Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Aszt szeretnémkérdezni,hogy ilyet hóllehet venni újonnan mert sehólse találok:S
ami nekem van fotó /te külted át/ az sem elég fotogén?
Vagy ha a drága politikusainktól erre utasítást kap, vagy esetleg beleveszik a közigazgatási bírságot érdemlő cselekedetek közé...
Itt már minden elképzelhető ha pénzre van szükség
Ha kiveszed a bélését, akkor bele van nyomva az ütéselnyelő rétegbe. De amúgy a hátsó részén is kellene lenni egy matricának a méret és tömegadatokkal.
össze kell őket ütögetni aztán kész
ha lakodalomba készülsz a krosszcsizmáddal vegyél újat
hol van a sheiban a méret? Nézem a sisakom és nem találom.
fekete, azért azt a rendőrt megnézném, aki egy Shoeinek elkezdi nézegetni a minősítését. Bár, ha kötekedni akar.....a biztosítóval viszont igazad lehet.
nincs már meg a régi kép?
Aloha skacok! azt szeretném megkérdezni,hogy ti hogy dzsuvázzátok le a cross csimmát? én eddig slag,autómosókefe,de mindig beázott egy picit,és nem tudom,hogy ebből nem lesz e baj.
Köszönöm az infót! Már meg is rendeltem a pinlock-ot. Lesz hozzá egy itteni plexi is. Azon nyílván már "E" jelzés is lesz. Így már nem nagyon köthet belém senki. Amúgy a régi sisakom homologizációs jelzése egyszerűen rá van varrva az állszíj borítójára. Ezeknek az "E" betűs cimkéknek a természetét ismerve nem lepődnék meg, ha véletlenül "átugrana" az új sisakomba.
Köszönöm az ajánlatot, de egyelőre kihagynám, jelen pillanatban nincs igazán fotogén állapotban, de jövőre, ha élünk, majd csinálok róla szép képeket.
Már rég óta nézegethetik,volt aki rá is qrt.
off topic, de anno küldtél nekem a busádról képet. Betenném az újságba az olvasók gépei közé csak már nincs meg a mail...
ja, és nem az SBK-ba menne :)
ha benne vagy, a levelek@fastride.hu címre küldd át légyszi!
köszi: f
Nem is az a baj, hanem, ha a rend derék őrei, akik minket szolgálnak és védenek, egyszercsak politikai nyomásra elkezdik nézegetni a sisakokat, akkor lesz cumi. Meg ha a TB kitalálja, hogy nem fizeti az orvosi kezelést, mert nem megfelelő védőeszköz volt a fejeden. Félreértés ne essen és sem vásárolnék az Imettől, meg egyik magyar forgalmazótól sem, de próbálok európai sisakokat beszerezni, hogy minimális legyen a támadási felületem. Egyébként nekem a sisak ütéselnyelő rétegébe x-11-es felirat van nyomva, de a matricán meg x-spirit van, és van európai minősítési jel is rajta.
Nekem anno a Remuson se volt (és az nem is amcsi)...de a lézergravír csodákra képes, na meg E szabványra.
hali.
cordoua kabáátot is forgalmazol?
nekem egy spool speed-es volt...
csak levágták rólam a mentősök...
esetleg?
az csak annyi, hogy nem street legal... de legalább jól néz ki
egy-két e-s yoshi olyan retekül mutat, hogy az csak na :) a régi rs5-öm sem látott gravírgépet soha :)
Azt én értem, hogy szarul megy nekik a bolt, mert olyan árréssel dolgoznak, hogy az már szakadék, nem rés (40% min.), de legalább hülyeséget nem kéne terjeszteni. A USA-ban a jelenlegi szabvány a SNELL, amelyet most fognak megújítani SNELL 2-re, és egyébként is szigorúbb, mint az európai, ECE22.05... az ellenben igaz, hogy pl. olaszországban ha nem ECE22.05-ös sapkában motorozol, és megállítanak, akkor 400 eurót kell kitenned. Maradjunk annyiban, hogy a magyar biztosító semmilyen esetben sem fizet, úgyhogy bevehetik a nagy büdös brét... sorry, de undorító a fizetési moráljuk...
ez mekkora kamu
nekem sincs E az amcsi Yoshi dobon, de ott azt se tudják mi az az EU...attól ma termék minősége még nem rosszabb
Valahol írták ,hogy ha nincs "E" jelzés a sisakban megbaxhat a yard.
Ez így van?
Semmi különbség nincs. Volt már nálam pár USA RF-1000 és amelyiknek a belső borítását jobban megnéztem XR-1000 lenyomat szerepelt a "hungarocel" részében. Egyszerűen annyi a különbség, hogy arra a piacra szánták. Természetesen jó rá a CX-1V plexi. Általában Japánból rendelek X-spiritet vagy más néven X-elevent, de tökéletesek. Annyi, hogy japán szabványnak megfelelőek, az Angliából rendeltek az angol szabványnak felelnek meg és így tovább. A Shoei végül is japán, mind ott csinálják. A belsejében megtalálod a készítő nevét és a készítés dátumát. Én eddig csak Japán névvel találkoztam.
Köszönöm a tippet!
Egyelőre rendelek egy új plexit hozzá pinlock-kal. Sajnos 230 km-re vagyok Budapesttől és mostanában nem valószínű hogy megyek arra. Össze-vissza postázni meg nem akarom a plexit. Majd ha egyszer arra járok, megpróbálom ezt a furatásos dolgot, aztán jó lesz tartaléknak a plexi.
asszem a Shoxnál de szerintem az Imetnél is belefúrják neked azt a két műanyag pöcköt