Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz hogy szólsz , de nekem Xl-es kell szerencsére . Egyébként tudsz róla valamit ? Strapabíró példány ?
Szia! Hol találtad az akciót?
ha superzone ba nézted és akarsz venni akkor tegyél le róla mert múlthéten voltam ott és csak xs meg xl van nekik de lehet h jók ezek neekd
Asszondod nem jó ? 20000 ill. 25000 Ft az eredeti ára . Most ÁKCIJÓS!
Nekem nem kő! Vegyé valami rendeset mer kakucson kopik hama!
Kéne mi ? 8000 Ft sztem nem rossz ár !
Mennyié adnak ilyet?
ööö... izé... most csatoltam
Hy!

Segítséget szeretnék kérni. Valakinek van tapasztalata a mugen kesztyűkről . Csatoltam képeket is.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Motorline!
Ott kezd a keresést,ott van minden...
hmm köszi ez jobban hangzik mint a popsitörlő és a belsejének nem lesz baja tőle nyilván .
köszike ;)
Én a helyedben beáztatnám mosóporos cuccba, picit kézzel megnyomkod a belseje, és utána lehet öblítőzni is. Aztán a radiátoron kb 2 nap alatt megszárad...
Eladó PREXPORT TEKNO-1000 protektoros motoros túra csizma (45-ös) Eredeti dobozában, teljesen új állapotban.
Ára: 27.000 Ft (új ára 42e Ft)

Bering TX05 nyári motoros kesztyű (fekete szín)
Hálós nyári kesztyu, borrel megerosítve, protektorral
Megerosített tenyérrész, csúszásgátló bevonattal
Méret: 10
Ára: 15.000Ft (új ára 20e Ft)

Lengyel Péter
plengyel@freemail.hu
06-30-3365572
Budapest XIV.ker.
uhhh aaz komolyságos :)
köszi kiprób :)
Popsi törlö, otthon a kakaó foltot kiszedte a bútor kárpitból. Bukóba is jó, ha nincs idő kimosni.
Köszi de én a a csimma belsejére gondoltam azt hogy lehet tisztítani?Arra mit mondasz :) daisy mosogató vagy hyper dol :)
Kb. 500-800 ft 1 csomag egész évre elég.
Tök komoly, két kölköm van, volt alkalmam kipróbálni.
A bőrszerkóm 2éves mintha új lenne.
ez most komoly vagy tréfa répát kajiztál?:)
Vesze gyerek popsi törlőt tesco-ba oszt azza ki türügeted, bőr rucit is ezzel törlöm, ápol és tisztít.
Használtan vettem és a belseje koszos ez tiszta erről nem tehetek sajnos. És valami kellene amivel kitisztíthatom csak van rá valami mód?
üdv és kösz
Mit értesz azon,hogy tisztítani? A csizmába tiszta zoknit kell húzni.A gyógyszertárban vegyél -digifungin hintőport- és mielőtt felveszed szórd be a belsejét, és nem lesz büdös.
Kösz a tippet ,)
A motorline forgalmazza itthon, próbáld ott. Ha nem megy, akkor esetleg a full-gas-ban.
itt a kép róla hátha segít ha valaki tud pontosat mondani.
üdv mindenkinek!