A japo s az ua.mint a német s?
Hallottam olyat,hogy a héj más(japo kerek fej,német kocka?)
Akkor ez hülyeség?
Shark Evoline Absolute sisakot tudsz szerezni ?