Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérdőív pipálva
Kitöltve!
Kitöltve! Hogy állsz?
Kitöltve.
Eladó egy telejesn új Parrot minikit slim,ultravékony,hordozható bluetooth telefonkihangosító,összes gyári tartozékkal,dobozában!Bolti ár alatt.Cserélhető is bukóra,bőrdzsekire,csizmára,egyéb motoros felszerelésre.Új termék előnyben!Ár: 19900ft
Itt egy link bővebb infóval és árakkal:
http://www.powertuning.hu/237-...

Érde:06
:20:6182132
Hello skacok van egy eladó jó állapotú túracsizmám a bokavédőnél van egy kis hiba de ennyi ;) csekkoljátok 17 et kérek érte!
pohi!xr1000-t mennyiért tudsz?
Én is kitöltöttem
Szeva!
Akarok uj bukot,egyelöre az árakkal barátkozom .Az rx-7 gp
s-ben kellene,a Randy replicabol .
Megirnád,ide vagy privátba,mennyi lenne nálad(euroban),és
mennyi ideig tartana az akcio? Ja,és ez ami,vagy europai,bár
nem tudom van-e különbség .
Köszi, csako
hungarocell nincs beleragasztva, a hátsó felénél kell kibuktatni
de visszafelé teszed és csak egy kicsit is ferdén áll befeszül úgy hogy csak jó pár miatyánk után jön ki
szóval nem egyszerű
nekem mióta szétkaptam nyikorog..... épp szombaton vettem észre
szerintem ne vedd ki, télen mosd ki aztán megszárad mire kell
Ja és az és bukómba "made in indonesia" matrica van.
Úgy tudom hogy a LASER megvette az AGV-t lehet hogy azért?
ini azt még megmondhatnád hogy a középső hungarocelt lefele vagy fölfele húzzam ki és hogy az bele van e ragasztva.
ha az is be van ragasztva akkor inkább nem veszem ki mert lehet hogy nemtudom visszatenni.
az arcpárnákat kivettem úgy ahogy montad, már száradnak.
Kitöltve És RX-7 GP-t a Jóisten nem ad...megjegyezném....de tudod hol keresd...nálam ...jó áron
Hali!
Ha valakit érdekelne egy Fox gatyó(párszor használt) és egy protektoring,az jelezze.
Helló! Debrecenben hol tudnék venni AGV K3 Basic-ot? Mert a Yamaha-Máthéban szerintem nincsen, mert az oldalán nem találom.
új vemar m-es eladó
eladó új alpinestars női csizma 37-es
agv k3 hoz jó a plexi? és mi pénz?
Megvolt
Kitöltve.
Na ezaz, hogy ott nincs mégse gomb... Csak megerősíteni lehet a fizetést. Még a bay-en, meg a paypalon is kiírja viszont fontos infónak, hogy az eladó ehhez az áruhoz azonnali fizetést kér. Gondolom akkor emiatt lehet az egész...
Ha valakit érdekel:SHOEI AKCIÓ AZ IMETBEN.
Rámész hogy fizeted, elvisz a paypal-ra és ott nyomsz egy mégse gombot. És utána ha visszamész az ebay-re, ott annak kéne lennie hogy megnyerted, és még nincs fizetve. Nekem így megy...
Hali Row!

Én is kitöltöttem a kérdőívedet, felötlött bennem a kérdés, hogy az 5 és 6 számú pontnál megfelelően tudod-e majd a válaszokat értékelni. Ugyebár van egy alap beállítás, ami pl. "rendszeresen visszajárok a kereskedésbe", ami megtévesztő lehet, ha az ember csak kényszerből hagyta azon, mert amúgy magánembertől vette a mondjuk a gépet. Viszont aki tényleg arra voksolna a valóságnak megfelelően, azt ki tudod-e szűrni? Megnéztem még egyszer az ívet, hátha van valami visszacsatolási pont, ami alapján ki tudod ezt küszöbölni, de nem találtam erre megfelelő gyógyírt (a 3. kérdéssel lehetett volna ezt megoldani esetleg, ha máshogy fogalmazod meg és jobban konkretizálod)

Ha véletlen ez nem jutott volna eszedbe, remélem tudtam vele segíteni egy picit (akár későbbi módosítás a kérdőívben, akár a szűrés megoldásán agyalással). Ha van rejtett megoldásod rá a jelen formába ágyazva, arra meg kíváncsi lennék. Lehet nekem se lenne hülyeség motoros témából GTK-s szakdogát írni :)

Sok sikert a szakdolgozathoz és az államvizsgához, remélem jobban fogsz brillírozni, mint a Liverpool.
kiveszed az arcpárnákat, ne a középső műanyag felől próbálkozz
majd kiveszed hátul a nyak biszbaszt hátul (ragaszva van)
aztán kis türelemmel kijön hungarocelestül
de elég szar kiszedni, vissza meg extraszar
áztasd be vízbe folyékony szappannal kenegesd aztán bőszen zuhanyoztasd
utánna tömködj bele törölközőt az felszívja a nagyja vizet, utánna a radiátoron 1 hét alatt csontszáraz