Vagy ha a drága politikusainktól erre utasítást kap, vagy esetleg beleveszik a közigazgatási bírságot érdemlő cselekedetek közé...
Itt már minden elképzelhető ha pénzre van szükség
Ha kiveszed a bélését, akkor bele van nyomva az ütéselnyelő rétegbe. De amúgy a hátsó részén is kellene lenni egy matricának a méret és tömegadatokkal.
fekete, azért azt a rendőrt megnézném, aki egy Shoeinek elkezdi nézegetni a minősítését. Bár, ha kötekedni akar.....a biztosítóval viszont igazad lehet.
Aloha skacok! azt szeretném megkérdezni,hogy ti hogy dzsuvázzátok le a cross csimmát? én eddig slag,autómosókefe,de mindig beázott egy picit,és nem tudom,hogy ebből nem lesz e baj.
Köszönöm az infót! Már meg is rendeltem a pinlock-ot. Lesz hozzá egy itteni plexi is. Azon nyílván már "E" jelzés is lesz. Így már nem nagyon köthet belém senki. Amúgy a régi sisakom homologizációs jelzése egyszerűen rá van varrva az állszíj borítójára. Ezeknek az "E" betűs cimkéknek a természetét ismerve nem lepődnék meg, ha véletlenül "átugrana" az új sisakomba.
off topic, de anno küldtél nekem a busádról képet. Betenném az újságba az olvasók gépei közé csak már nincs meg a mail...
ja, és nem az SBK-ba menne :)
ha benne vagy, a levelek@fastride.hu címre küldd át légyszi!
köszi: f
Nem is az a baj, hanem, ha a rend derék őrei, akik minket szolgálnak és védenek, egyszercsak politikai nyomásra elkezdik nézegetni a sisakokat, akkor lesz cumi. Meg ha a TB kitalálja, hogy nem fizeti az orvosi kezelést, mert nem megfelelő védőeszköz volt a fejeden. Félreértés ne essen és sem vásárolnék az Imettől, meg egyik magyar forgalmazótól sem, de próbálok európai sisakokat beszerezni, hogy minimális legyen a támadási felületem. Egyébként nekem a sisak ütéselnyelő rétegébe x-11-es felirat van nyomva, de a matricán meg x-spirit van, és van európai minősítési jel is rajta.
az csak annyi, hogy nem street legal... de legalább jól néz ki
egy-két e-s yoshi olyan retekül mutat, hogy az csak na :) a régi rs5-öm sem látott gravírgépet soha :)
Azt én értem, hogy szarul megy nekik a bolt, mert olyan árréssel dolgoznak, hogy az már szakadék, nem rés (40% min.), de legalább hülyeséget nem kéne terjeszteni. A USA-ban a jelenlegi szabvány a SNELL, amelyet most fognak megújítani SNELL 2-re, és egyébként is szigorúbb, mint az európai, ECE22.05... az ellenben igaz, hogy pl. olaszországban ha nem ECE22.05-ös sapkában motorozol, és megállítanak, akkor 400 eurót kell kitenned. Maradjunk annyiban, hogy a magyar biztosító semmilyen esetben sem fizet, úgyhogy bevehetik a nagy büdös brét... sorry, de undorító a fizetési moráljuk...
Semmi különbség nincs. Volt már nálam pár USA RF-1000 és amelyiknek a belső borítását jobban megnéztem XR-1000 lenyomat szerepelt a "hungarocel" részében. Egyszerűen annyi a különbség, hogy arra a piacra szánták. Természetesen jó rá a CX-1V plexi. Általában Japánból rendelek X-spiritet vagy más néven X-elevent, de tökéletesek. Annyi, hogy japán szabványnak megfelelőek, az Angliából rendeltek az angol szabványnak felelnek meg és így tovább. A Shoei végül is japán, mind ott csinálják. A belsejében megtalálod a készítő nevét és a készítés dátumát. Én eddig csak Japán névvel találkoztam.
Köszönöm a tippet!
Egyelőre rendelek egy új plexit hozzá pinlock-kal. Sajnos 230 km-re vagyok Budapesttől és mostanában nem valószínű hogy megyek arra. Össze-vissza postázni meg nem akarom a plexit. Majd ha egyszer arra járok, megpróbálom ezt a furatásos dolgot, aztán jó lesz tartaléknak a plexi.
Aszt szeretnémkérdezni,hogy ilyet hóllehet venni újonnan mert sehólse találok:S
Itt már minden elképzelhető ha pénzre van szükség
ha lakodalomba készülsz a krosszcsizmáddal vegyél újat
ja, és nem az SBK-ba menne :)
ha benne vagy, a levelek@fastride.hu címre küldd át légyszi!
köszi: f
cordoua kabáátot is forgalmazol?
nekem egy spool speed-es volt...
csak levágták rólam a mentősök...
esetleg?
egy-két e-s yoshi olyan retekül mutat, hogy az csak na :) a régi rs5-öm sem látott gravírgépet soha :)
Ez így van?
Egyelőre rendelek egy új plexit hozzá pinlock-kal. Sajnos 230 km-re vagyok Budapesttől és mostanában nem valószínű hogy megyek arra. Össze-vissza postázni meg nem akarom a plexit. Majd ha egyszer arra járok, megpróbálom ezt a furatásos dolgot, aztán jó lesz tartaléknak a plexi.