Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sisak súlyát nem mértem, de a Shoei hivatalos honlapján ugyanaz az anyag van megnevezve az RF1000-nél, ami az XR1000-nél. A súlyról nem tudok nyilatkozni, de majd megmérem. Mondjuk igazából nem ezek a dolgok érdekelnek. Nekem gyanús hogy ezeket azért terjesztik hogy meggátolják az ebay-n rendelt termékek miatti forgalom kiesést. Amúgy sem vám, sem pedig 20ezres szállítás nincs rajta (42,5 USD volt az összes egyéb költség).

A fő problémám viszont az hogy szertnék pinlockot venni hozzá. Azt olvastam hogy a CX-1 V plexihez rögzíthető. Viszont ezen a plexin nem találok a rögzítéshez furatokat. Egyáltalán kell lennie ilyen furatoknak, vagy hülyeséget beszélek? Sajnos még nem láttam pinlock rögzítésére alkalmas plexit közelről, vagy legalábbis ezt a részletet nem figyeltem meg még soha.
Viszont ha mégis kell lennie ilyen furatoknak, akkor sajnos plexit is kell cserélnem.
Sztem lehet, hogy csak az Imet találta ki, hogy ne mindenki kintről rendelje a sisakját ebay-ről. Vagy a fene se tudja. Mondjuk Pohi biztos tudná a tutit. De nem csak a Shoei-ik olcsóbbak kint, hanem más márkák is... Nem hiszem hogy minden gyártó legyártaná a fullos sisakjának gagyi műanyag változatát....
Ami tuti igaz belőle, hogy az amcsi sisakoknak nincs E jóváhagyási jelük. A többit nem tudom. Nekem európai X-Spiritem van, abban viszont van. A tömegadatokról nem tudok nyilatkozni, sohasem mértem.
Nem tudom ez mennyire igaz! És a kocsik miért kerülnek fele annyiba? Azok is csak műanyagból vannak?
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy pontosan mi a különbség a SHOEI XR1000 és az USA-ban forgalmazott RF1000 között? Azért kérdezem, mert hozzá jutottam egy RF1000-hez. Teljesen azonosnak tűnik az XR1000-rel még az itthon vásárolt zajcsökkentő kit is simán felment rá. Viszont a problémám az hogy a párásodás miatt szeretnék rá pinlock-ot tenni, de nem találom a plexin a szükséges rögzítési pontokat, pedig a plexi típusa is elvileg azonos az XR1000-ével (CX-1 V). Elképzelhető hogy az amerikai változathoz az azonos típusszám ellenére nem lehet pinlockot rögzíteni?
Én maradok a kevésbé divatos Vertigo Corsa-mnál!
furán nézhettél ki ebben a csizmában
A SHARK RSF2i sisak elkelt.
hali BAD! emlékeim szerint 38-as, de lehet, hogy fél számmal nagyobb... neked kicsi lesz Bro :)
Használt bőruhák Németországból kedvező áron (7000.-Ft-tól) kaphatók.

Érdeklődni:
Varges Motor KFT Székesfehérvár
30/612-8980
22/312-737
Jó kis ruha, a volt párom egy ilyenben csukta össze a cbr600f4i-jét. És nem csak ő, hanem a ruha is megúszta pár karccal...

A csimma ütős nagyon, mekkora?
szia, ment a mail a címre! üdv. freon
hello
holnap megmutatom barátnőmnek a csizma sztem felejtős de a ruha tuti bejönn neki. mennyit kérsz a ruháért? az adatlapomon ott az email címem inkább ot beszéljük meg
és köszi h megkerestél
Szia, van egy 2x használt, hibátlan Hein Gericke 2 részes nôi szettem. Méretben 38-as, de elég kis méret, egy próbát megér, és baráti áron odaadom. Csizma is van hozzá, az is 2x használt.

A csizma Icon Bombshell nôi motoros csizma, nagyon ütôs szerintem, akár utcára is felvehetô...
ha esetleg van valakinek női 36 os kabát és nadrág sérülés mentes az érdekelne. akár textik akár bőr. és 37-38 as csizma is.
Végkiárusitás miatt olcsón eladó új grex sisakok kaphatók! fekete zárt nyitott és szines kivitelben! 06204760456
Eladó Gaerne SG-1 krosszcsizma.
bővebben
Eladó egy új BERIK márkájú cordura-bőr nadrág 52-es méretben.
Dzsekivel összezippzározható.
Bolti új ára 59900 HUF, én odaadom 35000 HUF-ért.
Budapest, Arpad hid pesti oldalan. Holnap nem leszek, van egy vevom akit komolyan erdekel, szerdan talalkozom vele, ha itthagyja mert nem jo neki akkor irok ide.
Helyileg merre vagy?
Szokott lenni 2-3-4 hejmeret is, en ugy lattam. Konkret tipusnal nezz utana, hany hejmeret van belole.
Ja, ha meg M-es lenne maradna. En a FOKT-ban vettem.
Bakker, ha S-es lenne, vittem volna azonnal....
Hol lehet ilyen Starmac mintázatú-t venni?
Én 3-4 hónapig vártam rá 2007-ben, hogy egy osztrák motoros boltba meghozzák, aztán meguntam.....és vettem mást.
Sziasztok!

Az L-es és az XL-es bukók csak az arcpárnában különböznek?
Konkrétan,ha egy L-es HJC sisakba XL-es párnát rakok,akkor egy XL-es sisakot kapok?Vagy már a héjméretük is különbözik?

Köszi a válaszokat!