Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan 70-80 ig kellene valami
a huszonezrekkel nem tudok versenyezni. kénytelen vagyok jelentős engedményt adni. csak xl van piros és kékben.
Igen,néztem apróban,de ha jólemlékszem a Tiéd az 40pénz.
én drágább vagyok, de pesten van a kesztyű. emailom az adatlapomon, ha érdekel a kesztyű
Köszi,elsiklottam felette,nézem :)
Nála most csak fekete-fehér van, de nézd meg a többit, hátha van valakinél olyan szín is olcsón. ebay.co.uk
SZia,ha lehetséges még akkor engem érdekelne esetleg más színben(piros,kék)Köszi,üdv.
ebay
fcmoto.de
Sziasztok!
tudja esetleg vki hogy a Pardin kivül hol lehet venni még Alpinestars supertech csizmát? Ma voltam náluk és kivan hallva teljessen alig van pár csizma méretbe 44 meg 40-es volt!
Vki tudna esetleg segíteni azt megköszönném!
köszi előre is
UK ebay. Nem nehéz megtalálni, ez az egyetlen ami ilyen olcsó, 68Ł, még elvileg van neki 7db (ezek XL-esek, az enyém is az). Hétfőn rendeltem, csütörtökön már a kezemben volt!
Na igen.....a kérdés lemaradt.....hol kerül ennyibe?
120-ért X-spirit?
Jó vétel
Méhviaszt.
Ha már itt vagyok, akkor egy kicsit dicsekszem, hogy mire tettem tegnap szert Van még egy pár darab ott ahol vettem, ha valakit esetleg érdekel, szerintem ennyiért igencsak megéri(24e)!
Én speciel színtelen (Briston) méhviaszt. Nekem kis tégely van(50ml), de ez is elég lesz még vagy 5 évig, pedig már 3x teljesen átkentem a ruhám.
Szappanos vizes tisztítás után csak fel kell rá kenni, és hagyni egy pár napig h beszívja rendesen. A lényeg h lehetőleg színtelen legyen, vagy a bőrrel megegyező színű. De ha nem színtelen, akkor figyelni kell, ha esetleg más színű részre mégis rámegy, akkor azt le kell szedni, mert megfogja.
A fehér részekre meg vettem nemrég fehér kiwi edzőcipő felújítót. Jó koszos volt már a fehér része ahol a csizmával érintkezik a ruha, de nagyon szépen kiszedett minden koszt.
Bocs, hogy énis off-olok
de én is épp a szakdogám irom, amihez kérdőivet készítettem, ajánlom neked ezt az oldalt: www.kerdoivem.hu. illetve, pár alapvető hiba: a kérdőived nem ad vissza valós eredményt azoknál a kérdéseknél, hogy pl: Amennyiben kereskedésben vásárolta motorját.... én nem ott vettem a motorom, így erre a kérdésre nem is kellene válaszoljak. de kihagyni se tudom. tehát "hazudnom" kell... de amugy próbáld ki az oldalt amit ajánlottam. excellbe teszi eredményt. nálunk nagyon sokan használják.
És akkor kicsit énis... , bár nem motoros téma, de érdekes:
http://www.kerdoivem.hu/kerdoi...
köszi a kitöltőknek
Szevasztok
Eladó 42-es Forma MX Terrain cross csizma, teljesen új, egyszer sem volt használva. Universalmotornál vettem kb. 3 hete 26900ft-ér. 24E-ért tovább adnám mert úgy alakultak a dolgok, hogy nem lesz rá szükségem.
Ez is jó,én is használtam!
Viszont mostanában bőrolajat veszek,az gazdaságosabb...
Csaooo

Borruhara milyen apolot hasznaltok? Mar lemostam minden, csak be kene kenni vmivel nehogy elkezdjen repedezni nekem...
Hali!
Hát igen,kicsi lenne.Max 195 centi,és 85 kiló.
Keresek csakis új piros fekete fényezésű shoei bukót, jóárasítva!Várom az ajánlatokat! Sürgős!
hale! ez az L-es mekkora embörre jó? 100kg/187cm necces nem?