Ő csak a hátsó ülés élvezi, utcán nem engedném neki hogy motorozzon, sajna nap mint nap látom mi megy az utakon..Inkább maradjon az autó "biztonságában" meg mögöttem
Neki is icon bukója van, Ő is szereti, pont a mostani bukófajtádat akartam neki anno venni de nem volt méret Úgyhogy maradt a sárkányos
Köszi a tanácsokat! Megkérdezem Pohit tud-e segíteni. Jelenleg is icon bukóm van és nagyon megvagyok elégedve vele. Nem sokat láttam belőle még az utakon.
Icon bukosisakot keresek,de sajnos Magyarországon sehol sem találtam boltot amelyik árulná Tudnátok segíteni,hogy hol vagy hogyan lehetne megvennem ezt a bukót?Előre is köszi a segítséget!
Légzsákos motoros kabát bevezetése a piacra. Gondolhatod mit szólt a tanár... Meg is húzott a tetű. Azt most álltam neki kicsit átpingálni, hogy a 2est elérjem. De rühellem.........
Szia!
Igen, olyat is forgalmazunk itt meg tudod nézni milyenek is. www.roleff.de
Ha bármi kérdésed van hívjál nyugodtan.
Varges Motor Kft.
Székesfehérvár Budai út 376
22/312-737
30/612-8980
megválnék HJC FG-14 típusú sisakomtől. ! 4 ! hónapot használtam (~3000km). szinte új, pénzre most nagyobb szükségem van, azért adom el!
nincs semmi baja, SOHA nem ejtettem le, nincs rajta semmilyen karc, sisakzsákkal, kiskönyvel, pótcsavarokkal, eredeti (víztiszta, 0km) plexivel + sőtétített:
Neki is icon bukója van, Ő is szereti, pont a mostani bukófajtádat akartam neki anno venni de nem volt méret Úgyhogy maradt a sárkányos