Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ajánlom ,olvastam róla hogy ez jó. ennyi
Egy szezont lenyomtam benne, az elején valóban nagyon merev volt ,de idővel betört. Nagyon masszív jól bírja a strapát, viszont a nagyon eerős bokavédelem miatt (ami műanyag) igen nehéz, súlyos. Meg lehet szokni. Nekem bevált, nagyon szeretem, és nagyobb benne a biztonságérzetem, nagyon jó a boka és sípcsont védelem. Az előző nekem sidi volt, valóban sokkal könnyebb, kényelmesebb, de szerintem nem is nyújt akkora védelmet. De ezek csak magánvélemények.
Én mikor a Puma-t próbáltam, levételkor az eladónak kellett lerángatnia rólam, szó szerint... Nem rossz csizma az sem jahh, de nekem sem jött be, tényleg teljesen síbakancs feeling van benne, legalábbis nekem. Lehet ha kitágul egy kicsit és még megszokod jobb, de nekem nem tetszett. Én is Vertigo Corsat használok(airt), de nagyon imádom. Szerintem jobb mint a Puma, kénylemesebb, és jobban is néz ki.
A Puma nagyon kényelmes, de inkább síbakancsos érzetű szerintem. Sokkal darabosabban lehet benne járni, mint mondjuk a Vertigo Corsában. De jobban ki van bélelve, kényelmesebb talán a motoron ülve. Nekem a Sidi nagyon bejött, és is túrázni használom és sétálni is lehet benne!
Hali!
látom egri vagy!ujonann tudsz szerezni?vagy csak ezt ajánlod?
valakii Puma 1000 V2 versenycsizmáról tud valamit mondani tapasztalat iolyesmi eddig sidim volt ezt most kipróbálnám de nem tudom mennyira gázos kényelmetlen stb praktikus -e egyáltalán ...pályázni nem szoktam menni max túrázom....
Nekem egy vr-2 es KBC van, csak jókat tudok róla mondani.
Elado 1 shoei raid ii vogue tc-7 xs méret 1 szer használt karcmentes állapot 65000 ft
Élőben taperoltam mind a Shoei mind a Scorpion bukókat..
áhh nem is tudom mi legyen.. A Superzone-ban a fent említett sisakokra 10% kedvezmény van, viszont aki beéri vagy jó neki a KBC is.. az most 50%-al olcsóbban veheti meg! A 60e-res legdrágább KBC is csak 30e ! és van mindenféle méret, talán a kisebbekből több köszi a válaszokat, üdv
Köszi.
Cölöp Művek Cegléd....gugli és meg is van a cím...
Sziasztok!

Segítsetek, légyszi, hogy színes bőrruhát hol tudják, vállalják kitisztítani. ( a Ruhaklinikán nem vállalták:( )
Köszönöm szépen!
szia!

nekem es paromnak is torque out van, imadjuk. elotte vertigo corsam volt. az jobban szellozott es feltunobben nezett ki, ez sport-tura szvsz, de kegyetlen jo. tobb oran keresztul valo viseles utan is kenyelmes, jol ved es jol is nez ki. az 'in' verzional tepozar van az elejen, mert arra ra kell huzni kivulrol a nadragot es ott tartja.
Hello!

Én lehet hogy a Scorpion Rpm Speed-t választanám.
Van belőle piros-fekete kombinációba is...
A Superzone-ban szerintem most kedvezmény is van rá ( talán 20% vagy több)... De végülis ebben az árkategóriában nem nagyon lehet mellé nyúlni a választással, úgyhogy a többi is király.
ARAI RX7XX S-méretben eladó!
Használt karc ütés mentes!
Ajánlatokat e-mail en várok!
valaki nemtud köridőmérőt eladót?
Shoei xr-1000
Hello!

Segítségetek szeretném kérni.. Tervezem egy új komolyabb bukó vásárlását, de nem igazán tudok döntésre jutni.. olyan 80 e huf körüli összegre gondoltam.. Shoei Raid II ? Vagy XR-1000? X-lite? vagy egy Shark? Scorpion Exo 1000? A lényeg az, hogy vigyázva kitartson egy darabig, ne legyen zajos (!) és bordós árnyalattal rendelkezzen.. várom az ötleteket.. köszi
Szasztok!
van egy Prexport sporttura csizmam jo allapotban 11,000-ert ha valakit erdekel

UDv.
Méé lejárt a régid homologizációja? Hmm?
Üdv Urak!

A dainese torque csizmáról van valakinek véleménye,tapasztalata?
Csakis SHARK. Nekem eddig ez volt,nem is lesz más.
A sor felülről:
RSR2, RSX, RSI, RSF3, RSF2, RSF, S széria...

Nekem RSX és RSF2 volt,ez alá nem mennék, az S széria elég alap, bár szép festésük van. De az semmitől sem véd.
És mivel 2010re megszűnik az RSX, nekem most RSR2 lesz...
Elérhető áron futnak a Shark sisakok.
Melyik a prémium kategória?
Jó formájú, festésű sisakok,minőségre is jók?