Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
sisakot szeretnék venni és találtam egyet ami nem tűnik rosznak.
KATRINA márkája csak egy a baj h egyáltalán nem hallotam róla semmit.Ha valakinek van valamilyen tapasztalata akkor legyenszíves megsosztani velem.
Előre is köszönöm
Jó estét!

Bőrdzsekit szeretnék venni, lehetőleg olcsót. Szerintetek milyet érdemes? Volt a shoxnál akcióban, de gondolkodom akár használtban is... Szerintetek?
. .
RSr2 nagyon jó nagyon könnyű, hangos, csúcs verseny sisak ennyi
Sisakot szeretnék venni. Az elsőszámú kiszemelt a Shark RSR2. De tetszik még a Shoei XR-1000, meg 1100is. Van valakinek véleménye valamelyikről vagy tapasztalata? XR1000ből nagyon sok van, rossz nem lehet, de sztem egyik sincs a Shark szintjén védelem szempontjából...
Nekem a kétrészesem egy suomy batman 52es, kicsit feszül ,de pont fasza. Beriket- Arlennest is próbáltam ,de rajtam főleg a gyatyája tök paslán állt.
Egyrészesből M-techet nézegetek, asszem az marad végül.
Am minden gyártó csinál közép, meg felsőkategóriás cuccokat, van miből válogatni.
berik a superzone-nál..
Melyik kétrészesek olyan jófélék még? A Suomy tetszik de azonkívül van még valamilyen faszaféle?
A parillánál suomy és prexport van, a motorline meg télleg elég húzós árban, egyedül talán a robeszalkatrészek, amit érdemes nálluk venni.
Bocs,a motrline-nál spidi van..
A parillánál van egy fajta talán..A motorline-nál van nyíregyen nagyobb választék de árban odabaszós az biztos..
Debibe nem is emlékszem ,h árulnának Spyke-t.
Arra lennék kíváncsi, hogy melyikbe tudnék venni kétrészes Spyke Cybert, mert mondjuk a Karasna szerintem nagyon szar mert méregdrága minden, de amilyen én akarok az meg nincsen, legalábbis az oldalukon nincs.
CYYA09-es számű kesztyű, élőben sokkal szebb...szóval ajánlom.
link

Hátha így sikerül....kesztyű-Kangaroo feliratnál meglátni...
http://parilla.hu/images/cyya0..." target="_blank">link
Az első kesztyűm ilyen volt, még annó 25.000-ért vettem, most sajna 35.000 Ft az ára a www.parilla.hu oldalon:

http://parilla.hu/images/cyya0..." target="_blank">link

Nagyon-nagyon puha és kényelmes kengurúbőr kesztyű. Az ujjak között perforált. Zárt újaknál nem szellőzik nagyon, de ha kicsit melegebb a helyzet akkor csak szétnyitod az újad és pár másodperc alatt áthül az egész kezed és máris nem izzad. Nagyon jó tilajdonsága még a kesztyűnek, hogy a tenyér résznél is van kevláros protektor ami eleséskor nagyon sokat fog, tapasztaltam 2x is.
Szerintem nincs gond a külső varrással. Kényelmesebb, mert nem az ujjad nyomja. Az alpinestars legjobb verseny kesztyűi is külső varrásúak, nem hinném, hogy amatőr megoldás lenne. Ha kesztyűt veszel azt tanácsolom csak olyat vegyél ami kényelmes, jól szellőzik, tehát perforált, mert jóidőben használod leginkább (persze nekem több kesztyűm van és érdemes mindenkinek többet tartani, más van utcára, más versenyre, más télre, más nyárra, más esőre...stb.) Ami még fontos, hogy a tenyérrész megerősített legyen, mert ott kopnak ki legkönnyebben a kesztyűk főleg mikor eltaknyolsz, mert alapból lecsapod a tenyered az aszfaltra......
Van még egy féltucat. Mit akarsz venni?
Üdv! Nem tud v.ki v.mi helyet ahol HJC CS-R1 Samurai-t nagyonnagyon leakciózták? Lazernél vannak most 50%os akciók... karácsonyra már muszáj lesz v.mi... így télen azért akcióznak nem? (najó visszaolvasva hülyén hangzik lényeg h v.mi felvilágosítást adhatnátok...)
Igen, ezt én is láttam. Ezért is érdekelnének a vélemények róla. Arról, hogy milyen.
Helló! Debrecenben a Yamaha-Máthén és a Parillán kívül még milyen üzletek vannak?
Most akciós a Kelonál :)

http://www.kelomotor.hu/keszty...
Hanem a FR-ra...
már rajta vagyok, újság-szkenner a kézben! de komoly ára lesz, az tuti :) legalább egy évre elő kell fizess, és nem az SB-re